rasia 26.11.2011 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Rasiu a syn jak sobie radzi?(głupie pytanie,na pewno dobrze).Mój jest b. zadowlony ,jak na razie wszystko ma zaliczone Młody - totalny luzik;). Ma teraz dobre wytłumaczenie, jak Go o coś proszę, to mówi, że musi się uczyć. Najtrudniejsze zaliczenia jeszcze wciąż przed nim:). Gratki dla Twojego Młodego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.11.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Mój się też aż tak bardzo nauką nie przejmuje i jakoś zalicza.Idzie mu o wiele lepiej niż mnie ,a ja siedziałam po nocach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.11.2011 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Mój się też aż tak bardzo nauką nie przejmuje i jakoś zalicza.Idzie mu o wiele lepiej niż mnie ,a ja siedziałam po nocach. Młody ma kompletnie odmienne studia od moich, więc nie mogę porównywać, ale ma chyba bardziej poukładane w głowie niż ja miałam;)... natomiast Młoda - cała mamusia;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.11.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Rasiulka uściski przesyłam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.11.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Moniś, tu nie ma się czym chwalić. Wręcz przeciwnie:(. Do codziennych obowiązków doszło mi wyjątkowo intensywne pilnowanie Młodej, która trochę "popłynęła" podczas naszej nieobecności:bash:. "Małe dzieci ....." Zgadza się? Masz mądre dzieci. Wyprowadzisz ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.11.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Ojjjj małe dzieci... jak to dobrze wtedy było... Teraz jest inaczej.... Rasiulka a młody i młoda byli z Wami czy nie? Nie doczytałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.11.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Moja córunia dzisiaj jęczy o rana ,że się polskiego na jutrzejszy sprawdzian nie nauczy ,ale nie robi nic w tym kierunku:(też cała mamusia-"wszystko na ostatnią chwilę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.11.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Ojjjj małe dzieci... jak to dobrze wtedy było... Teraz jest inaczej.... Rasiulka a młody i młoda byli z Wami czy nie? Nie doczytałam... Teraz jest inaczej, ale też cudnie... z całym do wieku przynależnym inwentarzem... Młode zostały w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.11.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Rasiulka uściski przesyłam!!!! Hej Moniś. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.11.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Dziecko naprawione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.11.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Moja córunia dzisiaj jęczy o rana ,że się polskiego na jutrzejszy sprawdzian nie nauczy ,ale nie robi nic w tym kierunku:(też cała mamusia-"wszystko na ostatnią chwilę" To tak jak moja czyta lekturę na tydzień temu;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.11.2011 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Dziecko naprawione? Jest dobrze, będzie jeszcze dobrzej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.11.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Jest dobrze, będzie jeszcze dobrzej;) A co ona tak naprawdę zrobiła? Włosów nie myła? Czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.11.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 A co ona tak naprawdę zrobiła? Włosów nie myła? Czy co? Echhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.11.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Raśka będzie git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.11.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 będzie dobrze - wierzę w Młodą, że sobie poradzi i poprawi, to co zawaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.11.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Rasiu, wylicytowanie Twojej szopki jest super okazją, zebym sie przywitala w Twoim watku...oficjalnie, bo nieoficjalnie bylam chyba raz lub dwa ale ta ilosc stron jakos tak mnie ostudzila i nie odwazylam sie:) Masz piekny domek i wspaniale wspanialosci w ogrodzie.Ja na razie anty-ogrodowa jestem to moze sie czegos naucze lub chociaz poinspiruje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.11.2011 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Raśka będzie git! Jasne! będzie dobrze - wierzę w Młodą, że sobie poradzi i poprawi, to co zawaliła Ja też wierzę... bardzo... dlatego się nie poddaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.11.2011 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Rasiu, wylicytowanie Twojej szopki jest super okazją, zebym sie przywitala w Twoim watku...oficjalnie, bo nieoficjalnie bylam chyba raz lub dwa ale ta ilosc stron jakos tak mnie ostudzila i nie odwazylam sie:) Masz piekny domek i wspaniale wspanialosci w ogrodzie.Ja na razie anty-ogrodowa jestem to moze sie czegos naucze lub chociaz poinspiruje... Witaj hazeleyes1982!!! Bardzo mi miło, że do mnie zajrzałaś. Dziękuję za wszystkie miłe słowa, a przede wszystkim za Twoje wsparcie Franulka i przy okazji przyjęcie w dobre ręce mojej ulubionej szopki! Zapraszam, rozgość się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.12.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 cześć rasieńko przyszłam z rewizytą. stęskniona jestem bardzo ale i zalatana niestety. na domek w ogóle nie mam czasu. no i teraz jeszcze ten pies.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts