malgos2 06.12.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Czesc Rasiula, jesli Mloda jest cala mamusia to czym sie przejmujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.12.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 cześć rasieńko przyszłam z rewizytą. stęskniona jestem bardzo ale i zalatana niestety. na domek w ogóle nie mam czasu. no i teraz jeszcze ten pies.... Pies! Jaki pies!?? Czy Ty mi chcesz powiedzieć, że macie PSA!!!??? Juuuuuhhhhhhhuuuuuu!!! Huuuuurrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.12.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Czesc Rasiula, jesli Mloda jest cala mamusia to czym sie przejmujesz? W tym sęk... no właśnie w tym cały sęk... Jaki sęk?... no właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2011 01:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 W tym sęk... no właśnie w tym cały sęk... Jaki sęk?... no właśnie... Rybne buzi przesylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.12.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Pies! Jaki pies!?? Czy Ty mi chcesz powiedzieć, że macie PSA!!!??? Juuuuuhhhhhhhuuuuuu!!! Huuuuurrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaa!!! na razie mam zaocznie, ale od świąt się zacznie na dobre. z tym że w porównaniu z Twoim to mój to pół psa co najwyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.12.2011 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=QmEITFsnK2 Jeden z moich ukochanych kawałków z Dudka... tak mi się skojarzyło... pies... piesek... jaka rasa??? czy to jest może łyżew, ostatecznie może byś sweter... albo bulgot? albo taki mały biały dupelek... tylko broń boże jajnik!...i w tym sęk... jaka deska??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.12.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Asia czy Ty jakieś procenty wprowadzasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.12.2011 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Asia czy Ty jakieś procenty wprowadzasz:) Już nie;) Dziś pobiłam własny rekord: zaspałam... umyłam się, ubrałam i wyszłam w 3 minuty... zdążyłam z Młodą na próbny gimnazjalny... zobaczymy co będzie jutro rano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.12.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 mały biały dupelek. na większego nie mam miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.12.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 mały biały dupelek. na większego nie mam miejsca prowokatorkahttp://www.emoty-gg.eu/mini/260.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.12.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 prowokatorkahttp://www.emoty-gg.eu/mini/260.gif mówiłam że jesteś tylko się szlajasz po cudzych wątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.12.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2011 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Postanowiłam po dwóch latach mieszkania zamontować wreszcie centralę reku!!! Casting na firmę trwał w sumie 3 lata i chyba wreszcie finiszuję! Dobrymi wiadomościami podzielę się z Wami wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2011 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Nareszcie Ach jak ja się cieszę!!! Być może skończy się na tym, że będę testować jedną z najnowszych central na rynku! Ale na razie ciiiii... negocjacje trwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2011 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Jeszcze jedną wspaniała wiadomością się z Wami podzielę... dzięki przecudownemu profesorowi Bacia... Młoda kończy brać leki na epi!!! Jednak właściwe leczenie może zdziałać cuuuda! Do tego tak cudowne wiadomości od Małego Dzielnego Franka Wspaniałego: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?190231-Nowe-uszka-dla-Franiuszka-AUKCJA-TRWA-do-27-listopada-godz.-22.00!&p=5049043&viewfull=1#post5049043 :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Jeszcze jedną wspaniała wiadomością się z Wami podzielę... dzięki przecudownemu profesorowi Bacia... Młoda kończy brać leki na epi!!! Jednak właściwe leczenie może zdziałać cuuuda! Do tego tak cudowne wiadomości od Małego Dzielnego Franka Wspaniałego: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?190231-Nowe-uszka-dla-Franiuszka-AUKCJA-TRWA-do-27-listopada-godz.-22.00!&p=5049043&viewfull=1#post5049043 :wave: Rasia, super wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.12.2011 01:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Mam kolejne fajne wiadomości! Przeżyłam dziś miłe i twórcze chwile z ludźmi, na których zawsze można polegać, jeszcze nigdy mnie nie zawiedli i odwiedzają mój domek już od trzech lat:D To Wspaniali Specjaliści od kartongipsu, czyli polecane już wcześniej przeze mnie Misiaczki! A wszystko potoczyło się błyskawicznie... w czwartek casting na reku wygrała firma ECO Comfort, wieczorem wymyśliłam, że zamiast okapu, którego nie mam i mieć nie będę, podciągnę nad płytę rurę z wyciągiem reku... trzeba ją jakoś zamontować i ukryć pod sufitem - pomyślałam i niewiele myśląc zadzwoniłam do Pana Roberta z prośbą, że może jakimś cudem, jak znajdzie chwilę czasu, to by do mnie wpadli na pół dnia....... i co? I w piątek rano dostaję telefon, że przyjeżdżają do mnie w sobotę!!! W ten sam piątek tylko w nocy uświadomiłam sobie, że nie mam rury do zabudowy:eek:. Rano telefon do pana Pawła - przedstawiciela Eco Comfort, że nie mam rury, a za chwilę przyjeżdżają Misiaki ją zabudować...... i co? I pan Paweł przyjeżdża z rurą w izolacji, taśmą, mufą... mimo że jeszcze nie mam z nimi podpisanej umowy!!! To się nazywa Solidna Firma już na starcie! Przy okazji kartongipsowej "rozróby" Selki czyli Misiaczki zrobili mi obróbkę wejścia do przysypialnianej łazienki:D, zlicowali z glazurą ścianę w tejże łazience:D dodali akryl gdzieniegdzie i na koniec zatarli piaskiem kwarcowym ścianę w sypialni tak żeby nie odróżniało się gipsowe łatanie od tynków cementowo-wapiennych!!!:cool: Jestem z efektu niezmiernie zadowolona. Z takimi Wykonawcami niesłychanie miło się współpracuje.:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.12.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Rasiu, chciałam Ci bardzo podziekowac za przesyłke:hug: Szopka doszła nieuszkodzona i jest po prostu piekna. I mam nadzieje, tak jak napisalas-ze przyniesie nam szczescie w nowym domku,tak jak Tobie. Jeszcze raz dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.12.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 rasiu,bardzo prosiłabym Cię o fotki tej zlicowanej ściany, ponieważ też zamierzam tak zrobić i muszę wyegzekwować poprawność u fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts