Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to jestem i JUŻ nie mam kaca!!! Jak sobie dzisiaj zrobiłam o 13.00 alkotest i wyszło mi 0,5 - no normalnie nie wiedzieć skąd i dlaczego :wink: :o , to musiałam dzwonić po koleżankę, żeby rundkę po leroyach i bartyckich ze mną zrobiła... 8) No i w rezultacie wymieniłam nie do końca fajny panel prysznicowy na inny, a właściwie na taki sam, co już pokazywałam w dzienniczku, zamówiłam baterie do umywalki i bidetu, bo zmieniła mi się koncepcja dolnej łazienki i teraz będzie taka:http://img187.imageshack.us/img187/6662/bateriapublic.jpg

jejku, ale jestem głodna :roll:

kamyczki na zdjęciach vadiola wyglądają super. skąd taka różnica w wersjach?

P.S. ekstra ten pasek, nie wiedziałam że tego jest aż tyle. myślałam że to tylko na malutkim fragmencie

A widzisz tam efilko fugę między nimi? Wykonawcy zdjęcia były robione z daleka i tuż po położeniu błyszczącego impregnatu/lakieru. A czy nie chodzi generalnie o to jak one wyglądają teraz i będą wyglądać kiedy tam zamieszkam?

Nie, nie no gdzieżbym tak mogła sieknąć którąś z Was!!! Ja też Was strasznie love i wracam tutaj, do Was i o wszystkich kłopotach od razu zapominam... i nawet już mi się o nich gadać nie chce... :roll: :D

Ale płytek nie zamówiłam! :evil: :wink:

No toż to MOJA łazienka! :o :D :D

Tam umywalki, tu kibel /bidetu tylko brakuje/, po środku taaki duuży prysznic!!! I biało drewniana!!! No jak nic MOJA!!! Zu czarodziejko jedna! :wink: :D :D

A kamyki to nie fototapeta jakaś??? No normalnie tak piękne, że aż niemożliwe... :wink: 8) :lol: