TAR 06.01.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 a ja chcialam mezowi dobrze zrobic ,bo niestety caly weekend bedzie w pracy, biedulek, wiec chociaz tym mu humor poprawie. a poza tym nic nie robie, moze jutro sie zmusze do jakiegos prania to chyba taka niemoc poswiateczno-noworoczna uwielbiam sie tak czasem pobyczyc :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.01.2012 04:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Jesooo... jak ja bym chciała się dzisiaj lub choć jutro polenić... ale już wiem, że nic z tego... Mimo to miłego lenienia wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.01.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 o matko, 5:12! (i nie ważne czy już nie spałaś, czy jeszcze nie ... nie wiem co gorsze ) Rasia, Ty to jesteś hardcore Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.01.2012 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Zapraszam wszystkich do licytacji: http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=595775 http://photos.aukcje.wosp.org.pl/photos/oryginal/59/5957/595775 Do dziewczęcego pokoiku jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.01.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Hej Rasieńko zalicytowałabym bo akurat na prezent było jak znalazł, ale nie mam konta na allegro a jak duży jest ten obrazek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.01.2012 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Hej Rasieńko zalicytowałabym bo akurat na prezent było jak znalazł, ale nie mam konta na allegro a jak duży jest ten obrazek? Napisałam do koleżanki. Już uzupełniła wymiary. Najwyższy czas się zarejestrować na allegro:D. Na WOŚP jest osobne konto i chyba szybsza rejestracja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.01.2012 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 cześć dziefcynko no, na wośp tylko sie weryfikuje konto Mnie panowie z koparką powalili, gdyby tylko gdzieś blizej mnie....hym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.01.2012 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Malcia mnie koparka też opadła... a jeszcze ten opis;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Cześć, aż wstyd, że tak długo nie zaglądałam .... O wybaczenie proszę i .... zdradź mi, co to za cudo ...http://img199.imageshack.us/img199/1443/ogrd042011213.jpg Połaziłam sobie znowu u Ciebie ... bez zaproszenia, ale ja tak po cichutku, mam nadzieję, że nikogo nie obudziłam ... Ładnie u Ciebie jest, bardzo ładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.01.2012 03:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Hej Brazuniu! Cieszę się niezmiernie, że zajrzałaś. Obudzić? Jakie obudzić? Czy ja w ogóle kiedykolwiek śpię? A to cudo, to po prostu jodła koreańska:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.01.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 hejka udało ci się kupić, to czego szukałaś w moich okolicach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.01.2012 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Hej Lidzik:D Niestety nie:( i brak szans. Dotarłam do pomarańczowej palmy... mieli 1 sztukę dwa lata temu i sprzedali do Austrii, bo nie można było w Polsce załatwić homologacji:o:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.01.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Hej Lidzik:D Niestety nie:( i brak szans. Dotarłam do pomarańczowej palmy... mieli 1 sztukę dwa lata temu i sprzedali do Austrii, bo nie można było w Polsce załatwić homologacji:o:(. szkoda :( pomysł na prezent był wyśmienity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Niby tylko jodła koreańska, a jaka ładna! A na Twoją bezsenność to może tak ciepłe mleczko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.01.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Rasia a czego Ty szukasz? Może będę wiedziała gdzie , albo jak pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.01.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 to może taki prezent http://www.tvn24.pl/-1,1731318,0,1,najlepszy-dom-swiata-to-prezent-dla-zony,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.01.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 (edytowane) A już myślałam, że moje komentarze umarły śmiercią naturalną i jestem wyleczona z forum... A tak czuję się wywołana do tablicy, mimo że nic mi się nie chce i nie mam nic do napisania... Brazuniu, mam w ogródku kilka odmian sosen i jodeł, każdej po jednej, ale tylko właśnie koreanaek mam sztuk dwie, bo tak je lubię. A mleka niestety nie piję. Za to ciepłą kawkę o każdej porze dnia i nocy;). Arniczko, ja niczego specjalnie nie szukam... po prostu trochę pracuję, a trochę bezmyślnie spędzam czas przed komputerem lub książkami, żeby na chwilę choć wyłączyć wtyczkę. Lidziu, Moniko, bardzo Wam dziękuję za pomoc w wiadomej sprawie, pewnego deszczowego wieczora... Gosiaczku, dom Księciuniowi już wybudowałam;) No i może teraz znajdę chwilkę, żeby nadrobić zaległości i wrzucić jakieś zdjątka:rolleyes:. Edytowane 16 Stycznia 2012 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.01.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 i gdzie te zdjątka,ja się pytam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.01.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Oj Malcia, czepiasz się... słówek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.01.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 nie, no skąd, ja wyłapuję to co najcenniejsze (dla mnie rzecz jasna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts