Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

No toż to MOJA łazienka! :o :D :D

Tam umywalki, tu kibel /bidetu tylko brakuje/, po środku taaki duuży prysznic!!! I biało drewniana!!! No jak nic MOJA!!! Zu czarodziejko jedna! :wink: :D :D

A kamyki to nie fototapeta jakaś??? No normalnie tak piękne, że aż niemożliwe... :wink: 8) :lol:

kurcze nie wiem, ja specem od kamyczków nie jestem :(

wiedziałam że spodoba ci się ta łazienka :D :D :D

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

rasia to na czym z tym prysznicem koniec końców stanęło?

Do dolnej - dziennej i jednocześnie gościnnej prosty panel z deszczownicą i słuchawką i takimi 16-toma punktowymi pryszczami :wink: , do młodych taki sam, a do naszej nr 1. :D

Noooo , ja głosowałam na number one 8)

Number one wygrał do naszej łazienki, przede wszystkim z powodu braku jakichkolwiek wodotrysków... :wink: nie mam przewidzianej tam kabiny, tylko taką pół szybę nie do końca zamkniętą... 8)

Noooo , ja głosowałam na number one 8)

Number one wygrał do naszej łazienki, przede wszystkim z powodu braku jakichkolwiek wodotrysków... :wink: nie mam przewidzianej tam kabiny, tylko taką pół szybę nie do końca zamkniętą... 8)

U mnie będa prawie takie same jak Twój number one w obu łazienkach 8) Lubię jak jest bez wodotrysków 8)

Okruszek lepiej , bo na mnie przeszło.

Znowu nam się PnB piep.rzone odkłada na przyszły tydzień , nasz orzeł adaptujący musi coś pouzupełniać , no i zapomniał,że trza mieć pieczątkę z melioracji grrrrrrrrr

:o :evil: :-?

To trzymajcie się kochane!

Jak już będziesz trzymać to PnB w ręce, to od razu zapomnisz o całej kolejce odstanej po niego! :wink: :D

Uważaj, bo w Milanówku panuje szkarlatyna!

8) siem ło sdrofie sapytujem..szanoffnej..rasiulki...mieczniczki takiej niom...

Nioo super jest!!! Miałam nawet dzisiaj swoją własną Panią Kierowniczkę - Kierowczynię!!! /Kasiula dziękuję! 8) / I byłam wożona i... nawet karmiona! :wink: :lol: :lol: