zuznka 04.03.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 No toż to MOJA łazienka! Tam umywalki, tu kibel /bidetu tylko brakuje/, po środku taaki duuży prysznic!!! I biało drewniana!!! No jak nic MOJA!!! Zu czarodziejko jedna! A kamyki to nie fototapeta jakaś??? No normalnie tak piękne, że aż niemożliwe... kurcze nie wiem, ja specem od kamyczków nie jestem wiedziałam że spodoba ci się ta łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.03.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 rasia to na czym z tym prysznicem koniec końców stanęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.03.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 rasia to na czym z tym prysznicem koniec końców stanęło? Do dolnej - dziennej i jednocześnie gościnnej prosty panel z deszczownicą i słuchawką i takimi 16-toma punktowymi pryszczami , do młodych taki sam, a do naszej nr 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.03.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Noooo , ja głosowałam na number one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.03.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dobrosiu ! Jak Cię nie ma jak znaleźć, to mi straasznie smutno! Jak Okruszek? Dalej chora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.03.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Rasiulku wojownice nie płaczą Przecież jestem wszędzie , a w Twoich komentach to siem wręcz panoszę A jakby co to masz priv , mail i tel.A ja jak będę mogła to pomogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.03.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Noooo , ja głosowałam na number one Number one wygrał do naszej łazienki, przede wszystkim z powodu braku jakichkolwiek wodotrysków... nie mam przewidzianej tam kabiny, tylko taką pół szybę nie do końca zamkniętą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.03.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Okruszek lepiej , bo na mnie przeszło.Znowu nam się PnB piep.rzone odkłada na przyszły tydzień , nasz orzeł adaptujący musi coś pouzupełniać , no i zapomniał,że trza mieć pieczątkę z melioracji grrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.03.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Noooo , ja głosowałam na number one Number one wygrał do naszej łazienki, przede wszystkim z powodu braku jakichkolwiek wodotrysków... nie mam przewidzianej tam kabiny, tylko taką pół szybę nie do końca zamkniętą... U mnie będa prawie takie same jak Twój number one w obu łazienkach Lubię jak jest bez wodotrysków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.03.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Okruszek lepiej , bo na mnie przeszło. Znowu nam się PnB piep.rzone odkłada na przyszły tydzień , nasz orzeł adaptujący musi coś pouzupełniać , no i zapomniał,że trza mieć pieczątkę z melioracji grrrrrrrrr To trzymajcie się kochane! Jak już będziesz trzymać to PnB w ręce, to od razu zapomnisz o całej kolejce odstanej po niego! Uważaj, bo w Milanówku panuje szkarlatyna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 04.03.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 o dżizas , tylko szkarlatyny nam brakuje na zakończenie chorobowej zimy Mam nadzieję,że M nic nie przywlókł , bo dziś częściowo korygował niedopatrzenia adaptatora naszego od siedmiu boleści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.03.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 siem ło sdrofie sapytujem..szanoffnej..rasiulki...mieczniczki takiej niom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.03.2009 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 siem ło sdrofie sapytujem..szanoffnej..rasiulki...mieczniczki takiej niom... Nioo super jest!!! Miałam nawet dzisiaj swoją własną Panią Kierowniczkę - Kierowczynię!!! /Kasiula dziękuję! / I byłam wożona i... nawet karmiona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.03.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 łooo malko to supełnie jak ja heheh..ale saras idem spac jutro po pewne dreffno dla pefnej pani jechac musem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.03.2009 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 łooo malko to supełnie jak ja heheh..ale saras idem spac jutro po pewne dreffno dla pefnej pani jechac musem.. To ślicznusie musi jest, ślicznusie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.03.2009 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dobranocki wszelakie! Ja dzisiaj wyjątkowo wcześnie idę spać i sama nie wiem dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.03.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 a jakosi nie fypocołech f nocy nie fiem cemu..hehe..idem dobranoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.03.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.03.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Przyleciałam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.03.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 dzien dobry.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts