aneta s 15.02.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Zapomniałam jeszcze o jednym...ja leję przefiltrowaną wodę i nie mam białych osadów , których cholernie się bałam ani mokrych plam w pobliżu nawilzacza...na początek na próbę kupiłam 2 i że się sprawdziły to dokupiłam kolejne 2 takie same! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Anetka a gdzie mozna te srebrne elektrody dostac? bo tez bym kupila lub poszukam nawilzacza z jonizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.02.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Anetka a gdzie mozna te srebrne elektrody dostac? bo tez bym kupila lub poszukam nawilzacza z jonizacja. ja kupowałam nawilżacze w sklepie, którego link załączyłam , tam też maja elektrody, cena jednej ok 80 zł - dokładnie nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 dziekuje slicznie kochana, ide zamawiac, ja potrzebuje tylko do sypialni ok. 19 m2 wiec jeden chyba styknie. i tylko do pracy w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.02.2012 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Nie używam wody oligoceńskiej, tylko odwróconej osmozy(bez mineralizatora). Mój nawilżacz ma też wbudowany jonowy wkład filtrujący. Po trzech dniach ciągłej pracy pojemnik na wodę i filtry są idealnie czyste:). Najlepszy dowód na to, że działa to spadek temperatury odczuwalnej w domu... Młody mówi, że mu zimno;), mimo, że w ustawieniach pieca nic nie zmieniałam:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.02.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Najlepszy dowód na to, że działa to spadek temperatury odczuwalnej w domu... Młody mówi, że mu zimno;), mimo, że w ustawieniach pieca nic nie zmieniałam:). No właśnie. To jest też*wada nawilżaczy powietrza (wada w zimie). Ja jak powieszę u Lili ręcznik to w ciągu pół godziny temp spada o stopień Ale właśnie, jak on ma ciepłą mgiełkę, to nie po to, żeby temperatury nie obniżać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.02.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Ja u siebie nie zauważam niższej temperatury...nawilżam zimną wodą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.02.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Ja u siebie nie zauważam niższej temperatury...nawilżam zimną wodą... Ale piec na pewno zauważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.02.2012 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 No właśnie. To jest też*wada nawilżaczy powietrza (wada w zimie). Ja jak powieszę u Lili ręcznik to w ciągu pół godziny temp spada o stopień Ale właśnie, jak on ma ciepłą mgiełkę, to nie po to, żeby temperatury nie obniżać? Ciepłej mgiełki bałam się używać ze względu na koszty;) Ale dzisiaj nastawiłam na funkcję baby z ciepłą mgiełką właśnie i jest suuuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.02.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Ciepłej mgiełki bałam się używać ze względu na koszty;) Ale dzisiaj nastawiłam na funkcję baby z ciepłą mgiełką właśnie i jest suuuper! No bo on pewnie z tą ciepłą mgiełką te 140W ciągnie? Ale w sumie, ja mam cały czas włączony tv, tyle samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.02.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Ale piec na pewno zauważył tego nie wiem...piec ustawiony tak samo i czujniki temp też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.02.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 tego nie wiem...piec ustawiony tak samo i czujniki temp też... No i dlatego on wyczuwa obniżenie temp i chochluje żeby utrzymać zadaną. A że tak robi to pewne. Wzrost wilgoci powoduje obniżenie temp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.02.2012 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 No i dlatego on wyczuwa obniżenie temp i chochluje żeby utrzymać zadaną. A że tak robi to pewne. Wzrost wilgoci powoduje obniżenie temp zwłaszcza tej odczuwalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.02.2012 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 (edytowane) Popełniłam dzisiaj trochę faworków;)http://desmond.imageshack.us/Himg638/scaled.php?server=638&filename=faworki.jpg&res=mediumtyle mi wyszło z 1kg mąki, 15 żółtek, 600g kwaśniej śmietany;) Edytowane 16 Lutego 2012 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.02.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Ooooo rany rasia..... Toż to cukiernia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.02.2012 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Więc mam cichą nadzieję, że pierwszy raz w życiu nie zabraknie do weekendu..., mimo że już rozdałam połowę. Hej May:D. Nie zasypało Was za bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.02.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Rasia, już u siebie pisałam - zwariowałaś Wiem ile mi wyszło z 400g ile razy wałkowałam ciasto i ile czasu stałam nad kuchenką* Niezła jesteś! (ile czasu biłaś*to ciasto?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.02.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Kocham faworki, miłością wielką i namiętną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.02.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 No to zaszalałaś Sama dałaś radę wytłuc tyle ciasta wałkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.02.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 ... Hej May:D. Nie zasypało Was za bardzo? Zasypało i to nieźle Wczoraj wyjechałam z domu ale juz wrócić nie było bardzo jak. Sąsiad jednak kupiła przed sezonem quada do odśnieżania i tadaaam mam piekne wąwozy na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts