rasia 23.02.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Idę zaraz spać, bo... jutro o 6.00!!! jadę do Poznania na Gardenię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.02.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 co powoduje powstawanie bąbelków na cieście??? Rozszerzające się powietrze? Para wodna? No co??? Alkohol w faworkach gwałtownie paruje w zetknięciu z gorącym tłuszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 24.02.2012 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Alkohol w faworkach gwałtownie paruje w zetknięciu z gorącym tłuszczem. ale nie wszyscy daja ajkohoj (lili said ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.02.2012 04:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Hej Neferko! Ja też myślę, że to kwestia gazów;) jak to zwał tak zwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 24.02.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 dzień dobry przyszłam się przywitać po długiej nieobecności Rasiu u Ciebie tak miło, że nie mogłam nie zajrzeć mam nadzieję, że chociaż trochę mnie pamiętasz http://picsrv.fora.pl/images/smiles/bigeyes.gif http://picsrv.fora.pl/images/smiles/new_notworthy.gif nie dam rady nadrobić tego czasu i ilości stron, ale na pewno będę zaglądać szukając wskazówek, inspiracji i porad przy okazji będę miała pytanie o okno w kuchni, bo właśnie wątpliwości kuchenne (projektowe) mnie tu przywiały mam nadzieję, ze tym razem na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 24.02.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 a ja muszę dziś zrobić faworki (mój pierwszy raz) bo zostaliśmy zaproszeni na pancake day ...no i ciągle głupia jestem ...bić czy nie bić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.02.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 bij nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.02.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Martuś, nie wiem:oops:. Zobaczyłam gdzieś idealnie pasujący do łazienki i natychmiast był mój:). Wiesz, że ja się po wnętrzarskich włóczę różnych, więc nawet typu nie mam skąd on:(. Ps. Fajnie że znów jesteś. szkoda, ale ze nawet nie masz faktury ani rachunku?? przeciez sie moze zepsuc tfu tfu no dawno mnie nie bylo powoli wracam ale jeszcze nie ogarniam wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 24.02.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 jeśli mogę w sprawie faworków - alkohol dodaje się do ciasta by nie chłonęło tłuszczu tak samo do pączków szkoda, że nie zajrzałam tu wcześniej, bo widzę, że Rasia do P-nia jechała .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.02.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Hej! Właśnie wróciłam z Poznania:). Witaj Słonko!!! Gdzie się podziewałaś??? Jak Twój domek??? Stoi już??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 24.02.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 hej Rasia nawet mi nie mów nic nie stoi wszystko było pod górkę napisałam kilka słów w moim wątku ........ no ale było i tyle ...... nie ma co się oglądać gdybyś miała chwilkę i zajrzała do kuchni, to będą wdzięczna bo mam dylemat odnośnie okien i wyspy często bywasz w P-niu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.02.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Rasiu,jakie wrażenia po Gardenii? Wiesz, tez dzisiaj miałam być, ale niestety przez rehabilitację nie mogłam wyjechać. Może za rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.02.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Kupilas cos na tej gardeni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.02.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Niestety nowych info nie mam:(. Koleżanka się nie odzywa, to chyba, tfu, tfu, z jej Mamą gorzej albo i całkiem źle:(. Rasiu ,nie mam sumienia zaprzątać Przyjaciółce głowy takimi pierdołami w takiej chwili.:(odpuszczę sobie te lampy i pewnie zamówię te ,które wcześniej sobie upatrzyłam,,,, dziękuję Ci z bardzo serdecznie za chęć pomocy:hug:i poprzytulaj ode mnie koleżankę ,,wszak ciężkie chwile przed nią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.02.2012 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Rasiu,jakie wrażenia po Gardenii? Wiesz, tez dzisiaj miałam być, ale niestety przez rehabilitację nie mogłam wyjechać. Może za rok... Trochę jestem rozczarowana... spodziewałam się więcej nowości... trendów... Kupilas cos na tej gardeni?? Tak! Pułapki na myszy i suszone jelita strusia dla Dipsów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.02.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Rasiu ,nie mam sumienia zaprzątać Przyjaciółce głowy takimi pierdołami w takiej chwili.:(odpuszczę sobie te lampy i pewnie zamówię te ,które wcześniej sobie upatrzyłam,,,, dziękuję Ci z bardzo serdecznie za chęć pomocy:hug:i poprzytulaj ode mnie koleżankę ,,wszak ciężkie chwile przed nią . Zadzwonię do Niej może jutro... wybadam sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.02.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Tak! Pułapki na myszy i suszone jelita strusia dla Dipsów! tos sie obkupila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.02.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Trochę jestem rozczarowana... spodziewałam się więcej nowości... trendów... Polecam wystawę Zieleń to życie - nie można się zawieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.02.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Polecam wystawę Zieleń to życie - nie można się zawieść No właśnie mam teraz porównanie, bo na Ztz jestem co roku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 27.02.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Czesc Rasia, wpadłam nadrobic zaleglosci:)Lampa z LM w holu zarąbiasta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts