78mysz 05.03.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 poranne zdzieranie z łóżeczka odczyniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 I ja się witam już tak średnio porannie, przynajmniej dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.03.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 I ja się witam już tak średnio porannie, przynajmniej dla mnie dla mnie tez, ale dla Rasi obawiam sie, ze to może być "skoro świt" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.03.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Witam się i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.03.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 to i ja się przywitam miłego dnia Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.03.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dobry dzień! Musi być, prawda? Buziaki przesyłam i lecę zamawiać płytki... Mysza grabisz sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.03.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 oj bydzie dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.03.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Przyszłam pochwalić Twój avatarek Kill Billko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.03.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Przyszłam pochwalić Twój avatarek Kill Billko się bojowa zrobiłam...! I Wam pozazdrościłam... Witanko! Jak na Twojej budowie? Strzelasz do wszystkich, czy do małża tylko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.03.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Przyszłam pochwalić Twój avatarek Kill Billko się bojowa zrobiłam...! I Wam pozazdrościłam... Witanko! Jak na Twojej budowie? Strzelasz do wszystkich, czy do małża tylko? Liczę że to on strzeli... i to nie ślepakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dorciaaaaaaaaaa Ustrzeli , ustrzeli tylko się wyluzuj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.03.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dorciaaaaaaaaaa Ustrzeli , ustrzeli tylko się wyluzuj :) Ja jestem wyluzowana, ale dopingować małża trzeba jakoś, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.03.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 heheheh witam..wasze płodności..wojownicze zreszta..trza byłoby małza tez co najmnie w miecz obureczny wyposazyc aby bez leku do dorci podszedłbył.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dorciaaaaaaaaaa Ustrzeli , ustrzeli tylko się wyluzuj :) Ja jestem wyluzowana, ale dopingować małża trzeba jakoś, nie? Nie zapomnij,że się chłop spina od nadmiaru dopingowania Lepiej jakaś lateksowa bielizna czy cóś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.03.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 heheheh witam..wasze płodności..wojownicze zreszta..trza byłoby małza tez co najmnie w miecz obureczny wyposazyc aby bez leku do dorci podszedłbył.. Uważasz że coś nie tak z wyposażeniem mojego męża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 heheheh witam..wasze płodności..wojownicze zreszta..trza byłoby małza tez co najmnie w miecz obureczny wyposazyc aby bez leku do dorci podszedłbył.. Uważasz że coś nie tak z wyposażeniem mojego męża? Hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.03.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dorciaaaaaaaaaa Ustrzeli , ustrzeli tylko się wyluzuj :) Ja jestem wyluzowana, ale dopingować małża trzeba jakoś, nie? Nie zapomnij,że się chłop spina od nadmiaru dopingowania Lepiej jakaś lateksowa bielizna czy cóś :) Nie no, nie będę od razu wytaczać armat - jak zacznie nie dawać rady, to wtedy przejdę na wyższy bieg kuszenia lateksem - na razie zwykła krótka spódniczka wystarczy, w zanadrzu mam jeszcze parę koronek, lateks to już etap desperados Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 łeeeeeeeee to luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.03.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 no to w tym momencie ja zrobię przerywnik... co by się rozmowa nie potoczyła na temat wyposażenia Dorci męża... i co by budowlanym zwyczajem na macaniu się nie musiało skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.03.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 NItuś nie przerywaj, bo to nie zdrowo ... a taki fajny temat się zaczął rozwijać ... i ja się przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts