rasia 01.03.2012 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 ale co ?? nie lepiej czy okularów nie przyniosły małpy rogate Ani jedno ani drugie:no:. Gdzieś Ty posiała te okulary??? Na Łosiowych Błotach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.03.2012 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Witaj Rasiu, ja też jestem pod wrażeniem Twojego domku, przepięknie po prostu, każdy detal wysmakowany, super, bardzo mi się podoba, prostota i natura, PIĘKNIE !!! BRAWO!!! Podłogi dębowe po prostu śliczne. Mam pytanie odnośnie grzejników kanałowych, jaki to model i czy jestes z nich zadowolona? Może masz jakieś przemyślenia w tym temacie już jako ich użytkowniczka. Czy wybrałabys je ponownie? Pozdrawiam Wittaj Zuzu. Jak mi były dziś potrzebne takie miłe słowa! Dziękuję. Grzejniki kanałowe mam Jagi, Mini Canal, największe z tej serii, czyli 19cm głębokości, 42 szerokości. http://www.jaga.com.pl/grzejniki-pdf/MiniCanalPL.pdf Jestem z nich bardzo zadowolona:). Są niesamowicie wydajne. Jak dla mnie mają same plusy i nie zmieniłabym decyzji. Jedyny mankament, to przy moich Dipsach latających w te i wewte przez okno w salonie, nanosząc przy okazji tony piachu i innych paprochów na łapkach;), że trzeba od czasu do czasu podnieść kratkę i odkurzyć środek, ale mi to zupełnie nie przeszkadza:no:, ani ten piasek w środku, ani jego odkurzanie;). Problem dla mnie nie istnieje:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzu.1 01.03.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Pięknie dziękuję za odpowiedź To jeszcze dodam jedną pochwałę, masz bardzo fajny gust, Twoje wybory bardzo mi się podobają, w dodatku jestes indywidualistką, sama wymyślasz pomysły, przelewasz na papier i realizujesz... LOOOOL, podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasmo 02.03.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Rasiu, domek cudny, ale to już wiesz Mam pytanie o reku. Już minęło trochę czasu od instalacji. Jak wrażenia? Jesteście zadowoleni? My też robimy w tej samej firmie, nie ukrywam, że po przeczytaniu Twoich wpisów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.03.2012 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Rasiu, domek cudny, ale to już wiesz Mam pytanie o reku. Już minęło trochę czasu od instalacji. Jak wrażenia? Jesteście zadowoleni? My też robimy w tej samej firmie, nie ukrywam, że po przeczytaniu Twoich wpisów. Pozdrawiam Firma jest jak na razie bez zarzutu, choć jeszcze walczymy wspólnie z lekka skopanym systemem rur rozłożonym przez inną firmę trzy lata temu:(. Centrala cichutka i świetnie poradziła sobie z największymi mrozami:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasmo 04.03.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.03.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Witam i wszystkiego dobrego Paniom życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.03.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 A ja z piosenką przychodzę, STO LAT KOCHANE BABECZKI... http://www.youtube.com/watch?v=prkUc...e_gdata_player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2012 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Witam się mgliście;), ale cieplutko:). Wreszcie mam internet! Przez cały tydzień technicy twardo walczyli... Mam nadzieję, że już nie będzie takich przerw:). Czy ktoś już zmienił opony z zimowych na letnie? Ja dziś zmieniłam i niniejszym oświadczam, że zimy już nie będzie! Mnie zmusił do tego pewien gwóźdź ocynkowany (buźka Gwoździk;)), pewny swego i tego, że w zimówkach już nie będę jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.03.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Witam się mgliście;), ale cieplutko:). Wreszcie mam internet! Przez cały tydzień technicy twardo walczyli... Mam nadzieję, że już nie będzie takich przerw:). Czy ktoś już zmienił opony z zimowych na letnie? Ja dziś zmieniłam i niniejszym oświadczam, że zimy już nie będzie! Mnie zmusił do tego pewien gwóźdź ocynkowany (buźka Gwoździk;)), pewny swego i tego, że w zimówkach już nie będę jeździć. cześć, cześć serio z ta zimą? bo u nas pół nocy padało, a rano samochód odśnieżałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 cześć, cześć serio z ta zimą? bo u nas pół nocy padało, a rano samochód odśnieżałam No dobra... nie dodałam u mnie zimy nie będzie;). Jak do Ciebie pojadę, to z pewnością też już nie będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.03.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Niech żyje gwóźdź...nie będzie zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.03.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 A kiedy jedziesz????????? To i do mnie wpadniesz?? może i zostaniesz ciut dłużej.... A jaką masz centralkę z reku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Niech żyje gwóźdź...nie będzie zimy Niech żyje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 A kiedy jedziesz????????? To i do mnie wpadniesz?? może i zostaniesz ciut dłużej.... A jaką masz centralkę z reku? Centralę mam z Frapolu:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.03.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Dzięki A odpowiedź na dwa wcześniejsze pytania??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Dzięki A odpowiedź na dwa wcześniejsze pytania??????? ... za trudne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.03.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 heloou mommy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.03.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Ależ Ty w pięknej okolicy mieszkasz, ogród,widoki wspaniałe.Projekt domu z zewnątrz super,ogrodzenie też ,aż chce się u Ciebie wszystko pooglądać.Musi ci się super mieszkać,w pewnym momencie nie wiedziałam czy to Twój ogród czy inspiracje, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.03.2012 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Hej Duszku! Cześć Basiu! Dziękuję za ciepłe słowa:). Pewnie już widziałaś "metalową" umywalkę. Jest w dolnej łazience:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts