rasia 28.03.2012 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Jeszcze tak nieśmiało poproszę, jakby ktoś mógł mnie wesprzeć w konkursie Werandy, to bardzo będzie mi miło:oops:. Zdjęcie WIOSNY zwariowane trochę jak i ja;)...http://www.weranda.pl/konkursy?controller=konkurs&kid=47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasmo 29.03.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Rasiu chciałam Cię wspomóc, ale wyskakuje hasło, że konkurs już zakończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Ja też kilkałam i NIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.03.2012 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Dziękuję Kochane za Wasze serducha! Na Werandę trzeba się niestety zalogować żeby zagłosować i zagłosować można tylko raz na każde zdjęcie. Po głosowaniu pojawia się napis, że konkurs już się zakończył. Ale tylko dlatego, że poprawnie oddało się głos i drugi raz już nie można:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Ja się logowałam... klikałam, al punktów Ci nie przybyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.03.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 ja tez kliknelam. Rasiu wygrywasz na razie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.03.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Ja się logowałam... klikałam, al punktów Ci nie przybyło... trzeba było nie klikac w ...... zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Klikałam w 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.03.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Klikałam w 6 Kochana jesteś! Nie przejmuj się. To mój pierwszy w życiu konkurs... jeszcze Was kiedyś pomęczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.03.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 rasiu,ale miałaś pomysła:lol2:oczywiście ,ze kliknęłam i mam nadzieje ,że wygrasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Żeby nie było, że ja taka nierogacizna jestem - byłam, zalogowałam się, kliknęłam a po moim kliknięciu wyskoczyła równa 4!!! Jak nie wygrasz, to przestanę kupować Werandę ... bo czasami to ją kupuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.03.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 dygnąłem ... masz 4.21 (u Malki szczegóły) cześć Rasiu i Reszta .... PS. długo mnie nie było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.03.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 ja też łapkę przyłożyłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.03.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 O kurczaki Wielkanocne!!! Ale jesteście Kochani!!! Dziękuję! Mam dla Was WIO, żeby pogonić trochę wiosnę http://desmond.imageshack.us/Himg812/scaled.php?server=812&filename=wiof.jpg&res=medium I Nitkę z krokusami i piłką http://desmond.imageshack.us/Himg28/scaled.php?server=28&filename=nitka.jpg&res=medium I wiosenną żabkę, którą wiosenne promyki słońca wygoniły z zimowego snu w piasku pod tarasem... jeszcze nie umytą http://desmond.imageshack.us/Himg705/scaled.php?server=705&filename=abka.jpg&res=medium Niestety wszystkie żabki, które próbowały schować się w szczelnym oczku wodnym nie przeżyły:cry:... jest za płytkie i wygrzebałam z niego na jesieni dużo kamieni z zamiarem czyszczenia... biedne nie miały gdzie się schować przed siarczystym mrozem:(. Traumatyczne przeżycie wyławiając ponad dwadzieścia biednych ciałek... dopiero teraz zrozumiałam nieutulony żal Gwoździka po Wacusiach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 To WIO to akurat adekwatne w moim przypadku Nitka konkursowa! U siebie też już widziałam żabę,a jedną to nawet wykopałam zaspaną, jak mops - niechcący, sadziłam jakieś wiechcie. Szybko zakopałam ją z powrotem, bo tak na mnie spojrzała ... teraz wiem, jaką ja mam minę, gdy mnie za wcześnie budzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.03.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 i ja swój głosik dodałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.03.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 ja też klepnęłam zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.03.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 iode mnie głosik również dostałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.03.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 rasiu - jaka trauma . Jak skuwaliśmy resztę tarasu to trafiliśmy na gniazdo myszek - malutkich jeszcze. Ile musiałam się natłumaczyć, że mają mi je do wiadra wsadzić razem z mamą abym mogła je gdzieś wynieść. Ale niewdzięcznicy jedną przede mną schowali i ... zjadł ją mój pies . Myślałam, ze się zapłaczę . Nitka cudowna . Buziaki jej przekaż w tą biszkoptową główkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.03.2012 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Wielkie buziaki za Wasze głosiki i kliknięcia... Padam na pyszczek... idę spać dzisiaj o przyzwoitej porze... dobranoc:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts