rasia 13.04.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 A mi się ta szarość na tarasie podoba! Dziękuję Tygrysku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.04.2012 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Rasia tak z ciekawości pytam - pod myjka znikał ten piękny szary? ja też mam modrzew ale nie ryflowany a gładki i właśnie chciałam uzyskać taki efekt jak u Was ale to tylko matka natura potrafi. W kazdym razie wyszło niezle - potraktowaliśmy go szarym olejem i mnie sie podoba, tyle że wciąż nie skończony jest ... Spod myjki zaczął wyłazić brąz... takie "świeże" drewno;), ale bawiłam się tą myjką w wakacje, przez jakiś czas był jaśniejszy w tym miejscu, ale teraz po zimie znowu jest super! A co Twojemu tarasowi zostało do skończenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.04.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Rasiu u nas tylko podłoga jest...walczymy z ziemią przywiezioną jesienią bo chcemy trochę ogród ukształtować...no i jak z tym sie uporamy to primo trzeba bedzie zrobić stopień, może 2 żeby do ogrodu schodzić, nie chcę barierek ani podobnych cudów a Marysia wszemdobylska jest wiec po drugie primo tam gdzie nie będzie schodów chcę w kolorze tarasu ogromne donice - mąz zdeklarował się je zrobić ale chyba urlop w pracy na te okolicznośc bedzie musiał wziąść.no i po trzecie primo od jedenej strony chcę drewnianą ścianę a przy niej taką wielką skrzynię , do której będę chować poduchy no i jak to wszystko zostanie zrobione to będę mogła powiedzieć, że taras gotowy!A tak sobie myślę o Twoim tarasie...ja bym go umyła, może przejechała delikatnie szczotą ale takl zeby ta piękna "patyna "została, dała bym tarasowi wyschnąć i wtedy potraktowałabym go bezbarwnym olejem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.04.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Cześć Rasiunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.04.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Rasia a jak do Lesia skręcać będziesz to i do mnie skręć co:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka12 16.04.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Rasiu, naprawdę przepiękny domek. Zaintrygowała mnie bardzo twoja kuchnia, i gdzieś się pojawił wpis, że roboli ci to stolarze z Olsztyna, raz nawet wysłałaś chyba kontakt do tych solarzy na priv maila. Czytam wszystkie wątki, bo nie chcę ci głowy zawracać, żeby jakiś namiar na tych stolarzy zdobyć, ponieważ jestem z Olsztyna i jestem na etapie kuchennym. Wczoraj takie fajne podsumowanie ekip zrobiłaś z telefonami ale stolarzy nie ma - możesz podesłać mi kontakt do nich, będę ogromnie wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.04.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Rasia slalomistka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.04.2012 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Rasiu, naprawdę przepiękny domek. Zaintrygowała mnie bardzo twoja kuchnia, i gdzieś się pojawił wpis, że roboli ci to stolarze z Olsztyna, raz nawet wysłałaś chyba kontakt do tych solarzy na priv maila. Czytam wszystkie wątki, bo nie chcę ci głowy zawracać, żeby jakiś namiar na tych stolarzy zdobyć, ponieważ jestem z Olsztyna i jestem na etapie kuchennym. Wczoraj takie fajne podsumowanie ekip zrobiłaś z telefonami ale stolarzy nie ma - możesz podesłać mi kontakt do nich, będę ogromnie wdzięczna Witam serdecznie:) Stolarzy nie ujęłam, bo ich nie polecę już nikomu:(... tak jak elektryka, glazurnika i paru innych... nie skończyli, nie zrobili poprawek... palma im odbiła oględnie mówiąc:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.04.2012 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Rasia a jak do Lesia skręcać będziesz to i do mnie skręć co:lol: Odezwę się jak dam radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.04.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 To uwzględnij i mnie, bo wiesz.... do mnie zawsze po drodze Masz zawsze otwarte zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.04.2012 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 To uwzględnij i mnie, bo wiesz.... do mnie zawsze po drodze Masz zawsze otwarte zaproszenie Wiem Arniczko:). Dziękuję za pamięć. Jak tylko zdołam, odezwę się z pewnością. Ale z czasem będzie pewnie u mnie kiepsko... i z nerwami;) po tej jednopasmowej rozkopanej drodze:sick:. Pojadę obok Was tylko dlatego żeby się z Lesiem spotkać, takam wstrętnie interesowna;), ale już w drugą mańkę z pewnością jadę przez Kraków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.04.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 A kiedy będziesz? To może gdzieś po drodze? Do Lesia też muszę się wybrać i namiary poprosić... bo jak dobrze zrozumiałam to ma dla mnie krzaczek pomidorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.04.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) ..... ale już w drugą mańkę z pewnością jadę przez Kraków. znaczy się czekać z kolacją w piątek a jechać na Kraków i potem na A4 to dużo dalej Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez jamles gps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 16.04.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Jeeeeeeezu..... Ja myślałam, że TAK mieszkać można tylko w bajce.... Nic więcej w tej chwili napisać nie mogę. Zatkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Rasia a jak dorzucę ciacho z truskawkami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.04.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 wuska wez to ciasto, zgarnij Arni i wszystkie do jamlesa jedzcie , ciasto bedzie "wkupnym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 cicho nie podpowiadaj:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.04.2012 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 znaczy się czekać z kolacją w piątek a jechać na Kraków i potem na A4 to dużo dalej Raczej five o'clock, to z herbatką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.04.2012 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Rasia a jak dorzucę ciacho z truskawkami;) Mraaauuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.04.2012 00:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) Jeeeeeeezu..... Ja myślałam, że TAK mieszkać można tylko w bajce.... Nic więcej w tej chwili napisać nie mogę. Zatkało Hej Aniu:D. Witaj w mojej bajce;). Hmmm... jest mi dzisiaj tak dobrze, że nie zaprzeczę... nawet w deszcz fajnie się spaceruje po lesie... Poleciałam do Ciebie i też oniemiałam... łazienka, schody... pomysł z pomalowaniem mebelków świetny i w dodatku Ten Cuudny Reniferek;):cool: Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts