ghost34 05.03.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 nitusia obcoffanie pserywane siem..moouse nerwochom skuncyc..nie folnno dorcia pis pis.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.03.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 dobra... burę dostałam nic już nie powiem.... ale jak będziecie chcieli iść MACAĆ sprzęt Dorciowego męża - to dajcie znak polecę z Wami ..... popatrzeć ino... nio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.03.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 rasiu zagladam czy sa lepsze wiadomosci. Przykro mi z powodu tego wszystkiego. Wiesz, ze wszyscy tutaj zyczymy Ci dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 dobra... burę dostałam nic już nie powiem.... ale jak będziecie chcieli iść MACAĆ sprzęt Dorciowego męża - to dajcie znak polecę z Wami ..... popatrzeć ino... nio Nitu, zbliżasz się do niebezpiecznej granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.03.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 rasia to na czym z tym prysznicem koniec końców stanęło? Do dolnej - dziennej i jednocześnie gościnnej prosty panel z deszczownicą i słuchawką i takimi 16-toma punktowymi pryszczami , do młodych taki sam, a do naszej nr 1. nie bądź wiśnia - daj namiary na ten prosty z wodotruyskiem bo szukam cały czas czegoś sensownego i chyba ślepa jestem bo nic normalnie nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.03.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 dobra... burę dostałam nic już nie powiem.... ale jak będziecie chcieli iść MACAĆ sprzęt Dorciowego męża - to dajcie znak polecę z Wami ..... popatrzeć ino... nio Nitu, zbliżasz się do niebezpiecznej granicy. ja ! JA to ja to wszystko zatrzymać próbowałam, to mnie uciszali, żebym nie przerywała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Wiesz, ja tam pazerna nie jestem , ale nie każdy się chce dzielić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.03.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Wiesz, ja tam pazerna nie jestem , ale nie każdy się chce dzielić :) eee i Ty myślisz, że nasza Dorcia z tych drugich jest? eeee wszak my prawie jak rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 a wiesz, jak to z rodziną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.03.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 ło malko se pogadujom nio... dziefcynki niom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.03.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 a wiesz, jak to z rodziną :) no wiem, wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.03.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dobry dzień! Musi być, prawda? Buziaki przesyłam i lecę zamawiać płytki... Mysza grabisz sobie... no Rasiula teraz nasze kontakty muszą byc ostrozne i wyważone- a zwłaszcza Twoje ze mną- strzała ma większy zasięg niz broń sieczna. Wiec Kochana spokojnie cmok jeden policzek i drugi zeby pokazac ci swoj edobre zamiary przynosze w darze tę oto strone z kamieniami. Moze sobie machniesz cos do hallu na sciane tam jest taki ladny niebieski onyks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.03.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 No ja nie mogę z Wami - wystarczy raz pokazać fotę małża jako Supermena i od razu wszyscy się wyposażeniem interesują i macać chcą, doprawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 No ja nie mogę z Wami - wystarczy raz pokazać fotę małża jako Supermena i od razu wszyscy się wyposażeniem interesują i macać chcą, doprawdy Dorcia bo wiesz, że głodnemu chleb na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.03.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 No ja nie mogę z Wami - wystarczy raz pokazać fotę małża jako Supermena i od razu wszyscy się wyposażeniem interesują i macać chcą, doprawdy a co się dziwisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.03.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Płytek nie kupiłam:evil: , wróciłam z dnia otwartego w szkole młodej , tylko pomacanie supermena podtrzymuje mnie na duchu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Płytek nie kupiłam:evil: , wróciłam z dnia otwartego w szkole młodej , tylko pomacanie supermena podtrzymuje mnie na duchu! Dlaczego nie kupiłas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.03.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Płytek nie kupiłam:evil: , wróciłam z dnia otwartego w szkole młodej , tylko pomacanie supermena podtrzymuje mnie na duchu! Dlaczego nie kupiłas ? Bo tak się kończy wybieranie z katalogu... W końcu jak je zobaczyłam, to okazały się być zupełnie inne niż na zdjęciu i w mojej wyobraźni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.03.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 skhoro touchanie supermena feeluje ciem na ghjosciee to ja juz nie fiem cio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.03.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 skhoro touchanie supermena feeluje ciem na ghjosciee to ja juz nie fiem cio Łooo matko i ciotko! Wyobraziłam to sobie w realu i sikam se śmiechu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts