wu 02.05.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Rasia zarąbiście zdolna jesteś Ci powiem:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.05.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Drogie Panie;) i Panowie, właśnie naprawili mi internet:), zobaczymy na jak długo... Wczoraj spaliłam patelnię z drewnianą łyżką, okopciłam sufit i przy okazji spaliłam płytę indukcyjną. Księciunio na wyjezdnym się relaksuje, Młody na wyjezdnym się relaksuje, a ja z Młodą dom dewastuję. Dokupiłam dziś kilka iglaków, ale nie ma nawet komu ich z samochodu wytargać. To by było na tyle... znowu znikam i nie wiem kiedy będę... za wszystkie zaległości bardzo przepraszam... nadrobię... kiedyś... Rasiu, dokad tak znikasz jak Ci naprawili internet to ......................, smutno tu bez Ciebie I chetnie zobaczę jakie iglaki kupilaś ? A gdzi erobisz zakupy ogrodnicze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.05.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Eeeee to i tak nie jest źle z tym gotowaniem... Jak ja kiedyś frytki smażyłam to miałam już sprzedane mieszkanie z meblami do remontu,, bo sobie pożar zafundowałam... Ufff dobrze, że tylko okopcone.. a indukcje wymień na taką samą , Księciunio się nie kapnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.05.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 a indukcje wymień na taką samą , Księciunio się nie kapnie... kapnie sie jak wyciag z konta zobaczy:lol2: i powtorze po emirandzie "Rasiu, dokad tak znikasz jak Ci naprawili internet" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.05.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Eee tam... od razu myślisz, że będzie drobne na koncie liczył.. albo np Rasia ma swoje konto to jak się kapnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Jak znam rasice to pojawi sie szybciej niz myslimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.05.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 jesoooo jestem chyba napita albo nasloneczniona za bardzo, bo przeczytalam "racice" i mysle o czyje racice chodzi:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.05.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Jak znam rasice to pojawi sie szybciej niz myslimy. pewnie po drugim roberku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Rasia, to nie jest tak, ze nie chcialam Ci nic mowic, ale myslalam, ze Cie wypielo z netu. Bede w czwartek 17-ego o 12 - przyjade autobusem, ktory dojedzie na stacje metra Wilanowska czy cos takiego... Taki duzy czerwony. Jak Ci nie pasuje, to zajme sie soba dopoki Ci nie spasuje, spokooooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.05.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Rasia, to nie jest tak, ze nie chcialam Ci nic mowic, ale myslalam, ze Cie wypielo z netu. Bede w czwartek 17-ego o 12 - przyjade autobusem, ktory dojedzie na stacje metra Wilanowska czy cos takiego... Taki duzy czerwony. Jak Ci nie pasuje, to zajme sie soba dopoki Ci nie spasuje, spokooooo. Błagam Cię, a nie zatrzymuje się on wcześniej gdzieś? To już bliżej mi by było Cię z Krakówka odbierać ... duży, czerwony... rozumiem, że z Londynu przyjeżdżasz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 No sorry, a to nie jest gdzies bliskoooo? Przyjezdzam z Krakowka, ale w ogole sie mna nie przejmuj, dojade gdzie Ci bedzie wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.05.2012 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Rasiu, cos ty zmalowala a raczej gotowala ? Poniewaz od paru m-cy palam miloscia wielka do iglakow to czekam na jekies fotki z zakupow, migdalkowi zawiaz czewona wstazecze, jest cudownie urodny, i bialy strzepinek tulipanek mi sie podoba. a co to jest to pierwsze niebieskie? buziolki Spaliłam patelnię z drewnianą łychą w środku... płomień był na pół metra... dobrze, żem strażak ochotniczy;) i wyniosłam przed garaż, a nie próbowałam gasić w środku... wiecie jak wygląda gaszenie płonącego oleju wodą? Nie próbujcie tego sprawdzać w domu;). Kostkę betonową mam w czarne cętki;). Tarciu... iglaczki takie zwykle, zwyczajne, w większości te, które już mi się na tej mojej glinie przyjęły:). Czyli jodła kalifornijska, jodła olbrzymia, cyprysy, cisy i o dziwo! kilka tujek;) choć te mi się do tej pory kiepsko przyjmowały i jeden świerk. Rasia zarąbiście zdolna jesteś Ci powiem:jawdrop: Sama nie wiem jak to możliwe, żeby tak zapalił się olej z łopatką i patelnią w jednym... zostawiony na indukcji dosłownie na dwie minuty... Rasiu, dokad tak znikasz jak Ci naprawili internet to ......................, smutno tu bez Ciebie I chetnie zobaczę jakie iglaki kupilaś ? A gdzi erobisz zakupy ogrodnicze ? Kochana... ja nie jestem w stanie nadrobić wszystkich zaległości... ani tych domowych, ani ogrodowych, ani na forum... Eeeee to i tak nie jest źle z tym gotowaniem... Jak ja kiedyś frytki smażyłam to miałam już sprzedane mieszkanie z meblami do remontu,, bo sobie pożar zafundowałam... Ufff dobrze, że tylko okopcone.. a indukcje wymień na taką samą , Księciunio się nie kapnie... Indukcja już wymieniona:lol:! Nieoceniony Pan Tomek-elektryk przyjechał dzisiaj z rana mimo święta:D. Tamtą miałam na gwarancji... pękła jakieś pół roku temu w narożniku, bo się na niej Księciunio oparł, no i nowa od pół roku czekała na wymianę i tak jakoś mi się nie składało, puki działała... teraz ogromnie się cieszę, że jej nie wymieniłam:D. Wyobraź sobie gdyby coś się stało nowej przy tym pożarze... Jak znam rasice to pojawi sie szybciej niz myslimy. Jestem. Nadrabiam zaległości multicytatem, bo szybciej;)... i lecę do roboty:). pewnie po drugim roberku Echhh... dwa tygodnie już nie grałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.05.2012 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 No sorry, a to nie jest gdzies bliskoooo? Przyjezdzam z Krakowka, ale w ogole sie mna nie przejmuj, dojade gdzie Ci bedzie wygodniej. Zerknij na mapę. Masz gdzieś stronę z trasą tego swojego londyńczyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Ą gasnicy pani nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Zerknij na mapę. Masz gdzieś stronę z trasą tego swojego londyńczyka? polskibus.com - nie ma mapy chyba, ale skoro to jest stacja metra, to ja moze moge nim gdzies pojechac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.05.2012 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 polskibus.com - nie ma mapy chyba, ale skoro to jest stacja metra, to ja moze moge nim gdzies pojechac? Jakbyś mogła podjechać na końcową od mojej strony, czyli Młociny, to by było perfect!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Jakbyś mogła podjechać na końcową od mojej strony, czyli Młociny, to by było perfect!!! Noooo to oczywista oczywistosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.05.2012 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Noooo to oczywista oczywistosc. No to jesteśmy umówione!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 No to jesteśmy umówione!! Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.05.2012 00:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Rasiu, cos ty zmalowala a raczej gotowala ? Poniewaz od paru m-cy palam miloscia wielka do iglakow to czekam na jekies fotki z zakupow, migdalkowi zawiaz czewona wstazecze, jest cudownie urodny, i bialy strzepinek tulipanek mi sie podoba. a co to jest to pierwsze niebieskie? buziolki Przeoczyłam, przepraszam... to ułudka wiosenna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts