rasia 17.05.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Możecie mnie Laski znienawidzić - ale ja idę sobie zejść w kąciku Buziaki :lol2: Kochamy Cię... po pijaku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.05.2012 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 O, to bedziemy we dwie Mnie od wczoraj boli gardlo i minac nie chce Konfitury postawią mnie na nogi:D:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.05.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Posmarujcie gardło pigmentum castelani, super skuteczny środek, mozna kupic w aptece bez recepty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.05.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Posmarujcie gardło pigmentum castelani, super skuteczny środek, mozna kupic w aptece bez recepty:) teraz mi to mowisz, mamooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.05.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Konfitury postawią mnie na nogi:D:lol: to wy ... konfiturami sie upijacie? A w ogole mialyscie isc w tango, i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.05.2012 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 to wy ... konfiturami sie upijacie? A w ogole mialyscie isc w tango, i co? Mam temperaturę, Księciunio padł był po ciężkim dniu, Młody zastrajkował, nie ma kto nas zawieźć w miasto... leczymy się w domku;)... smarujemy gardło burbonum old blacksmithani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.05.2012 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 to wy ... konfiturami sie upijacie? A w ogole mialyscie isc w tango, i co? Konfitury jurto... dzisiaj j.w.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.05.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Konfitury jurto... dzisiaj j.w.... dobra, bede z Toba konfiturami opijac (burbonum... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 ten pigmentum to pisze ze to do stosowania zewnetrznego jest ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.05.2012 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 ten pigmentum to pisze ze to do stosowania zewnetrznego jest ?????? Wiem, ale mnie to latami laryngolog osobisty w Gdyni zapisywał i mówił, żeby smarować, w koncu tego nie jemy Bierzesz okrecasz wacik płynem najpierw oczyszczasz gardło a później drugim i trzecim wacikiem dotykasz migdalów i tylna scianę gardła dwa razy dziennie, juz po pierwszym razie jest duzo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.05.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Rasia, Małgoś już u Ciebie? No to macham do Was przez las Mam nadzieję, że kuracja okazała się skuteczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.05.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Jutro... dzisiaj jestem chora... biedulki, wyleczcie sie szybko . mnie tez cos trafilo k. 20 i sie polozylam, takie bum, temperatura, bol glowy, nogi jak z waty i objawy jak przy grypie zoladkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 18.05.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Trzymajcie się kobiety. Ja właśnie dopiero wykurowałam swoją średnią latorośl po wielkich bojach z gorączką i pięknej anginie ropnej- wszystko to chyba ta szalona pogoda od+35 do -6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.05.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Baby:D śpicie czy nadal imprezujecie? buziaki zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.05.2012 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Baby:D śpicie czy nadal imprezujecie? buziaki zostawiam:hug: Nadal imprezujemy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.05.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Rasiu:hug: dzięki, ze przybyłaś, miło mi Cie bylo poznać i księciunia też Widze, ze imprezke sobie przedluzyłyscie , nocne marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.05.2012 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Rasiu:hug: dzięki, ze przybyłaś, miło mi Cie bylo poznać i księciunia też Widze, ze imprezke sobie przedluzyłyscie , nocne marki Niniejszym informuję, że imprezka się nie skończyła;)... ma tylko przerwę techniczną... za parę godzin ciąg dalszy;) Aluś, dziękuję raz jeszcze... za pomysł, cały trud i super zabawę! Zlot LASEK MURATORA był rewelacyjny:D Zobaczcie sami... A to tylko część "zlotu";). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.05.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 ... ze Ty mialas na to jeszcze sile ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.05.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 hihihi, no twarzowo wyszłyśmy:lol2: oj wariatuńcie, ale poszalałyście:hug: Rasiulka, podeślij mi na [email protected] fotki plizzz. Ja nie mam prawie nic u siebie (a na tych co mam to tak wyszłam:o:sick: na waszych pewnie z resztą też) Będę wdzięczna:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.05.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Wiem gdzie stoi Rasia, Monia, Magda, Karolina, Małgoś, Pasie, Lidzia, ... resztę... hmmmm... musiałabym zgadywać.... Wyspane już po przerwie technicznej??????? To kiedy kolejny zlot??????? Przybędę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts