ghost34 06.03.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 dzien dobry,,,łaskawe Panie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.03.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam się we weekend !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.03.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 tez jestem a jakie te płytki chciałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 skhoro touchanie supermena feeluje ciem na ghjosciee to ja juz nie fiem cio Łooo matko i ciotko! Wyobraziłam to sobie w realu i sikam se śmiechu... a ja się nie mogę obśmiać bo niewiele kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 06.03.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Płytek nie kupiłam:evil: , wróciłam z dnia otwartego w szkole młodej , tylko pomacanie supermena podtrzymuje mnie na duchu! Dlaczego nie kupiłas ? Bo tak się kończy wybieranie z katalogu... W końcu jak je zobaczyłam, to okazały się być zupełnie inne niż na zdjęciu i w mojej wyobraźni... a jakie płytki chcesz kupic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 ale się naprodukowałam postów w sprawie super wykonawcy eurolexa Nie umiem tak jak Nitu sypać paragrafami ale krew mnie zalewa jak gość zwala winę na wszystkich dookola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.03.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 na całe tfe scynscie...na cale tfe scynscie aniu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.03.2009 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Hej! Wyspałam się! Płytki miały być śliczne, białe, matowe... hi, hi, hi... a okazało się, że w realu mają jakieś paski i kwadraciki lekko błyszczące . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.03.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 na całe tfe scynscie...na cale tfe scynscie aniu.. ANia Duchaty ma rację obyś nigdy nie musiała się w taki sposób doszkalać... bo to naprawe frustrujące.... poza tym jak już się szkolisz to znaczy, że się wzięłaś do kupy, a na to co się przezywa przed... spuśćmy zasłonę milczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 06.03.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Hej! Wyspałam się! Płytki miały być śliczne, białe, matowe... hi, hi, hi... a okazało się, że w realu mają jakieś paski i kwadraciki lekko błyszczące . a nie boisz się, że brudu nie doczyścisz???? La Faenza ma takie ... widziałam w Szczecinie ale 270/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.03.2009 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Hej! Wyspałam się! Płytki miały być śliczne, białe, matowe... hi, hi, hi... a okazało się, że w realu mają jakieś paski i kwadraciki lekko błyszczące . a nie boisz się, że brudu nie doczyścisz???? La Faenza ma takie ... widziałam w Szczecinie ale 270/m2 Na tych białych matowych, to nie widać nawet palucha po dotknięciu i wyschniętej kropli wody też... sprawdzałam... ale jak w dalszej eksploatacji, to nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.03.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 no oki... a jaką fuga by to miała być ? bo ja mam angelki i cuda wyrabiałam by się od białej podłogi wymigac ... mam za to piękną złotawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.03.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Widziłam Nituś Twoją piękną, złotą i to nawet na żywo ją macałam! Ja też chciałam do tej białej na podłogę jakiś kolorek wrzucić. Ale nic, jutro pojadę pooglądać inne płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.03.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 czołem czołgistka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Bry co słychac ? Poza pieknymi płytkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.03.2009 00:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 czołem czołgistka! Bry co słychac ? Poza pieknymi płytkami ? Gooooood moooooorniiiiing Dziewczyyyyny! No jak zwykle - czołgiem do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.03.2009 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Chodź do Mychy - tam gadamy. A może spróbujemy czata ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.03.2009 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 To ja juz spać wybywam , a Ty dpiero wstałaś???!!! Normalnie przyczajony Tygrys ukryty Smok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.03.2009 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 RASIA - lewy górny róg - CZAT - boldem. Wpisujesz nick i hasło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.03.2009 00:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Chodź do Mychy - tam gadamy. A może spróbujemy czata ? lecem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts