Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość justyna_m
Płytek nie kupiłam:evil: , wróciłam z dnia otwartego w szkole młodej :evil:, tylko pomacanie supermena podtrzymuje mnie na duchu! :wink: :D

Dlaczego nie kupiłas ?

Bo tak się kończy wybieranie z katalogu... W końcu jak je zobaczyłam, to okazały się być zupełnie inne niż na zdjęciu i w mojej wyobraźni... :-?

a jakie płytki chcesz kupic???

na całe tfe scynscie...na cale tfe scynscie aniu.. :lol: :lol:

ANia Duchaty ma rację :) obyś nigdy nie musiała się w taki sposób doszkalać... bo to naprawe frustrujące....

poza tym jak już się szkolisz to znaczy, że się wzięłaś do kupy, a na to co się przezywa przed... spuśćmy zasłonę milczenia :(

Gość justyna_m
Hej! Wyspałam się!

8) 8) :D :D

Płytki miały być śliczne, białe, matowe... hi, hi, hi... a okazało się, że w realu mają jakieś paski i kwadraciki lekko błyszczące :( .

:o a nie boisz się, że brudu nie doczyścisz????

La Faenza ma takie ... widziałam w Szczecinie ale 270/m2

Hej! Wyspałam się!

8) 8) :D :D

Płytki miały być śliczne, białe, matowe... hi, hi, hi... a okazało się, że w realu mają jakieś paski i kwadraciki lekko błyszczące :( .

:o a nie boisz się, że brudu nie doczyścisz????

La Faenza ma takie ... widziałam w Szczecinie ale 270/m2

Na tych białych matowych, to nie widać nawet palucha po dotknięciu i wyschniętej kropli wody też... sprawdzałam... 8) ale jak w dalszej eksploatacji, to nie wiem... :roll: