malgos2 20.05.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 A ja dostane jakies foty? Rasiunia, Ty wiesz co... Dzieki jeszcze raz. Nie dalam rady doczolgac sie z kwiateckami na gore, zostawilam je na dole, zaraz po nie pojde i zobacze jak zyja, ale chyba powinny byc OK. Panowie w autobusie bardzo sie przejeli, zeby sie im nic sie stalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.05.2012 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 :mad:Napisałam mega posta i mi net urwało! To teraz krótko: Madziu, wyślę Ci wieczorkiem:). Chcesz wszystkie, czy tylko te na których jesteś? I w jakiej rozdzielczości? Arniczko i tak dużo wiesz.... Szkoda wielka, że nie mogłaś dojechać. Małgoś, super że się odezwałaś, bo już się zaczęłam denerwować. Koniecznie wystaw kwiatki na balkon i bardzo solidnie podlej. Szczepkę pięcioklapka zakop w skrzynce pierwszej od lewej puki nie masz docelowej skrzyni na winobluszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.05.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Rasiczku, jak plama? :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.05.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Asieńko, ty wiesz, że ja kocham was wszystkich i że zawsze jesteście dla mnie wzorem ciepłej i otwartej rodziny, do której dążę Było mi bardzo miło, że mogłam się znowu z wami spotkać (mam nadzieję, że nie zasiedzieliśmy się za bardzo ). Masz tak niesamowicie zaczarowany dom i ogród, że nie chce się tracić ani sekundy z tego pobytu To była dla mnie najdłuższa, najbardziej zwariowana i NAJWSPANIALSZA impreza w życiu I do zobaczenia niedługo czekam na powrót M z Modlina i wtedy dam znać, kiedy podjedziemy po mój samochód buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.05.2012 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Rasiczku, jak plama? :confused: Zapomniałam jej z pralki wyjąć :lol2: Uspokój się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.05.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Zapomniałam jej z pralki wyjąć :lol2: A ta na oparciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.05.2012 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 A ta na oparciu? Oparcia nie widać. Po raz kolejny mówię - spokój! Musisz po bransoletkę przyjechać... i zdjęcia przegrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.05.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Oparcia nie widać swietne pocieszenie ... a znalazlas te moja bransoletke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.05.2012 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 swietne pocieszenie ... a znalazlas te moja bransoletke? Księciunio znalazł... w łazience zdjęłaś jak kąpałaś Lil:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.05.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Sorki Rasia, ze sie nie odzywalam, ale taki kac mnie zlapal w autobusie, ze ledwo dotarlam do domu. Nauczka, zeby nigdy nie przestawac pic! Kwiateczki wkopane poza wicio i wino. Szczepke piecioklapka juz zakopalam w skrzynce, troche mi zajelo zanim ja znalazlam. Balam sie rozdzielac Hadere, wiec ja wkopalam do skrzynki i zasypalam jedna odnozke ziemia, taka z korzonkami. Za ile to moze puscic korzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.05.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Księciunio znalazł... w łazience zdjęłaś jak kąpałaś Lil:). lazienka, kuchnia ... whatever Jedno i drugie piekne W ogole uwielbiam wasza kuchnie! Jest tak niebanalna ze zazdrosc siegnela zenitu. Bardzo dobrze znalam ja ze zdjec, ale na zywo jest jeszcze bardziej Wow! I w dodatku swietnie sie w niej pracuje w blatach zakochalam sie bez pamieci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.05.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 N Zobaczcie sami... A to tylko część "zlotu";). to był bal maskowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.05.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 to był bal maskowy paparazzi wycinali nam maski z papieru napredce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.05.2012 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 lazienka, kuchnia ... whatever Jedno i drugie piekne W ogole uwielbiam wasza kuchnie! Jest tak niebanalna ze zazdrosc siegnela zenitu. Bardzo dobrze znalam ja ze zdjec, ale na zywo jest jeszcze bardziej Wow! I w dodatku swietnie sie w niej pracuje w blatach zakochalam sie bez pamieci! A ja kocham patrzeć jak pracujesz w kuchni... co ja gadam... Ty nie pracujesz, Ty nie gotujesz... Ty CZARUJESZ!!!:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.05.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 A ja kocham patrzeć jak pracujesz w kuchni... co ja gadam... Ty nie pracujesz, Ty nie gotujesz... Ty CZARUJESZ!!!:cool: jak sie podobalo, smakowalo, brzuchy nie bola, innych sensacji tez brak, kuchnia w stanie dopuszczalnym, to moni uskrzydlona, bo lubi dobrze ludziom robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.05.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 I nie odpowiedzialas jak dlugo mam czekac na korzonki tych bluszczykow? Bo balam sie rozdzielac hadere i ja zostawilam w kupie, potem utne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.05.2012 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 I nie odpowiedzialas jak dlugo mam czekac na korzonki tych bluszczykow? Bo balam sie rozdzielac hadere i ja zostawilam w kupie, potem utne... Rozdziel hederę, delikatnie, nic jej się nie stanie:). Ukorzenia się szybko, poczekaj dwa tygodnie, utnij, potem poczekaj jeszcze tydzień i możesz przesadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.05.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Asia, wyślesz mi jeszcze raz linka do zdjęć, bo poprzedni mi się nie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 20.05.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Rasiu, przypomnialam sobie ostatnio o Twoich fluggerowych barwnikach, odgrzebalam w wątku fotkę puszek, a możesz mi przypomnieć czy to jest olej barwiacy, czy co? Jak stolarza namowię na stol to tym go właśnie podkoloruję.Jak Ci się te blaty sprawują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.05.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Rozdziel hederę, delikatnie, nic jej się nie stanie:). Ukorzenia się szybko, poczekaj dwa tygodnie, utnij, potem poczekaj jeszcze tydzień i możesz przesadzać. Dobra, ide probowac, ale mam nadzieje, ze jej nie bedzie bolalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts