monsanbia 20.05.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Jak Ci się te blaty sprawują? To ja Ci odpowiem, bo ja o Rasiowych blatach nie przestaje myslec od wczoraj Blaty sa w genialnym stanie! I to mnie najbardziej zszokowalo. Nie nosza zadnych sladow uzytkowania. Sa tluste, takie zdrowe (gladkie i tepe) w dotyku, woda na nich zachowuje sie tak jak na dobrze natluszczonej skorze. Widzialam juz w swoim zyciu drewniane blaty ktore po roku byly poscierane, a ten jak nowy. No i w ogole fajnie wybarwiony, piekny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.05.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Nie krzyczala, rozdzielilam ja na 3, a jedna z nich ma te lapki w 2 miejscach, wiec je przykrylam ziemia. Piecioklapka zakopalam calego tak jak mowilas w donicy, w ktorej bedzie docelowo, bo jego chce w drugi kat, blizej kuchni dac, zeby ta druga sciane mi tez cos zaslonilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 20.05.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 To ja Ci odpowiem, bo ja o Rasiowych blatach nie przestaje myslec od wczoraj Blaty sa w genialnym stanie! I to mnie najbardziej zszokowalo. Nie nosza zadnych sladow uzytkowania. Sa tluste, takie zdrowe (gladkie i tepe) w dotyku, woda na nich zachowuje sie tak jak na dobrze natluszczonej skorze. Widzialam juz w swoim zyciu drewniane blaty ktore po roku byly poscierane, a ten jak nowy. No i w ogole fajnie wybarwiony, piekny! No to super wiadomość przy najbliższej okazji skoczę do fluggera pogadać, pooglądać.. I myślisz, że ich super stan to kwestia tego fluggera, ja raczej do drewnianych blatów przekonania nie mam, a Rasia mi teorię burzy i super!!! może w takim razie wymienię kiedyś mój tymczasowy na właśnie taki, byłby super komplecik ze stołem, dla jasności Rasia ma dąb, zgadza się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.05.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Rasia ma dab i mam wrazenie ze to kwesia tego Fluggera. Na tych blatach wszystko sie robi, ja robilam, wytarlam i tyle. No i nie trzeba sie z nimi piescic zeby dobrze wygladaly po przetarciu. Nie to co z moim laminatem. Lubie go, podoba mi sie bardzo, ale trzeba wycierac do sucha, albo pryskac plynem do mycia szyb i sucha scierka zeby nie bylo widac maziaji pod swiatlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.05.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 No to Monia już napisała wszystko:lol2:. Dzięki kochana! E-molku, surowy dąb smarowany był tą niebieską olejo-bejcą, a potem tylko olejem BIOFA. To najlepszy dostępny na rynku europejskim olej do blatów:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.05.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Rasi domek jak Ona i Księciunio - CUDNI:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.05.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Rasi domek jak Ona i Księciunio - CUDNI:) Wusiaczku! Ty nas jeszcze pamiętasz??!! Przyjechałabyś kiedyś tak "znienacka":D. Pamiętaj - ZNIENACKI są NAJLEPSZEJSZE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.05.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Ty rasiunia lepiej znienacke jakas do KRK wyczaruj, zobaczyc jak sie balkonik ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.05.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Ty rasiunia lepiej znienacke jakas do KRK wyczaruj, zobaczyc jak sie balkonik ma. wlasnie mi sie cos przypomnialo ... zaluj Malgos ze Cie nie bylo wieczorem, kiedy do domu wparowal jeden "mlody bog" w pobudzajacym zmysly wszelakie nakryciu nog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.05.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 wlasnie mi sie cos przypomnialo ... zaluj Malgos ze Cie nie bylo wieczorem, kiedy do domu wparowal jeden "mlody bog" w pobudzajacym zmysly wszelakie nakryciu nog o właśnie, dobrze, że o nim przypomniałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.05.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 o właśnie, dobrze, że o nim przypomniałaś I czemu zdjecia nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.05.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 o właśnie, dobrze, że o nim przypomniałaś mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.05.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 I czemu zdjecia nie ma? ja nie mialam jak, bylam zajeta chowaniem reki z obraczka pod stol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.05.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Rasia, bierz boga i przyjezdzaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.05.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 I czemu zdjecia nie ma? za przystojne ciacho, aby się nim tak publicznie chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.05.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Bosz... Ja to mam zawsze pecha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.05.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Rasiula no jak mówiłam znienacka w czwartek w Kajetanach:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.05.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 No to Monia już napisała wszystko:lol2:. Dzięki kochana! E-molku, surowy dąb smarowany był tą niebieską olejo-bejcą, a potem tylko olejem BIOFA. To najlepszy dostępny na rynku europejskim olej do blatów:). Rasiu a ta niebiesko olejo bejca też Fluggera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 20.05.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Właśnie ta olejo-bejca jest fluggera, właśnie mnie olsnilo ze prawdopodobnie mam tym stol tarasowy "malnięty" tylko ze calkowicie na szaro, muszę puszki poszukaćA jak często olejujesz i gdzie tą biofę kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.05.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Właśnie ta olejo-bejca jest fluggera, właśnie mnie olsnilo ze prawdopodobnie mam tym stol tarasowy "malnięty" tylko ze calkowicie na szaro, muszę puszki poszukać A jak często olejujesz i gdzie tą biofę kupujesz? to jakbym nie chciałą szarego ,tylko naturalny kolor dębu to tylko stosuję biofę?nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts