rasia 21.05.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Rasiu kochana, dzięki wielkie! Widzę, że miałyście świetną imprezkę forumową? Aż mi wstyd, że tak rzadko zaglądam i potem muszę się dokopywać. Chyba powinnam się poprawić... tylko kiedy i jak?? Ja też nie nadążam za własnym cieniem;). Kiedy będziesz w moich stronach lepiej się przyznaj??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.05.2012 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 wlasnie mi sie cos przypomnialo ... zaluj Malgos ze Cie nie bylo wieczorem, kiedy do domu wparowal jeden "mlody bog" w pobudzajacym zmysly wszelakie nakryciu nog Z wrażenia nawet piszesz do rymu:lol2: Macie pozdrowienia od "młodego boga":lol2:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.05.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Rasiunia już gdzieś od 8 rano;) Ojć!!! Będzie boleć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.05.2012 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Dechy masz 2,7 grube?My z Mirellą kupiłyśmy 4 cm,bo nam podobno Hazelka wykupiła:)gdzie kupowałaś dechy ? w Śremiu? Dechy też załatwiał mi Duchaty:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.05.2012 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 paparazzi wycinali nam maski z papieru napredce A'propos maski... avatar zmieniłaś!!! WOW!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.05.2012 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Trzymajcie się kobiety. Ja właśnie dopiero wykurowałam swoją średnią latorośl po wielkich bojach z gorączką i pięknej anginie ropnej- wszystko to chyba ta szalona pogoda od+35 do -6 Kochana! Przepraszam ogromnie! Wiesz za co... nie zauważyłam Twojego e-maila...:oops: A czasu na wszystko brak:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.05.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Z wrażenia nawet piszesz do rymu:lol2: Macie pozdrowienia od "młodego boga":lol2:. a noś! wiedzialam ze jednak drzemie we mnie jakis talent (nie bylam tylko go swiadoma!) nie mow ze "mlody bog" wie Eeeee... one biedne nie są, tylko leniwe;) buahahahaha!!! :lol2: a to cidowcip dopiero! Leniwe W takim razie tez chce splodzic takiego leniwca ktory bedzie mi do sklepu po zakupy jezdzil, kumpele moje odwozil, gary bez prosby zmywal, piwko ojcu donosil, po grila do sasiada chodzil, rozpalal go i stal nad surowizna 3 godziny ... to wszystko w ciagu jednego popoludnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.05.2012 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 a noś! wiedzialam ze jednak drzemie we mnie jakis talent (nie bylam tylko go swiadoma!) nie mow ze "mlody bog" wie Ale o czym...;) buahahahaha!!! :lol2: a to cidowcip dopiero! Leniwe W takim razie tez chce splodzic takiego leniwca ktory bedzie mi do sklepu po zakupy jezdzil, kumpele moje odwozil, gary bez prosby zmywal, piwko ojcu donosil, po grila do sasiada chodzil, rozpalal go i stal nad surowizna 3 godziny ... to wszystko w ciagu jednego popoludnia Ależ Ty szczegółowa! Widocznie miał "lepszy dzień":lol2:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Zobaaaaa, idealne wymiary... http://allegro.pl/donica-doniczka-drewniana-skrzynia-na-kwiaty-90x40-i2359349632.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.05.2012 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Zobaaaaa, idealne wymiary... http://allegro.pl/donica-doniczka-drewniana-skrzynia-na-kwiaty-90x40-i2359349632.html Bierz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Bierz! Biere! A czy ja mam ja czyms wylozyc? Agro, czy folia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.05.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Bierz! z upustem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 z upustem Wzielam juz bez. Rasiunia, jeszcze wejdz do mnie i rzuc okiem na lezaki, bo moim zdaniem one sie niczym nie roznia... OBI mam daleko, nie chce mi sie jechac tak szczerze mowiac, a u mnie w Casto takich fajowskich nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Wpadam cze powiedzieć i zejść. Pa. Jakby co - jutro jestem cały dzień w domu - może kawa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.05.2012 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Wpadam cze powiedzieć i zejść. Pa. Jakby co - jutro jestem cały dzień w domu - może kawa ? W taki upał w cieniu wierzby - zawsze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Mówisz i masz - od 6.00 jestem na nogach, więc wal jak w dym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.05.2012 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Mówisz i masz - od 6.00 jestem na nogach, więc wal jak w dym. Nooo... to teraz pojechałaś po bandzie z tą 6-tą!!! Nikt mnie jutro o tak nieludzkiej godzinie nie zerwie:no:... ale bliżej południa, kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.05.2012 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Rasia chciałam napisać że strasznie miło było mi Cię poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.05.2012 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Nooo... to teraz pojechałaś po bandzie z tą 6-tą!!! Nikt mnie jutro o tak nieludzkiej godzinie nie zerwie:no:... ale bliżej południa, kto wie? i jak? wstalas juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2012 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Budzić to nie... ale znając Ciebie... to wcale bym się nie zdziwiła, że jeszcze się nie położyłaś.... Dzień dobry z rana miłym Paniom i Panu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts