b_stroz 28.05.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Podziałamy coś? miauu,miauuu,miauuuuuuuuuuuuuu .Co Ty na Forbet granit (tylko taka nazwa)powiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 29.05.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Ja widze ze impra juz byla, imieniny tez byly - ale jeszcze odemnie zyzcen nie było WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.05.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) Rasiulka, piękny ten twój "bałagan" Jak patrzę na twoje piękne poddasze , to przypominam sobie ,że moje przydałoby się dopieścić. ... z grilla będziesz bardzo zadowolona. Mamy taki w rodzinie i męsko z niego prima sort wychodzi spóźnione buziaki imieninowe zostawiam Edytowane 30 Maja 2012 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Rasia zobacz roslinki wsadzone w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.06.2012 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Rasieńko, dziękuję za możliwość uczestniczenia w rozdziewiczaniu grilla I chociaż spóźnione to wszystkiego NAJ NAJ NAJ imieninowo [ATTACH=CONFIG]117722[/ATTACH] Gapa ze mnie, mogłam wczoraj osobiście Fajnie było Cię widzieć "po latach";) Szkoda, że tak krótko:(. Rasieńko, ja też dziękuję za możliwość uczestniczenia w rozdziewiczaniu grilla Jest przepiękny, a mięsko i inne specjały wychodzą na nim fantastycznie PS. jakoś muszę się z tobą umówić na odbiór okularów przeciwsłonecznych mojej O. I ja dziękuję... całej Waszej Czwórce! Okularki czekają... nawet dwie pary;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.06.2012 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 co Wyśta wyprawiały i to chyba pod nieobecność Najważniejszego "Najważniejszy" znowu wybrał wolność i "wietrzenie pach" :lol2"... jak co weekend... Rasiu - wszystkiego naj, naj .... grilek ... cudny, limonkowy . Dziękuję. Grill się sprawuje super i to najważniejsze, ale nie ukrywam, że uwielbiam jego kolor:lol:. Podziałamy coś? miauu,miauuu,miauuuuuuuuuuuuuu .Co Ty na Forbet granit (tylko taka nazwa)powiesz? Bardzo dobre kolory mają, idealnie do Twojego domku pasujące:yes:. Musisz tylko zdecydować czy chcesz kostkę granitową całą, z posypką granitową, czy betonową? Kolor dobrać wtedy będzie bardzo łatwo. Ja widze ze impra juz byla, imieniny tez byly - ale jeszcze odemnie zyzcen nie było WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!!!!!!!!! Dziękuję Moniu:hug:. Rasiulka, piękny ten twój "bałagan" Jak patrzę na twoje piękne poddasze , to przypominam sobie ,że moje przydałoby się dopieścić. ... z grilla będziesz bardzo zadowolona. Mamy taki w rodzinie i męsko z niego prima sort wychodzi spóźnione buziaki imieninowe zostawiam Dziękuję Alunku:hug:. Moje poddasze ani piękne, ani dopieszczone:no:... jeszcze duuuużo wody w Wiśle upłynie... oj duuuużo Rasia zobacz roslinki wsadzone w dzienniku. Byłam:yes:... widziałam:yes:... popodziwiałam:yes:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 A powiedz, czy ta szczepka to ma puszczac cos zielonego w koncu i kiedy to bedzie? Hedera cos nie chce zapuscic korzonkow, moze obetne ta czesc i wstawie do wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.06.2012 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 A powiedz, czy ta szczepka to ma puszczac cos zielonego w koncu i kiedy to bedzie? Hedera cos nie chce zapuscic korzonkow, moze obetne ta czesc i wstawie do wody? Obetnij końcówkę i wstaw do wody:) Najlepiej jakbyś miała jakiś ukorzeniacz w płynie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Tak wlasnie myslalam, zeby kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.06.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Rasiula co sie dzieje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.06.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Wlasnie, nie smutaj sie... Chyba mi moj Piecioklapek Rasiae zacznie cos wypuszczac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.06.2012 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Upiekłam dziś w nocy chleb... pierwszy w życiu, to na wszelki zapas od razu dwa;) Bo zabierałam się do tego pieczenia jak do jeża;), a zakwas od Moni dostałam dwa tygodnie temu... Monia dzięki:cool:. Foremki do pieczenia chleba znalezione w TKMaxx sprawdziły się znakomicie... piekarnik z programem do pieczenia chleba - też... wreszcie musiałam przeczytać instrukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.06.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Mniaaaam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.06.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Rasiu, gratulacje!!! Ladne bochenki Rodzina pod wrazeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.06.2012 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Trochę późno coś, ale dopadło mnie przesilenie wiosenne czy inna cholera kryzysem zwana... nic mnie nie cieszy... ten chleb też. Nie cieszą mnie kwiaty w ogrodzie, tylko wkurzają chwasty, nie cieszy mnie dom, tylko wkurzają niedoróbki... wyć mi się chce! Czasem dobrze jest się wykrzyczeć i złość przechodzi, ale to nie złość tak do końca, bo krzyczę na rodzinę i nie pomaga... raczej gorzej jest:(... To już jest jakieś bardziej zaawansowane stadium kryzysu... Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ktokolwiek zna... sposób bezalkoholowy na wyjście z tego...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.06.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 SPA albo cuś w tym stylu;) łatwo gadać ale u mnie też jest coś na rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.06.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 .. sposób bezalkoholowy na wyjście z tego...??? Rasku, moze jakis sport? Wpadaj poskakac na trampolinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.06.2012 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Zrobiłam sobie niedawno dzień w "salonie piękności" - efekt - byłam na siebie zła, że wydałam tyle i bez sensu, a moje ostatnie skakanie na trampolinie u Efi skończyło sie kontuzją, którą leczyłam ponad pół roku:(... echhh, idę pobuczeć sobie w kącie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.06.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 to może jakiś wyjazd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.06.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 a moje ostatnie skakanie na trampolinie u Efi skończyło sie kontuzją, którą leczyłam ponad pół roku:(... echhh, idę pobuczeć sobie w kącie... nooo tak, palka zapomniala i oliwy do ognia dolala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts