rasia 21.06.2012 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Rasia przyjedz do mnie, ja mam gnebiwtryski, Ty masz gnebiwtryski, to spotkanie dwóch minusow da nam plusa zabiore Cie do Rewy nad morze na przepyszna swieza rybe z surowkami Jak za mną chodzi dobra smażona rybka...achhhh... normalnie nóg dostała i łazi za mną flądra jedna, albo inna jakaś... Aż w ostatni weekend zrobiłam awanturę Księciuniowi, że sobie bryknął motorkiem na przejażdżkę i całkiem przez przypadek:mad: wstąpił na smażoną rybkę!!! A mnie nie zabrał!:cry: Kusisz Tarciu... kusisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.06.2012 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Rasia, piękny jest Twój leśny ogród. Taki naturalny, chociaż wiem, ale roślin tam nasadziłaś Dziękuję Dorbiczku za dobre słowo:hug:. Tego mi teraz bardzo potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.06.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Rasik czy ta forma tartowa to jeszcze aktualna, bo nie dotarłam do Ikea:( może w przyszłym tygodniu mi się uda a najprędzej to przed samym wyjazdem nad morze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.06.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Pasiku, nie przejmuj się... w wakacje sobie podjadę do swojej, ma być skończona w lipcu:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.06.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Przyszłam wytropić białą rabatę różaną.A tu... nie ma? Albo ja nie umiem znaleźć? Ale takie miejsce na pewno jest warte pokazania... Rybkę smażoną chętnie zjadłabym sobie na półwyspie, ale na razie pogoda nie zachęca do wycieczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.06.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Jejciu dziewczyny...Wy jak w pełni sezonu nad morzem, smak na te rybki robicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.06.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Kusisz Tarciu... kusisz... chyba za malo Cie kusze jednak, moze to cie przekona: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.06.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 wpadłem tylko zapytać ...... Rasia czemu skasowałaś rorodendronową lekcję u Efi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 22.06.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Rasia - potego optymizmu glowa do gory - mnie zawsze rozwesela to, no powiedzmy czesto pomaga prznajmniej na chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 wpadłem tylko zapytać ...... Rasia czemu skasowałaś rorodendronową lekcję u Efi Aaaa, bo takie brzydkie fotki i nie chciałam nimi zawalać Efi wewątku. Wrzucić do siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2012 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 chyba za malo Cie kusze jednak, moze to cie przekona: Ochhhhh!!! Wsiadłabym w autko w tej chwili, ale może poczekam aż się to Euro skończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2012 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Rasia - potego optymizmu glowa do gory - mnie zawsze rozwesela to, no powiedzmy czesto http://www.youtube.com/watch?v=AFBgQiv8NAI http://www.youtube.com/watch?v=fU3xP4sCRo8 pomaga prznajmniej na chwile Uśmiechnęłam się na chwilkę, to fakt:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2012 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Przyszłam wytropić białą rabatę różaną.A tu... nie ma? Albo ja nie umiem znaleźć? Ale takie miejsce na pewno jest warte pokazania... Rybkę smażoną chętnie zjadłabym sobie na półwyspie, ale na razie pogoda nie zachęca do wycieczek... Zrobię zdjęcie rabacie, jak tylko wyjdzie choć kawałek słońca:mad:. Może morze to dobry pomysł na smutki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2012 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Jejciu dziewczyny...Wy jak w pełni sezonu nad morzem, smak na te rybki robicie Lato już! To i sezon się zaczął. I nie tylko na ryby... u mnie grzyby w pełnym rozkwicie:lol:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.06.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Ochhhhh!!! Wsiadłabym w autko w tej chwili, ale może poczekam aż się to Euro skończy? dzis u nas ostatni meczyk pykaja, wsiadaj w auto i przyjezdzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 A moze Krakow? I zamiast ryby loscypek z grilla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.06.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 ..... Wrzucić do siebie? jakbyś nie chciała u siebie śmiecić to możesz do mnie i tak mam bajzel:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2012 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 jakbyś nie chciała u siebie śmiecić to możesz do mnie i tak mam bajzel:yes: Mówisz -masz;) Urywanie przekwitniętych kwiatostanów rododendronów: Na zdjęciu czerwona kreska pokazuje docelowe miejsce ukręcania... sztuką jest nie uszkodzić przy tym młodych pędów;) ale się da:). Można na wszelki wypadek trochę wyżej:). Tu przekwitnięty kwiat i jeden mocny pęd oraz kilka malutkich przed ukręcaniem: Tu już po akcji;). Czasem nowy pęd wyrasta z kwiatostanu, wtedy musimy sobie odpuścić rwanie;) tak jak tu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.06.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Rododendronów nie mam (jeszcze ) ale wszystko przede mną Raśku, młode jutro wraca z Pogorzelicy, to w drodze powrotnej moze zahaczyć z jakąś rybką choć pewnie kierowca by sie zdziwił gdyby dziecia miał odstawić do centralnej pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2012 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Dla Szurka:). Rabata różana w całej "okazałości" Róża pnąca pod dębem: I róże z rabaty bliżej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts