nitubaga 07.03.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 dzień dobry... pierwsza no tak, ale jak panie 4 godziny temu sobie poszły na czata to teraz penie śpiom a to nocne Marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.03.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 witam sobie ktoś słyszołem podyskutoffał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.03.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 matusiu kochana one to normalnie sowy są, żeby tak po nocy siedzieć... Nituś a ty widzę ranny ptaszek, czy może brzdące zmusiły do tak wczesnego wstania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.03.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Witam , widzę,że nic się nie ukryje przed Waszymi sokolimi oczkami Moje dziecko pół godziny temu zarządziło pobudkę ,więc się odmeldowuję jako pierwsza z grupy nocnych marków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.03.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 hmmm pocykoj..pocykoj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.03.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Witam , widzę,że nic się nie ukryje przed Waszymi sokolimi oczkami Moje dziecko pół godziny temu zarządziło pobudkę ,więc się odmeldowuję jako pierwsza z grupy nocnych marków... moje wstaną dopiero jak je zwlekę - pewnie ok 10tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.03.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 matusiu kochana one to normalnie sowy są, żeby tak po nocy siedzieć... Nituś a ty widzę ranny ptaszek, czy może brzdące zmusiły do tak wczesnego wstania?? dziecięcia donośnym głosem poprosiły o PIIIIIIIIIIIIĆ ot i potem już nie usnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.03.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 matusiu kochana one to normalnie sowy są, żeby tak po nocy siedzieć... Nituś a ty widzę ranny ptaszek, czy może brzdące zmusiły do tak wczesnego wstania?? dziecięcia donośnym głosem poprosiły o PIIIIIIIIIIIIĆ ot i potem już nie usnęłam moje to śpiochy, jak nie zerwę o 10 to nie wstaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.03.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Witanko! No właśnie zerwałam się skoro świt, a widzę, że tu po nocy już miałam miłych gości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.03.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 ja zasnęłam po 4 dopiero.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.03.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 ja zasnęłam po 4 dopiero.... To jak ja - 5. Z Małgosia jeszcze klechałysmy, a potem filip mnie wyprowadził na spacer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.03.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 hmm 4 rano... nocne marki a raczej nocne..dziefcynki niom cze rasiulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.03.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 ja zasnęłam po 4 dopiero.... To jak ja - 5. Z Małgosia jeszcze klechałysmy, a potem filip mnie wyprowadził na spacer... Gaduły...U mnie M sie burzył,że jeszcze nie śpię i musiałam Go uspokoić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.03.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 A mój księciunio o 7 w nocy zaczął mi pobudkę robić, że po brodzik jedziemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.03.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 sadysta normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.03.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 sadysta normalnie Niooo! Ale jedziemy po mojemu, czyli teraz w południe! Będę miała dzisiaj brodzik! Huuuraaa! I wanne też zamawiam! Huuuraaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.03.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Rasia a gdzie Ty zamawiasz takie właśnie sanitarne rzeczy... u Ciebie na zlocie mówiłaś i nawet Nefcia coś zapisała, ale noooo skleroza nie boli.... i jakie ceny tam mają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.03.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Rasia a gdzie Ty zamawiasz takie właśnie sanitarne rzeczy... u Ciebie na zlocie mówiłaś i nawet Nefcia coś zapisała, ale noooo skleroza nie boli.... i jakie ceny tam mają ? Teraz mam jeszcze lepszy namiar... bo od cen katalogowych mam - 30% na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.03.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 a podzielisz się co? i o tego hydraulika bym się jeszcze uśmiechała szeroko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.03.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Rasia a gdzie Ty zamawiasz takie właśnie sanitarne rzeczy... u Ciebie na zlocie mówiłaś i nawet Nefcia coś zapisała, ale noooo skleroza nie boli.... i jakie ceny tam mają ? Teraz mam jeszcze lepszy namiar... bo od cen katalogowych mam - 30% na wszystko podziel się namiarkami i fotkami, chociaż wzrok nasycę, zanim kieszeń opróżnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts