rasia 27.06.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 serio takie ma malutkie kwiatuszki i taki zdrewniały dobra, ja się nie znam no własnie o te kwiatki chodzi - liscie ładne, ale kwiatostany dla mnie - do obcięcia. Chcę ładne kwitnące A kolor jakiś konkretny, czy obojętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.06.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 nie chce żółtego i pomarańczowego i najlepiej takie, co raz wsadzisz i nie trzeba koło tego skakać. ph mam 5-5.5 klasa II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2012 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 nie chce żółtego i pomarańczowego i najlepiej takie, co raz wsadzisz i nie trzeba koło tego skakać. ph mam 5-5.5 klasa II Rh powinien mieć 4 -5ph:). To ziemię masz dobrą + torf kwaśny wymieszany z ziemią rodzimą przy sadzeniu:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.06.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 zapisuję sobie, choć na razie planuje krzaczory potem będę dziury zapełniać A dziur bedzie dostatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2012 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 zapisuję sobie, choć na razie planuje krzaczory potem będę dziury zapełniać A dziur bedzie dostatek Rh to krzaczory:lol2: Moje mają ponad dwa metry:D. Mogę Ci takich przywieźć cały samochód za półdarmo;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.06.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Dobra - namówiłaś mnie to dziś kupię zielone, potem nawiozę kwaśnego torfu i będziemy sadzić kolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2012 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 A masz tam gdzieś trochę cienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.06.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 nooo w domu i pod świerkami, ale latem dopiero po 13-14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2012 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 nooo w domu i pod świerkami, ale latem dopiero po 13-14 Bo rh zdecydowanie wolą cień i mokro;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.06.2012 04:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 w studni posadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.06.2012 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Kurcze Rasia, to juz sa kurki, mniaaam Pewnie w tym lesie masz taki luz i spokoj,ze az miło odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.06.2012 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Proszę jaki piękny ogród, a co teraz poza lawendą kwitnie? Mniemam, że hortensje masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.06.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 nie chce żółtego i pomarańczowego i najlepiej takie, co raz wsadzisz i nie trzeba koło tego skakać. ph mam 5-5.5 klasa II ja nieodmiennie kocham piwonie, krzaczory, i maja piekne pachnace kwiaty no i hortensje oczywiscie, kwitna do pazdziernika i lawendy i tawuly. malciu jak cienia nie masz to zamiast rh moze na azalie sie skusisz, nie sa tak wymagajace a przepieknie kwitna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.06.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Rasia zdjęcia ogrodowe jak zawsze cudne, a psinka jaka fajniusia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.06.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 W poszukiwaniu inspiracji, jeszcze raz “przelecialam” cały Twoj dziennik, i znów się natchnęłam..jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.06.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Rasiu czy moglabys napisac jak byly robione te twoje plyty osb w garazu. I cyknac troche zdjec listwy gornej, polaczen miedzy plytami, wykonczenia przy jakichs wycieciach, czym to lakierowalas, mocowalas , jak wyglada to na dole itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.06.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 ......najlepiej takie, co raz wsadzisz i nie trzeba koło tego skakać..... może jakaś Rasi fotka w ramce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.06.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 ja nieodmiennie kocham piwonie, krzaczory, i maja piekne pachnace kwiaty no i hortensje oczywiscie, kwitna do pazdziernika i lawendy i tawuly. malciu jak cienia nie masz to zamiast rh moze na azalie sie skusisz, nie sa tak wymagajace a przepieknie kwitna. Tarcia, wiem,że sa piekne i pewnie kiedyś zagoszcza w ogrodzie. Bo ja taka dupa jestem, mam projekt, winnam się go trzymać, a tu jak sroka , chwytam wszystko co ładne i sadzę...a miało być minimalistycznie i bezobsługowo żwir i trawa ....a ten barwinek się tak ślicznie do mnie uśmiechał, i miniaturowa brzoskwinia.....i cała reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.06.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 może jakaś Rasi fotka w ramce Koło tej to dopiero trza by skakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.06.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 ...a miało być minimalistycznie i bezobsługowo żwir i trawa .... w japońskich ogrodach żwir trzeba grabić ....... 3xdziennie o koszeniu to nie mówię, Arnikę poprosisz to będziesz miała bezobsługowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts