markoto 09.07.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Rasiula pamietasz moze o zdjeciach osb ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2012 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Rasiula pamietasz moze o zdjeciach osb ?? Nie wiem dokładnie co mam cyknąć? Nie pamiętam czym płyty były i jak klejone do ściany. Profile aluminiowe są przykręcone dookoła, na łączeniach T. Płyty lakierowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2012 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Ojej, nie zauważyłam na czas... bo to o minioną sobotę chodziło? Ale i tak nic by z tego nie wyszło, bo już weekend był zaplanowany. M. pracował, a ja wypoczywałam ze swoją "grupą kaszubską" z FO, byliśmy w ogrodzie w Orlu i na działkach rekreacyjnych koleżanek. Była świetna zabawa, udało nam się zmieścić ze zwiedzaniem pomiędzy dwiema burzami, ale i tak się doprawiłam i ze zwykłego przeziębienia mam coś, co wygląda na zapalenie oskrzeli! No to miałaś też cudny weekend:lol:. Ja przeżyłam niezapomnianą noc na środku jeziora i w samym środku trzech burz:cool:. Zdjęcia nieostre, bo robione na statku "z ręki". To ostatnie zdjęcie zrobione tak jak wszystkie pozostałe w okolicach północy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.07.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 czadooooowo Pozdrow Rasku mojego ulubionego rajdera Buziaki pozostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.07.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 (edytowane) Rasiu a jakiej grubosci macie to osb? a ten profil na gorze to jaki? Edytowane 9 Lipca 2012 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2012 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Rasiu a jakiej grubosci macie to osb? a ten profil na gorze to jaki? Profil L. Nie mogę znaleźć nigdzie miarki, ale tak na oko to 12mm:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.07.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Dzieki wielkie Jakbys mi jeszcze fotke strzelila jak to wyglada na styku z podloga?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.07.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Rasiu gratulacje z okazji wspólnych 25 lat!!! I cobyście jeszcze 2 albo 3 razy tyle w miłości, zdrowiu i spokoju wspólnie przeżyli!!! Ale jesteś pewna, ze nie walnęłaś się o jakaś dziesiątkę ??? Toż to niemożliwe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.07.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 wszystkiego naj naj z okazji rocznicy ...i kolejnych wspaniałych Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Dzieki wielkie Jakbys mi jeszcze fotke strzelila jak to wyglada na styku z podloga?? bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.07.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Rasiu gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2012 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 (edytowane) wszystkiego naj naj z okazji rocznicy ...i kolejnych wspaniałych Buziaki Rasiu gratulacje z okazji wspólnych 25 lat!!! I cobyście jeszcze 2 albo 3 razy tyle w miłości, zdrowiu i spokoju wspólnie przeżyli!!! Rasiu gratulacje http://forum.muratordom.pl/images/smilies/smile-2.gif Dziękuję bardzo:D To tylko ćwierćwiecze "bycia razem", zaformalinowaliśmy to 2,5 roku później:lol:. Ale jesteś pewna, ze nie walnęłaś się o jakaś dziesiątkę ??? Toż to niemożliwe ... Możliwe, możliwe... I byłam nawet pełnoletnia:lol2: Hmmm... kiedyś 25 lat to był najwyższy wyrok, teraz jest dożywocie;) czadooooowo Pozdrow Rasku mojego ulubionego rajdera Buziaki pozostawiam Twój ulubiony rajder;) pojawia się i znika... szybciej znika niż się pojawia:lol2: tak czy siak od strony zadka widzę Go najczęściej ostatnio;). Cmok:). Edytowane 9 Lipca 2012 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 cześć i czołem fajna ta rocznica:) my w sobotę mieliśmy 5 , życia na legalu a zadek , hymmmm niczego sobie:) buziaki posyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.07.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Rasiulka formalnie czy nie ważne że razem i oby takich rocznic jak najwięcej razem w zdrowiu i miłości:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 09.07.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Rasi ,25 lat , wow kawał życia, niesamowite tyle magicznych chwil razem ... coś pięknegoZycze Wam kolejnych 25 w miłości i szacunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.07.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Rasku, tacy ludzie jak Wy powinni zyc razem 100 lat. I tylu Wam w zdrowiu i szczesciu zycze Buziaki jubileuszowe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.07.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Rasiu najlepszego z Okazji Rocznicy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.07.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Kochajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.07.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Buziaki zostawiam i sto lat w zdrowiu i miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 09.07.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Rasiula Wszystkiego Dobrego - tak mi sie wydaje jak Markoto - chyba o jakas 10 sie mylnelas!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts