Alunek 03.08.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 jestem ciekawa efektu końcowego....kiedy startujecie z budową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.08.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Rasiu a co zimą czy materiał chowa się w jakąś kasetę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.08.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Super Rasieńko, szkoda , że się wcześniej nie zajęłaś tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.08.2012 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 No więc byłam... zobaczyłam i............ zwątpiłam:bash:. W siebie oczywiście, w moje pojęcie o wyobrażeniu, w moją wszechwiedzę Ogłaszam wszem i wobec, że pergotenda jest bleeee! Potworny, monstrualny twór, a dach z osławionego materiału ferrari, to zwykłe pcv:eek:. Może fajne do jakiejś knajpy lub ogrodowej sali weselnej, ale nie do mojego domu i ogrodu:D. Ufff... ulżyło mi;), nie choruję już na pergotendę - zostałam wyleczona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.08.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Rasiu gratuluję cudownego ozdrowienia;)no to pergotende Masz z głowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.08.2012 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Rasiu gratuluję cudownego ozdrowienia;) no to pergotende Masz z głowy;) No dobra i co teraz? Pozostaje coś delikatniejszego z materiałem podobnym do tego stosowanego w markizach, czyli coś podobnego do tych konstrukcji z dwóch ostatnich zdjęć powyżej:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.08.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 a co z klasyką czyli drewnianą pergolą, nie pasuje do twojej wizji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.08.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 no wlasnie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.08.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 I co teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.08.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 może upały się skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.08.2012 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 może upały się skończą odgrzejemy kotleta za rok w lipcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.08.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 odgrzejemy kotleta za rok w lipcu Nie ma mowy:P! Muszę dokończyć temat jeszcze w tym roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 09.08.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Rasia dziękuję za kibicowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.08.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 a co z klasyką czyli drewnianą pergolą, nie pasuje do twojej wizji? Ogólnie pasuje, ale nie pasuje mi do mocowania szkła którym chcę zadaszyć wyjście z oranżerii na taras:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.08.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Rasia dziękuję za kibicowanie Bardzo, bardzo kibicuję, trzymam kciuki za pogodę i nie mogę doczekać się nowych fotek:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 10.08.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Rasia, z nieco opóźnionym zapłonem, ale jednak witam się u Ciebie Dom piękny, ogród również, ogrodzenie osobiście przyjadę wieczorową porą, zapakuję do swojej osobówki i przewiozę do swojego domu. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2012 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Rasia, z nieco opóźnionym zapłonem, ale jednak witam się u Ciebie Dom piękny, ogród również, ogrodzenie osobiście przyjadę wieczorową porą, zapakuję do swojej osobówki i przewiozę do swojego domu. Gratulacje! Witaj Moorela:D. Dziękuję za miłe słowa:wiggle:. Rozgość się, a zanim zapakujesz ogrodzenie - wpadnij na kawkę, bo całą noc będziesz z nim do siebie wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.08.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Rasia no i Ty tak poprostu oddasz ogrodzenie, takie cudne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2012 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Rasia no i Ty tak poprostu oddasz ogrodzenie, takie cudne??? Ja się tylko głowię jak do tej Moorelkowej osobówki ono się zmieści? Cześć Piękna:lol: Masz już taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 11.08.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Jak się zawezmę to wcisnę, nie bój się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts