nitubaga 03.09.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 ooo widzisz.. pięknie A tulipany sadzisz w koszyczkach? wyciągasz na zime? bo ja nie wyciągam i koszyczków też nie wkopałam, i mam ich coś jakby mniej, coś mi się zdaje.. i kurde nie wiem czy wymarzają czy giną.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.09.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 mały wybór...tzn , że co, że już pózno na zakupy kwiatkowe???kurde ja sie tyle co zorientowałam, że to czas na tulipany .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.09.2012 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 ooo widzisz.. pięknie A tulipany sadzisz w koszyczkach? wyciągasz na zime? bo ja nie wyciągam i koszyczków też nie wkopałam, i mam ich coś jakby mniej, coś mi się zdaje.. i kurde nie wiem czy wymarzają czy giną.. Nie wyciągam nic... część zgnije, część wymarznie, a część norniczka wpierniczy;)... wolę dokupić co rok kilka nowych;). I tak ciągle coś przesadzam, dosadzam to i miejsce nowe się znajduje albo przy okazji cebulki uszkadzam. Żadnych cebulek, oprócz mieczyków nie wsadzam w koszyczkach, to i wędrują w głąb mojej gliny sobie i są coraz słabsze. Ale dzieki temu można co roku robić nowe kompozycje:lol:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.09.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 no i coś mnie się widzi, ze i u mnie tak własnie jest, bo co prawda gdzieniegdzie się rozrastają w kępki, ale sa takie co giną całkiem, a najbardziej mi szkoda takich jednych ciemnofioletowych były dwa lata i tyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.09.2012 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 mały wybór...tzn , że co, że już pózno na zakupy kwiatkowe???kurde ja sie tyle co zorientowałam, że to czas na tulipany .... Ja kupuję w PNOS-ie http://www.pnos.pl/, dzisiaj byłam w centralnym magazynie i były już w większości puste półki:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.09.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 dobre...ja ani jednej cebulki jeszcze nie kupiłam bo wychodziłam z założenia, ze jeszcze czas:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.09.2012 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Spokojnie, jeszcze zdążysz:D. Niektóre można co prawda sadzić już w sierpniu, ale teraz jest wyjątkowo ciepło, to i nic się nie stanie jak powbijasz w ziemię pod koniec września:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.09.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 pytanie czy będę miała co, skoro w sklepach juz takie puchy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.09.2012 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 pytanie czy będę miała co, skoro w sklepach juz takie puchy;) To w hurtowniach puchy, bo wszystko sklepy wykupiły;). Normalka... w listopadzie w hurtowniach nie ma już ozdób bożonarodzeniowych;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.09.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 (edytowane) Aaaa... wrzucę na kilka minut jak mnie Młoda przyłapała;) Edytowane 4 Września 2012 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.09.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 focia fajna! a kiedy Będziesz sadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.09.2012 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Część już jutro:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.09.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Część już jutro:D. a nie dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.09.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 no to ja jutro rozejrzę się w mojej dziurze za czyms do posadzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.09.2012 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 a nie dzisiaj noooo... dzisiaj:lol: Cześć Lesiu, będziesz sadził jakieś cebulki?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.09.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.09.2012 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Jak miło Ciebie widzieć choć wirtualnie Cieplutko pozdrawiam i czekam, aż na południe choć w biegu będziesz jechać i do nas zajrzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.09.2012 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 czesc rasiula krzycze za te slowa pesymistyczne sugerujace opuszczenie watku ja mam nadziejke w cebulki zaopatrzyc sie w najblizsza niedziele na targach w starym polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.09.2012 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Jak miło Ciebie widzieć choć wirtualnie Cieplutko pozdrawiam i czekam, aż na południe choć w biegu będziesz jechać i do nas zajrzesz W ten weekend wróciłam właśnie z południa:(... ale jak zwykle krótko miałam z czasem i jeszcze Księciunia z Piekar odbierałam w biegu:). czesc rasiula krzycze za te slowa pesymistyczne sugerujace opuszczenie watku ja mam nadziejke w cebulki zaopatrzyc sie w najblizsza niedziele na targach w starym polu Pozazdrościłam Wam tego Starego Pola i dlatego już wczoraj pojechałam po cebulki;). Dzisiaj dzień pod znakiem pielenia, bo nie mam gdzie cebulek wsadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.09.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Hej! Aleś kochana pozamawiała!!!będzie co oglądać...a jak tam Twoja decyzja co do pergotendy .bo nie zauważyłam...zdecydowałaś się już na coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts