Arnika 11.09.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 W tej Toyocie to księciunio??????? Bożesz.. Perfectu zazdraszam..... SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Czesc Rasiunia, melduje poslusznie, ze niiiiic na swiecie nie rosnie tak jak Twoja mieta i hedera. Juz normalnie nie wiem, co mam z tym bluszczem robic, ciagle tylko odcinam nowe zaszczepki. A lantany tak sie rozrosly, ze masakra, mam jakies 50 nasionek do wysiania na wiosne, to Ci przywioze ze 30 krzakow w nagrode. Kiedy wpadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.09.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Rasiu czy ty wiesz cos o corocznym przegladzie instalacji gazowej? czy cie to nie dotyczy?? a jesli tak to jaki to koszt mniej wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.09.2012 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Rasiu czy ty wiesz cos o corocznym przegladzie instalacji gazowej? czy cie to nie dotyczy?? a jesli tak to jaki to koszt mniej wiecej? Tusia, ja robię co roku na wiosnę razem z przeglądem pieca. Koszt coś ok. 150zł. Czesc Rasiunia, melduje poslusznie, ze niiiiic na swiecie nie rosnie tak jak Twoja mieta i hedera. Juz normalnie nie wiem, co mam z tym bluszczem robic, ciagle tylko odcinam nowe zaszczepki. A lantany tak sie rozrosly, ze masakra, mam jakies 50 nasionek do wysiania na wiosne, to Ci przywioze ze 30 krzakow w nagrode. Kiedy wpadasz? Ogromnie się cieszę. Takie było założenie, że Ci się ogród z balkonu zrobi i cały zarośnie, nie? W tej Toyocie to księciunio??????? Bożesz.. Perfectu zazdraszam..... SUPER Nieeee, Księciunio w tym czsie motorkiem robił pyr, pyr w innej części Polski;). Hortensja wiechowata Le Vasterival GREAT STAR LABEL - znalazłam cudna jest, a jak w całości wyglada? Mam ją dopiero od wiosny, ale już wiem, ze rośnie wysoka:rolleyes:. Mam prośbę, podawałas kiedyś olej jaki stosujesz do tarasu, czy byłabyś tak miła podać jeszcze raz tę nazwę Super dzień, zazdraszczam:) 3V3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.09.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Cześć Słonko wszystko dobrze u Cię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.09.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Cześć Słonko wszystko dobrze u Cię ? gdyby nie te chmury byłoby ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.09.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Cześć Słonko wszystko dobrze u Cię ? Wszystko w porządku porozrzucane... gdyby nie te chmury byłoby ok Chmury mi przeszkadzają, ale zimno i deszcz tak:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.09.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Mnie dziś pogoda, a raczej niepogoda zaskoczyła. przedwczoraj było ponad 30 st, a dziś..... No to słonka życzę -wszystkim Słonkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Ja bylam przygotowana na zmiane, bo mi ktos przekablowal prognoze i stalo sie tak jak sie mialo stac... Potrzebuje roslinkowej porady. Otoz - nie dorobilam sie drewnianych skrzynek i pewnie sie juz nie dorobie. Lantany wiem, ze nie zimuja na zewnatrz, ale traca liscie, wiec je mozna dac np. do pakamery, bo swiatla nie potrzebuja. Problem w tym, ze one sa w tych samych skrzynkach co bluszcze i cala reszta towarzystwa. Twoja rasia hedera tez moze nie przetrwac zimy, a mam jej tyle, ze wolalabym jej nie tracic. No wiec pytanie - czy a) owinac biala agro, jakims styropianem oblozyc skrzynki i zostawic to wszystko na balkonie b) wziac na zime do domu i postawic w sypialni, gdzie nie bede uzywac kaloryfera, ale u mnie w calym mieszkaniu jest dosc cieplo. Co lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.09.2012 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Małgoś, lantanę bym wykopała i zrobiła z niej nowe sadzonki(nie masz trochę chłodniej na korytarzu?), a do reszty skrzynek nasypała po brzegi nowej ziemi, same skrzynki obłożyłabym grubo styropianem(od podłoża też) i zostawiła na zewnątrz.Tu masz dużo o lantanie: http://www.e-ogrody.com/a-649-lantana-pospolita.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.09.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Dzięki Rasia, pozdrawiam deszczowo, cały dzień dzisiaj lało, ale weekend ma być piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Ale myslisz, ze nie musze bluszcza owijac agro, ze to wszystko jakos przetrwa? I tak mialam w planie rozsadzic te lantany, bo sie wielgachne zrobily, a kwitna super. Moge je wystawic na korytarz na zewnatrz, ale tam czasem jakis idiota odkreca kaloryfer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 13.09.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 RASIA, no no kto to widział takie ładne fotki wstawiać, a kaczuch wygląda pychota , ja uwielbiam kacze mięsko, a teraz że z brzuchem to podwójnie uwielbiam:rolleyes: rozplenice pięknie ci wybujały a fotki z trawowo-psiego leżakowania w ten deszczowy dzis dzionek wywołały przemiłe łaskotanie w moim brzuszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.09.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 O, Perfect - byłam na ich ostatnim koncercie. Pierwszym z serii ostatnich, widzę że jeszcze seria się nie skończyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.09.2012 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 O, Perfect - byłam na ich ostatnim koncercie. Pierwszym z serii ostatnich, widzę że jeszcze seria się nie skończyła? To taka chałturka była;). Cześć Szurku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.09.2012 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 RASIA, no no kto to widział takie ładne fotki wstawiać, a kaczuch wygląda pychota , ja uwielbiam kacze mięsko, a teraz że z brzuchem to podwójnie uwielbiam:rolleyes: rozplenice pięknie ci wybujały a fotki z trawowo-psiego leżakowania w ten deszczowy dzis dzionek wywołały przemiłe łaskotanie w moim brzuszku Jeśli przeoczyłam haniebnie, to bardzo przepraszam - gratulują Ci brzuszka z całego serca!!!. Ja też kaczuchę uwielbiam:cool:, a ta była tak pyszna, że zjedliśmy całą na raz tylko we dwoje:razz:. A rozplenicom kupiłam wczoraj koleżankę Black Beauty:lol:. Ale myslisz, ze nie musze bluszcza owijac agro, ze to wszystko jakos przetrwa? I tak mialam w planie rozsadzic te lantany, bo sie wielgachne zrobily, a kwitna super. Moge je wystawic na korytarz na zewnatrz, ale tam czasem jakis idiota odkreca kaloryfer. Tak jak w tym linku co Ci podałam, lantana potrzebuje światła i temperaturę do 18 stopni, nie przypuszczam, żeby na korytarzu u Ciebie była wyższa:rolleyes:. Nic bym nie owijała agro, tylko donice czyli korzenie trzeba zabezpieczyć od przemarznięcia. Dzięki Rasia, pozdrawiam deszczowo, cały dzień dzisiaj lało, ale weekend ma być piękny Weekend był taki sobie, ale za to dzisiaj jes cudnie:lol:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.09.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 A jak robisz taka pyszna kaczuszke ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.09.2012 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Tatarłam marynatą z solą, majerankiem, oliwą z oliwek i odrobiną czerwonego wina wsadziłam do lodówki, potem władowałam do środka pełno kwaśnych jabłek, przed wstawieniem do piekarnika dotarłam majerankiem i papryką. Po pół godzinie posypałam ją suszonymi słodkimi śliwkami i resztką jabłek, dolałam dwie łyżeczki wody. Przekręcałam kilka razy i podlewałam sosem, który się sam zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 No juz nie opowiadaj, bo ja na diecie. Dobra, to tak zrobie, ale na razie wszystko pieknie kwitnie oraz Jonasz zrobil sobie kuwete pod winobluszczem. Kusi mnie, zeby w wolne miejsca po lantanach dac jakies wrzosy czy cus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.09.2012 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 No juz nie opowiadaj, bo ja na diecie. Dobra, to tak zrobie, ale na razie wszystko pieknie kwitnie oraz Jonasz zrobil sobie kuwete pod winobluszczem. Kusi mnie, zeby w wolne miejsca po lantanach dac jakies wrzosy czy cus... Dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts