markoto 17.09.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 dzieki Rasiu, nigdy nie robilam kaczki, chyba czas sprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.09.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Fantastycznie i dżungla Ci rośnie, że ho, ho Co prawda byłam pewna, że jesteś na stadionie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 19.09.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Rasi jaki Ty masz kolor okien?Piekne sa:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.09.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Rasia czyli szerszenie pozostały wspomnieniem;) a co to za zmiany u Ciebie bo ja nie kamam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.09.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Fantastycznie i dżungla Ci rośnie, że ho, ho Co prawda byłam pewna, że jesteś na stadionie.... Dopiero co w niedzielę byłam z Młodą na Mesajah:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.09.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Rasi jaki Ty masz kolor okien?Piekne sa:-) RAL 9007 Dziękuję w imieniu okien:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.09.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Rasia czyli szerszenie pozostały wspomnieniem;) a co to za zmiany u Ciebie bo ja nie kamam:rolleyes: Szerszenie zniknęły w 20 minut! A zmiany... takie małe, malutkie, więc ledwo zauważalne... okna u Młodych, które do tej pory miały ziejące na oranżerię dziury w ścianach... a że biurka swoje Młode miały postawione przodem do tychże dziur, to mogły sobie tajemne znaki dawać lub podglądać, które dłużej na komputerze siedzi... mogły wymieniać się wspomnieniami z dnia i rozwiązaniami zadań bez ruszania tyłka od dwóch różnych biurek w różnych pokojach;). Czasem to i dobre było, bo jak głośniej pomstowały na mamuskę-zołzę, to wszystko słyszałam;)... Ale miało i też to swoje negatywne strony: nie mogłam słuchać głośno muzyki ani oglądać filmów w HD jak któreś zachciało się uczyć lub o zgrozo! - pójść spać A szyby przecinające oranżerię w pół na wysokości 3,5 metra, to taka podest do mycia szyb w oranżerii;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.09.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 o kurna ładne mi to małe zmiany:jawdrop::jawdrop:, gapiłam się na te Twoje zdjątka i za cholerę nie mogłam dojść co to za szyby - a to podescik;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Znaczy zaszybowałaś obydwa młode... i teraz nie mogą zadań rozwiazywać ze sobą ze swoich pokoi.... Szkoda...To i pewnie było praktyczne jak i kłopotliwe ze wszystkich stron... Znaczy.. nabędziesz, albo zaczniesz używać drabiny.. do mycia szyb w oranżerii, albo ..... zawezwiesz fachową pomoc w postaci jakiegoś seksownego młodzieńca pełnoletniego rzecz jasna.. ale czy taki potrafi myć szyby???? Ja bym się na szyby nie pisała... lęk wysokości.. Co najwyżej miałabym brudne....O ile mnie pamięć nie myli to Młody potrafi bez oporu spinać się dość wysoko... to i z takimi szybkami sobie poradzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.09.2012 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Znaczy zaszybowałaś obydwa młode... i teraz nie mogą zadań rozwiazywać ze sobą ze swoich pokoi.... Szkoda... To i pewnie było praktyczne jak i kłopotliwe ze wszystkich stron... Znaczy.. nabędziesz, albo zaczniesz używać drabiny.. do mycia szyb w oranżerii, albo ..... zawezwiesz fachową pomoc w postaci jakiegoś seksownego młodzieńca pełnoletniego rzecz jasna.. ale czy taki potrafi myć szyby???? Ja bym się na szyby nie pisała... lęk wysokości.. Co najwyżej miałabym brudne.... O ile mnie pamięć nie myli to Młody potrafi bez oporu spinać się dość wysoko... to i z takimi szybkami sobie poradzi.... Hej Arni:D. Teraz to bez łaski Młodego i ja sobie poradzę. Już dzisiaj umyłam podest własnoręcznie na kolanka wypucowałam i zaczęłam myć najwyższą szybę w oranżerii, która od nowości nie była myta od środka:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Rasiu -świetnie okna miodzio, ale podeścik mnie rozdymił - suuuper a ogród....przemilcze, bo mnie zazdrość zeżre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.09.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Rasiu -świetnie okna miodzio, ale podeścik mnie rozdymił - suuuper a ogród....przemilcze, bo mnie zazdrość zeżre Poczekaj, w przyszłym roku przyjadę do Ciebie i zrobimy razem ogród w dwa dni:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Poczekam A tak pozabudowlanie to wszystko dobrze ? Jak tam przychówek? Starsze juz w blokach startowych do nowego roku akademickiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.09.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Poczekam A tak pozabudowlanie to wszystko dobrze ? Jak tam przychówek? Starsze juz w blokach startowych do nowego roku akademickiego ? Starsze Młode w Tatrach... w śniegu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.09.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Noooo , a mamy jeszcze kalendarzowe lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.09.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Rasia , gratuluję skutecznego zaszybowania,,olala fajnie to wygląda ,ale podeścik to trochę wysoko... z moją tuszą bałabym się tam wleźć;)no i zdjęcia ogrodowe obłędne ,,,jak zwykle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.09.2012 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 No suuuuper zmiany, trzeba je ochrzcic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.09.2012 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 NO super wszystko wyszlo ale ja mimo takiego podescika to bym portkami trzesla przy myciu tego okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.09.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Oooo.. za nic, za nic na świecie by mnie nikt nie wsadził tam na górę, żeby oko umyć... Ooooj nigdy... Super to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.09.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 kochana rasiu jakie zmiany:jawdrop: po podestach balabym sie chodzic ale mlode to teraz na skroty do siebie moga ganiac :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts