markoto 24.09.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Cudnie jesiennie jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.09.2012 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Rasia, Ty to zawsze wkleisz coś takiego, żeby ci, co budują, przypomnieli sobie, w jakiej czarnej d... siedzą Każdy z nas przechodzi lub przechodził przez te same etapy... i dla każdego z nas w końcu zakwitną kwiaty... już Cię lubię :) PS. Rasiu - Ciebie nie przestałem To masz szczęście, bo bym jakąś rdzę na Ciebie nasłała;). Buziak na dzień dobry:D. Ja mam wrazenie, ze siedze w niej od urodzenia. Oj Małgoś, Małgoś... Cudnie jesiennie jak zwykle Bo jesień cudna jest, choć kolorystycznie wolę wiosnę. Cześć Tusia:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.09.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Fakt wrzesien jest cudny tzn byl bo od jutra ochlodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.09.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 a ja juz nie moge doczekac sie wiosny:yes: skoro juz mam takie ciagoty to czuje ze zima bedzie mi sie strasznie dluzyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.09.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 ja uwielbiam zime na nartach a nie jak trzeba gdzies isc czy dojechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.09.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 ja zimy w ogole nie lubie, nie lubie zimna, pluchy, krotkich dni i dlugo by wymieniac, do tego to i poprzednie lato mnie nie usatysfakcjonowaly pogodowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.09.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Fakt wrzesien jest cudny tzn byl bo od jutra ochlodzenie O jakim załamaniu pogody Tuśka mówisz?! Ma być pięknie jeszcze długo, może nie po 25 stopni, ale u mnie 6 października ma być 20:D. ja zimy w ogole nie lubie, nie lubie zimna, pluchy, krotkich dni i dlugo by wymieniac, do tego to i poprzednie lato mnie nie usatysfakcjonowaly pogodowo. Te krótkie i pochmurne dni z mała ilością słońca mnie najbardziej dołują...... dlatego Markocia ma rację: trzeba w góry, wysoko do słońca w zimę uderzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.09.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Ja wlasnie wracam do zywych po 2 dniach halnej migreny. Jestem w trakcie robienia styropianowych mieszkanek dla kwiateczkow, ale zabraklo mi sznurka... A lantana dalej kwitnie jak glupia i wypuszcza nowe kwiatostany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.09.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 no u mnie pokazuja tylko ok 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.09.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 No nie bardzo w gory, bo wial halny, czyli pewnie niebawem zacznie lac deszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.09.2012 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 No nie bardzo w gory, bo wial halny, czyli pewnie niebawem zacznie lac deszcz... My z Markocią mówimy o zimie:lol2:. Ale jak halny, to faktycznie zmiana pogody:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.09.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 to juz wiem skad ten dzisiejszy wcurz u mnie. z halnym dotarl a moze to ta pelnia ksiezycowa:rolleyes: a ksiezyc wygladal i pieknie i strasznie zarazem , jakby zamrozony i obleczony we mgle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.09.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 No ja to odcierpialam jak nigdy, ale przynajmniej cieplo jest. Sluchajcie, jak wkopie tulipany do donicy to mam tych cebul juz nie podlewac, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.09.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Dobra, juz wiem, podlewac do pierwszych przymrozkow, ale slabo. Jezuuuu jak sie boje ze mi zgnija te cebule... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.09.2012 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Dobra, juz wiem, podlewac do pierwszych przymrozkow, ale slabo. Jezuuuu jak sie boje ze mi zgnija te cebule... Nie zgniją jak masz przepuszczalne skrzynki, w których nie stoi woda:). Cebule podlewaj baaardzo umiarkowanie, a jeśli na skrzynki pada deszcz, to nie podlewaj wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.09.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 O jakim załamaniu pogody Tuśka mówisz?! Ma być pięknie jeszcze długo, może nie po 25 stopni, ale u mnie 6 października ma być 20:D. . u mnie 26 -oby nie kłamali bużka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.09.2012 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Dziś rano Młody znalazł gdzieś swoją "wybitną" kartkówkę z j.polskiego z czasów liceum... jedną z wielu;) . Cytat: 7. "Świetoszek" Moliera był chyba satyrą, gdyż wyśmiewał fałszywą lub przesadną świętoszkowatość "świętoszków". Ja się teraz zastanawiam, jak On zdał maturę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.09.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 28.09.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Dostał piątkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.09.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts