rasia 28.09.2012 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Z tej samej kartkówki: 2. Ignacy Krasicki był bajkopisarzem, gdyż pisał bajki. Różne, o zwierzętach i nie o zwierzętach. I miały morał. Płaczę... teraz ze śmiechu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 28.09.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 No słusznie dziecko napisało przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.09.2012 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 I dalej... Wartości kojarzone z myślą oświecenia/oświetlenia: - jasność - energooszczędność - niezawodność - kolor światła - przenośność ... cokolwiek Autor miał na myśli... osłabia mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.09.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 a ja myślałam,że moja akcja z rakiem i dżdżownicą, to było pojechanie po bandzie Ale to Twój Młody jest mistrzunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.09.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 :rotfl:zdolny mlody:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.09.2012 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Całą kartkówkę mogłabym tu zacytować... co jeden punkt, to lepsza odpowiedź, a wszystko ozdobione precyzyjnymi rysunkami słońca z księżycem, różnych rodzajów żarówek, świec, lamp i latarki:lol2:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.09.2012 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Dostał piątkę? Dostał jedynkę, jak za wszystkie swoje "dzieła", które nie wiedzieć czemu trzyma na pamiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.09.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 malcia nie znam o raku i dzdzownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.09.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 mature zdal przeca to zostalo na pamiatke do smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.09.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 (edytowane) Tarcia "dżdżownica to takie sprytne stworzonko, co zwinnie pomyka miedzy grudkami ziemi", a "rak nie ma skrzydeł,ale za to ma cudowne szczypce. Fajnie mieć szczypce .... można kogoś w dupę uszczypać ..." Edytowane 28 Września 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.09.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 :rotfl::rotfl:dobre i sama prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.09.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 pani od biologii była innego zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.09.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.09.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 (edytowane) Rasia, no ale co Ty chcesz? Krótko i na temat pisał A pamiątka super!!! Malka, poważnie? tak napisał? Edytowane 28 Września 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.09.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 ta pani sie nie znala :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.09.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Bo kto to takie glupie pytania zadaje o dzdzownicach i rakach, lepiej by cos bylo przydatnego, o prokreacji na przyklad. Rasia - pytanko jeszcze takie - mietaaaaa. Wzielam ja do domu (mam juz cala puszke miety ususzonej zreszta ), ale zaczela schnac, mam ja zostawic na balkonie, czy zamarznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.09.2012 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Tarcia "dżdżownica to takie sprytne stworzonko, co zwinnie pomyka miedzy grudkami ziemi", a "rak nie ma skrzydeł,ale za to ma cudowne szczypce. Fajnie mieć szczypce .... można kogoś w dupę uszczypać ..." Twój Młody jest przecudowny!!! ... a brzmi to tak jakbym swojego Młodego czytała:lol2:, ale to już ustaliłyśmy, że chłopaki są do siebie niesamowicie podobni;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.09.2012 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Bo kto to takie glupie pytania zadaje o dzdzownicach i rakach, lepiej by cos bylo przydatnego, o prokreacji na przyklad. Rasia - pytanko jeszcze takie - mietaaaaa. Wzielam ja do domu (mam juz cala puszke miety ususzonej zreszta ), ale zaczela schnac, mam ja zostawic na balkonie, czy zamarznie? Na balkonie!!! Możesz ją ściąć do samej ziemi i zasuszyć. Co roku odbija od korzenia na nowo:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.09.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 To super. Zrobilam juz styropianowe pierzynki na skrzynki, jeszcze wysadze lantany, ktore nie chca przestac kwitnac, sa sliiiiiczne i najmlodsza hedere, bo sie boje, ze ta z najmlodszymi korzonkami nie wytrzyma, posadze cebule i zawine je oraz gozdziki w agro i zima nam niestraszna. Bosz, jak mnie wzielo. W domu tez mi masa zieleniny przybyla, normalnie laze tylko i podlewam to towarzystwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.09.2012 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 To super. Zrobilam juz styropianowe pierzynki na skrzynki, jeszcze wysadze lantany, ktore nie chca przestac kwitnac, sa sliiiiiczne i najmlodsza hedere, bo sie boje, ze ta z najmlodszymi korzonkami nie wytrzyma, posadze cebule i zawine je oraz gozdziki w agro i zima nam niestraszna. Bosz, jak mnie wzielo. W domu tez mi masa zieleniny przybyla, normalnie laze tylko i podlewam to towarzystwo. Hederę też zostaw, najwyżej zakop głębiej lub przykryj ziemią. Lantany zabierz dopiero jak będą mrozy lub całkiem przekwitną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts