Gosiek33 22.10.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 I sikorki i rudzik u mnie tylko sikorki i całe stada sójek, kosów jeszcze nie widzę. Nie mogę za to poznać tego, który do domu się zapędził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.10.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Pamietasz sikorki w Bunkrze? Rasia, ja z takim pytaniem - pamietam, ze dawalas kachnie jakis srodek na plesn czy tam wilgoc, co to bylo i gdzie sie to kupuje? Moja znajoma ma dom po zalaniu - caly parter jest zaplesnialy, cos trzeba z tym zrobic a ona nie ma pojecia czym sie to zwalcza skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.10.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 fajne te ptaszory Mnie niedawno odwiedziło takie cudo http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/5891__KRASKA_TB.jpg niestety, zdjęcie nie moje - nie chodzę z aparatem plewić ogródka Ale chyba to się zmieni....nie chce przegapic kolejnych uroczych gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.10.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 a co to za cudo?? edit: juz sprawdzilam u mnie tylko pliszki siwe i sójki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.10.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 nas takie kolorowe cuda nie odwiedzaja, tylko szaraczki wrobelki, kopciuszki, sikorki i te wstretne szpaki, kruki i wrony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.10.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 generalnie kraski to chyba zagrozony i rzadki obecnie ptaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.10.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Skonsultowałam opis tego co widziałam z naszym forumowym ornitologiem i padło,że to musiała byc kraska Choć nie ukrywam,że jak z daleka zobaczyłam, myslałam,ze komuś papuga pitneła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.10.2012 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Pamietasz sikorki w Bunkrze? Rasia, ja z takim pytaniem - pamietam, ze dawalas kachnie jakis srodek na plesn czy tam wilgoc, co to bylo i gdzie sie to kupuje? Moja znajoma ma dom po zalaniu - caly parter jest zaplesnialy, cos trzeba z tym zrobic a ona nie ma pojecia czym sie to zwalcza skutecznie. Małgoś, Kachnie przesyłałam coś z EM (http://www.emgreen.pl/dom,112.html), nie jestem pewna, czy dokładnie ten produkt z linka, musiałabyś tam zadzwonić i się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.10.2012 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Skonsultowałam opis tego co widziałam z naszym forumowym ornitologiem i padło,że to musiała byc kraska Choć nie ukrywam,że jak z daleka zobaczyłam, myslałam,ze komuś papuga pitneła Stawiam jednak na papugę... kraska ze Śląska podobno dość dawno już zniknęła:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.10.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Jakim Śląsku :mad: Z daleka tez miałam takie wrazenie, ale gdy podpełzłam bliżej, sama się zdziwiłam, bo dziób bardzo niepapugowaty i postura też nie. Dlatego "rozpracowałam' temat z ornitologiem i wszystko wskazuje ze to tan ptaszek Ponoc one końcem wrzesnia leca do Afryki i może wlaśnie taka trasę sobie wybrały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.10.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Jakim Śląsku :mad: Z daleka tez miałam takie wrazenie, ale gdy podpełzłam bliżej, sama się zdziwiłam, bo dziób bardzo niepapugowaty i postura też nie. Dlatego "rozpracowałam' temat z ornitologiem i wszystko wskazuje ze to tan ptaszek Ponoc one końcem wrzesnia leca do Afryki i może wlaśnie taka trasę sobie wybrały. No tak...racja - migracja! Miałaś niesamowite szczęście:cool:. Ps. z Zagłębia też zniknęły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.10.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Dobra -to papuga była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.10.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Dobra -to papuga była Giertych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.10.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Boż........... jak dzieckiem byłam to taką na żywca w lesie widziałam ale kiedy to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.10.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 (edytowane) Asieńko, BAAARDZOOO dziękuję za wspaniałe popołudnie i przepiękną cukiernicę Jak zawsze było mi bardzo miło się z tobą spotkać i poplotkować ściskam was mocno i mam nadzieję, że niedługo odwiedzicie nas z Księciuniem Edytowane 23 Października 2012 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.10.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Asieńko, BAAARDZOOO dziękuję za wspaniałe popołudnie i przepiękną cukiernicę Jak zawsze było mi bardzo miło się z tobą spotkać i poplotkować ściskam was mocno i mam nadzieję, że niedługo odwiedzicie nas z Księciuniem Ojjj Liduśka, nie masz pojęcia jak mi dobrze zrobiłaś... jak bardzo rozmowa z Tobą mi pomogła... bardzo, bardzo dziękuję. Mam nadzieję, gdy Księciunio wróci... zawiążę Mu krawat na oczy i porwę Go do Was;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 A nie wybralabys sie do mnie, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.10.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 A nie wybralabys sie do mnie, he? Dziś właśnie Księciunio jest u Ciebie;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.10.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Dziś właśnie Księciunio jest u Ciebie;). No super, jeszcze mi powiedz, ze z jakimis samcami na motorach? Niech dzwoni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.10.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 No super, jeszcze mi powiedz, ze z jakimis samcami na motorach? Niech dzwoni! A tego już nie wiem z kim.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts