Gość justyna_m 11.03.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Dzień Dobry Kobietko!!!! mnie od wczoraj w pracy wkur .... ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.03.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 dzień doberek Ależ pięknie dzisiaj słoneczko świeci nic dziwnego Rasiu, że masz dobry humorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.03.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 http://www.serwis.maklerek.pl/grafika/tux.gif ten twój Młooooooody !!!! Widziałam Go Rosnie z niego niezłe ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.03.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 nioo a jaki ulożony grzeczny i inteligentny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.03.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Rasia w jakim wieku jest Twój Młody? Dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.03.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Rasia w jakim wieku jest Twój Młody? Dobry! Hejka! Jeszcze całe szczęście nie rozrodczym. I liceum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.03.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 nioo a jaki ulożony grzeczny i inteligentny... ... i ciągle zamyślony, przez co ŚLAMAZARNY ![/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.03.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Faktycznie ladna dzidzia w dzienniku. Czyzby to byl jakis znak?! rasiu a kiedy ta aktualizacja? Mam nadzieje, ze tym razem cos pozytywnego bedzie.., to znaczy dobre wiesci, ze juz jest dobrze i idzie do przodu. Piekna ta wykonczenowka jest, bo domek nabiera duszy..., tylko czemu to tyle nerwow musi czlowieka kosztowac? Ale pociesze Was kobietki, ze po czasie zapomina sie o tych nerwach bo jak w koncu sie zamieszka w nowym domu, to radosc z tego jednak przewyzsza wszystkkie meki co byly przed tym. Tak przynajmniej u nas bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.03.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 nioo a jaki ulożony grzeczny i inteligentny... ... i ciągle zamyślony, przez co ŚLAMAZARNY ![/url] O dżizas, skąd ja to znam. Nie wiem po kim moja starsza to ma, bynajmniej nie po mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.03.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Dzień Dobry Mój starszy jest za to letko autystyczny :) I gra Dobrze, że każdy jest inny , bo byłoby straaasznie nudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.03.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 dzień dobry.... no to poszalałam... dopiero wstałam... i ktos mówił o słonku, a ja go nie widzę Rasia - cieszę się, że masz dobry dzień... ja mam nadzieję, ze teraz to tylko takie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ludziska, bierta sie w kupe i przyjezdzajta w sobote, jeszcze miejsca sa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.03.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 No nie moga Tęściowa imieniny som w sobotę... i impreza na 102 fajerki Ale ja wypiję za Was, a Wy za mnie... dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.03.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ja mam spotkanie z przyszłymi sąsiadami i sołtysem..chyba nic nie popijemy...choć kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.03.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ja mam spotkanie z przyszłymi sąsiadami i sołtysem..chyba nic nie popijemy...choć kto wie... No to jednak popijemy bo będziemy od siebie ze dwie przecznice może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.03.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ja mam spotkanie z przyszłymi sąsiadami i sołtysem..chyba nic nie popijemy...choć kto wie... No to jednak popijemy bo będziemy od siebie ze dwie przecznice może... Jak będziesz chciała oblookać nasze włości , to urwij się na uno momento z imprezki - mogę esemesnąć jeśli podjedziemy na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.03.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ja mam spotkanie z przyszłymi sąsiadami i sołtysem..chyba nic nie popijemy...choć kto wie... No to jednak popijemy bo będziemy od siebie ze dwie przecznice może... Jak będziesz chciała oblookać nasze włości , to urwij się na uno momento z imprezki - mogę esemesnąć jeśli podjedziemy na działkę NOOOOOO! Koniecznie esemeśnij!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.03.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Łoki doki , to jeśli uda nam się zahaczyc o działke to Cię wywołam Wsio zależy od tego , jak długo będzie to spotkanie trwało , a będziemy musieli wracać do Wawy odebrać latorośl od dziadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.03.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 I ja sie przyczłapałam ... rasiu to Twój młody w wieku mojej starej A ja mam w sobotę imprezę rodzinną urodzinową mojej starowinki córeczki bo małolaty w piątek będą imprezować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.03.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 o Kruelko i stronkę puknęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts