malgos2 23.10.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Obojetne z kim, obraze sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.10.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Rasia buziaki i przytulaski zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.10.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Ojjj Liduśka, nie masz pojęcia jak mi dobrze zrobiłaś... jak bardzo rozmowa z Tobą mi pomogła... bardzo, bardzo dziękuję. Mam nadzieję, gdy Księciunio wróci... zawiążę Mu krawat na oczy i porwę Go do Was;). koniecznie go porwij i przywieź serniczek kupię cieszę się, że mogłam pomóc i pocieszyć jak będziesz mieć doła, to dzwoń, a przyjadę i poprawię humorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.10.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Giertych Niebieski??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.10.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Rasia buziaki i przytulaski zostawiam:hug: koniecznie go porwij i przywieź serniczek kupię cieszę się, że mogłam pomóc i pocieszyć jak będziesz mieć doła, to dzwoń, a przyjadę i poprawię humorek Jesteście KOCHANE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.10.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Niebieski??? no przecież nie czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.10.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Rasiulka to i ja buziaki zostawiam Jakbyś z Ksieciuniem kiedyś na południe mknęła.. to wiesz gdzie zajrzeć.. Przecież wiesz... do mnie zawsze po drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.10.2012 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 I sikorki i rudzik u mnie tylko sikorki i całe stada sójek, kosów jeszcze nie widzę. Nie mogę za to poznać tego, który do domu się zapędził Po trzech dniach poszukiwań wreszcie znalazłam! To mysikrólik:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.10.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Dzięki Rasiu... i za zawziętość w poszukiwaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.10.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Rasia, dołkom żadnym się nie dajemy, Ty wiesz Tak pisałyście tu o tych papugach, przypomniał mi się dowcip taki jeden, pewnie znacie, ale zaryzykuję. Do tawerny pełnej dymu, alkoholu i meżczyzn wchodzi 80-letnia babcia z papugą na ramieniu i mówi: - kto zgadnie jakie zwierzę mam na ramieniu, będzie mógł się ze mną kochać całą noc. Zapada wymowna cisza. Po chwili z kąta sali odzywa się mocno bełkotliwy głos: - allligaator. Na to babcia: - jestem skłonna uznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.10.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Tola, przyznam sie bez bicia, oplulam monitor, a pies patrzy na mnie i meza jakbysmy powariowali tak sie smialismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.10.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 TAR, kiedy młody mi opowiedział po raz pierwszy, moja reakcja była taka sama jak Wasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.10.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.10.2012 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Dziś minął tydzień od kiedy nie ma Filipka... cały czas nie mogę w to uwierzyć, nie chcę się z tym pogodzić... sama nie wiem... pierwszego dnia poczułam małą ulgę... tak jakby to mnie przestało boleć całe ciało... ale teraz znowu ryczę i jest mi źle... chwilami bardzo.... Czy to bardzo nienormalne? Toluśko Kochana, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.10.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Rasik to bardzo normalne i jeszcze długo będzie bolało..... przytulam jak najbardziej mogę:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.10.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Rasieńko, jak najbardziej normalne Przytulam cię mocno, bo wiem co czujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.10.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 To jak najbardziej normalne i bolesne, a żałoba jak po każdym innym członku rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.10.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Nie jest nienormalne, mnie sie do dzisiaj moja psica czasem sni, a to juz ponad 13 lat jak jej nie ma... Trzymaj sie dzielnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.10.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Rasia, to jest całkiem normalne. Straciłaś wiernego przyjaciela, smutno Ci, źle, tęsknisz.I ten smutek musisz przetrawić, wypłakać, tak do końca.Aż przyjdzie dzień, w którym poczujesz, że już się z tym pogodziłaś,poukładałaś w głowie wszystko, powkładałaś do właściwych szufladek.I wtedy zostaną już tylko dobre wspomnienia, wiele zapamiętanych chwil,do których zaczniesz się uśmiechać. Te wspomnienia będą cieszyć, otulać ciepłem dobra, jakie w Wasze życie wniósł Filip.Tak będzie Rasia...ale trzeba na to czasu. To nie banał, tylko taka kolej rzeczy.Przytulam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts