Alunek 26.10.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 przytulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Rasiulka... Pinkusia nie ma z nami już dwa lata... Pamiętasz... A ja do dzisiaj ryczę... jak sobie przypomnę, jak mówię o nim, do dziś płacze i Emil i mojemu mężowi też łza się pokazuje... Wiem.. to boli.. będzie boleć jeszcze... I wiem, że go nie zapomnisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.10.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Rasiula mogę cię tylko wirtualnie przytulic. :hug:Na pewno jeszcze długo będziesz cierpieć bo przecież straciłaś członka rodziny. Jedyne pocieszenie, ze Filipek już nie cierpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 27.10.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Rasia, bardzo mi przykro. Zrobiliście dla Filipa, to co można było zrobić-byliście z Nim w tej chwili spokojnego przejścia. Boleć będzie, bo straciłaś członka rodziny I jest to moim zdaniem całkowicie normalne. Mój ukochany pies odszedł 12 lat temu i przez długi czas płakałam za nim, bo ciężko było mi przyjąć, że już więcej go nie zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.10.2012 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Jesteście Kochane:hug:. Czy u Was też zima??? U mnie sypie od rana i wszędzie jest już 10-cio centymetrowa warstwa śniegu:o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.10.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 czesc Rasiu. u nas nie pada ale tak wokol jakos mgliscie jest. do 14 bylo sloneczko wiec pojechalismy na groby zeby je troche uporzadkowac przed swietem, od razu lepiej jak sie poruszalam na swiezym powietrzu. pozdrowki. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 U nas od rana leje, jest zimno i szaro.... Śnieg jeszcze nie padał.. a ja nie mam opon zimowych.. jakby co to mam węgiel na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.10.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 U mnie leje i to ostro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.10.2012 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 To idę zrobić zdjęcie tej październikowej zimie;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.10.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Na moim biegunie zimna wszystko śniegiem zasypane,gdyby to był czas tuż przed Bożym Narodzeniem,bielutki ogród cieszyłby bardzo.Ale kwitnące róże w zaspach...nie cieszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.10.2012 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Na moim biegunie zimna wszystko śniegiem zasypane, gdyby to był czas tuż przed Bożym Narodzeniem, bielutki ogród cieszyłby bardzo. Ale kwitnące róże w zaspach...nie cieszą. No właśnie ... u mnie róże były obsypane pączkami, a w zeszłym roku kwitły do grudnia. Nagłe porywy wiatru i mokry ciężki śnieg powaliły mi trawy... w tym 2,5 metrowego giganteusa:(. Marnie to wygląda, a miały zdobić mi ogród całą zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.10.2012 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 cały czas sypie... moje powalone trawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.10.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 powtorze to samo co u Toli, wiosny chce:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.10.2012 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Eeee tam... Białe też jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.10.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Dziewczyny, ale wiecie, że w tym całym szaleństwie jest i ta dobra wiadomość. Że ona tak czy siak nadejdzie. Ta wiosna znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 No tak.. a pomiędzy jesienią a wiosną jeszcze białe szaleństwo... Znaczy narty gdzieś pomiędzy trzeba wcisnąć... Ale dziwne.. bo ja lubię wiosną śmigać jak słonko świeci i sam polarek wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.10.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Dziewczyny, ale wiecie, że w tym całym szaleństwie jest i ta dobra wiadomość. Że ona tak czy siak nadejdzie. Ta wiosna znaczy tylko czemu to oczekiwanie na nia tak sie dluzy a jak juz przyjdzie to i wiosna i lato w mgnieniu oka umyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.10.2012 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Od 10 minut mam prąd!!! A oto kilkumetrowy powód jego braku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.10.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 No ponoć zima drogowców w tym roku nie zaskoczyła ,ale jak widać elektryków tak:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts