TAR 28.10.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 ale przynajmniej sniegu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.10.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 U nas dzisiaj piękna wiosna ,,,po śniegu nie ma już ani śladu...:yes:i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.10.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Rasiunia:hug::hug: Ale zimowe zdjęcia:ou nas kilka godzin temu odrobine postraszyło, Łukaszek cieszył się niesamowicie - od kilku dni spiewa zimową piosenkę i pyta kiedy w końcu będzie zima:lol2: a ja podobnie jak Wy....czekam na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.10.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 No ponoć zima drogowców w tym roku nie zaskoczyła ,ale jak widać elektryków tak:D Wczoraj próbowałam jeździć samochodem... z pewnością nie na zimowych oponach;) i zapewniam, że drogowcy byli bardzo zaskoczeni:yes:. A elektrycy przy pomocy moich wioskowych strażaków uwinęli się w mig, choć pół Mazowsza dalej prądu nie miała;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.10.2012 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 ale przynajmniej sniegu nie ma I tu się mylisz Tarciu. To drzewo pękło właśnie pod jego ciężarem, a spadając na druty wszystek wokół obtrząsnęło:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.10.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 o kurka, to niezle zasypalo podstoliczna:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.10.2012 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 U nas dzisiaj piękna wiosna ,,,po śniegu nie ma już ani śladu...:yes:i dobrze U mnie trochę stopniał... na tyle, że spadły lawiny z dachu i trochę z wyższych drzew, ale zbliża się duży mróz i musiałam ratować rośliny. Zdjęcia porównawcze poniżej. Rasiunia:hug::hug: Ale zimowe zdjęcia:ou nas kilka godzin temu odrobine postraszyło, Łukaszek cieszył się niesamowicie - od kilku dni spiewa zimową piosenkę i pyta kiedy w końcu będzie zima:lol2: a ja podobnie jak Wy....czekam na wiosnę No widzisz... a u mnie materiału na 100 bałwanów! Zapraszam do mnie... może nasze wspólne urodzinki sobie zrobimy;) Ja na razie czekam jeszcze na jesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.10.2012 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Kilka zdjęć z akcji ratunkowej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.10.2012 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 A najbardziej mi żal połamanego gigantheusa, który właśnie zaczynał kwitnąć, co się podobno w naszym klimacie nie zdarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.10.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 jeeeju jaka zima, brrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.10.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 No widzisz... a u mnie materiału na 100 bałwanów! Zapraszam do mnie... może nasze wspólne urodzinki sobie zrobimy;) Ja na razie czekam jeszcze na jesień. Okruszek od wczoraj podśpiewuje jingle bells:lol2:chyba nie muszę dodawać, że wszystkim nam się udzieliło i dzis popołudniu też nuciliśmy:lol2: próba ulepienia bałwana też za nami - nieudana:lol2: Rasia mnie to teraz do stolicy trudno się wybrać:cool:ale jak tylko Masz ochotę na wspólne swiętowanie to dawaj do mnie:yes::hug:Gościnny stoi pusty:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Ale masz biało... No i dobrze, że prąd wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.10.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 U mnie też tak biało, brrrrr wczoraj jak wracaliśmy wieczorem z Bonda (oczywiście na letnich oponach), to Wynajęty miał wielki kłopoty z wjechaniem do garażu, bo ślizgał mu się samochód na podjeździe dzisiaj urządziliśmy dziewczynkom na schodach tarasowych zjeżdżalnię i sobie jeździły na "jabłuszku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.10.2012 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Okruszek od wczoraj podśpiewuje jingle bells:lol2:chyba nie muszę dodawać, że wszystkim nam się udzieliło i dzis popołudniu też nuciliśmy:lol2: próba ulepienia bałwana też za nami - nieudana:lol2: Rasia mnie to teraz do stolicy trudno się wybrać:cool:ale jak tylko Masz ochotę na wspólne swiętowanie to dawaj do mnie:yes::hug:Gościnny stoi pusty:yes: Nie masz pojęcia jak bardzo chciałabym... uciec... pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.10.2012 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Ale masz biało... No i dobrze, że prąd wrócił Dobrze i niedobrze... czasem można by posiedzieć przy kominku i świeczce... ale moje Młode tego nie mają. U mnie też tak biało, brrrrr wczoraj jak wracaliśmy wieczorem z Bonda (oczywiście na letnich oponach), to Wynajęty miał wielki kłopoty z wjechaniem do garażu, bo ślizgał mu się samochód na podjeździe dzisiaj urządziliśmy dziewczynkom na schodach tarasowych zjeżdżalnię i sobie jeździły na "jabłuszku" Rewelacja! choć z tego co pamiętam to 10m przed bramą masz też całkiem pokaźną górkę napazurkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 29.10.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Rasia, ale zima u Ciebie! Szkoda gigantheusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.10.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Wsiadaj w samochód albo autobus i Przyjezdzaj:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.10.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Rasiu, jak mnie dreszcze przeszły jak patrzyłam na zimowe foty...a u mnie słoneczko cudnie świeci Pozdrowionka i buziaki zostawiam:hug: Proszę nie smutać się, bo kto nie ma problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.10.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Rasiu - a nie ma jakiegoś sposobu na gigantusa ? Nie można go jakoś wiązać przed zimą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.10.2012 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Rasiu - a nie ma jakiegoś sposobu na gigantusa ? Nie można go jakoś wiązać przed zimą ? Mogę wiązać i mam nawet do czego, bo rośnie przy płocie, ale kto by pomyślał, że w październiku przyjdzie zima i to taka paskudna!. W lesie co 10 metrów leży powalone drzewo... popękały w połowie jak zapałki... niesamowicie to wygląda i niestety strasznie smutno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts