rasia 29.10.2012 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Rasiu, jak mnie dreszcze przeszły jak patrzyłam na zimowe foty...a u mnie słoneczko cudnie świeci Pozdrowionka i buziaki zostawiam:hug: Proszę nie smutać się, bo kto nie ma problemów U mnie też słonko... i mróz:mad:. Rano było -6. Ja też przytulam:hug:. Czytałam o Twoim spotkaniu z dzikiem pierwszego stopnia... bardzo mi przykro, chociaż cieszę się, że nic Ci się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.10.2012 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Wsiadaj w samochód albo autobus i Przyjezdzaj:hug::hug: Naprawdę mogę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.10.2012 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Rasia, ale zima u Ciebie! Szkoda gigantheusa Pocieszam się, że przy takich mrozach i tak by nie zakwitł do końca:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.10.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 cześć Zimowa Panienko u nas śniegu ino ino, ale rano było -10 nie lubię zimy w mieście brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.10.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 cześć Zimowa Panienko u nas śniegu ino ino, ale rano było -10 nie lubię zimy w mieście brrrr Hej Rybko... zimna nomen omen;). Ja w tym roku nie lubię zimy i na wsi i w lesie:no:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.10.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Dobrze,że tylko zimna, a nie mrożony filet A czemu tak nie lubisz ? że roślinki niszczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.10.2012 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Dobrze,że tylko zimna, a nie mrożony filet A czemu tak nie lubisz ? że roślinki niszczy ? ...że roślinki poniszczyła... że drzewa połamała... że zimno... że nie zdążyłam posadzić wszystkich cebul... a w ogóle... bo tak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.10.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 ....u nas śniegu ino ino, ale rano było -10 od Brynicy ciągło na wsi to jak wszyscy dołożą do pieca to zaraz cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.10.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Naprawdę mogę??? :yes: Zerknij proszę na privka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.10.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 U mnie też słonko... i mróz:mad:. Rano było -6. Ja też przytulam:hug:. Czytałam o Twoim spotkaniu z dzikiem pierwszego stopnia... bardzo mi przykro, chociaż cieszę się, że nic Ci się nie stało. tylko samochód ucierpiał. To i tak pikuś przy innych moich problemach,ale to juz nie temat na FM:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 31.10.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 rasiu-ja tak niesmialo wpadam do Twojego pieknego domu i chce podziekowac za cieple slowa pozostawione u mnie!!!Sprawy nadal w toku ,ale mam nadzieje ze sie jakos to wszystko ulozy. Mam ogromna prosbe-czy moglabyc (moze byc na priva)dac namiary na Twoje okna-dostalam zleceniena zaprojektowanie wykonczeniowki calego domu i dobor okin a moje RACZEJ ODPADAJA:mad:.... POZDRAWIAM CIE bardzo serdecznie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 31.10.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Rasik to bardzo normalne i jeszcze długo będzie bolało..... przytulam jak najbardziej mogę:hug: Rasiu ja tez mocno przytulam Alez macie zime ...... brrrr .... chyba tylko dzieci sie z tego moga cieszyc U nas dzis slonce, wiec moze jeszcze przegoni ten mroz i snieg. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.10.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Rasiu oproznij skrzynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.10.2012 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 :yes: Zerknij proszę na privka:hug: Kochana Ty moja:hug:. Jutro, znaczy dzisiaj;) zadzwonię. tylko samochód ucierpiał. To i tak pikuś przy innych moich problemach,ale to juz nie temat na FM:no: A miałaś do mnie przyjechać we wrześniu;). Ogromnie mi przykro:(. Jakbym mogła pomóc, to masz mój kom...pamiętaj.. rasiu-ja tak niesmialo wpadam do Twojego pieknego domu i chce podziekowac za cieple slowa pozostawione u mnie!!!Sprawy nadal w toku ,ale mam nadzieje ze sie jakos to wszystko ulozy. Mam ogromna prosbe-czy moglabyc (moze byc na priva)dac namiary na Twoje okna-dostalam zleceniena zaprojektowanie wykonczeniowki calego domu i dobor okin a moje RACZEJ ODPADAJA:mad:.... POZDRAWIAM CIE bardzo serdecznie:hug: Hej Gumiśko! Moje okna z Lublina;). Firma AllTop, pan Paweł 502297796. Rasiu ja tez mocno przytulam Alez macie zime ...... brrrr .... chyba tylko dzieci sie z tego moga cieszyc U nas dzis slonce, wiec moze jeszcze przegoni ten mroz i snieg. pozdrawiam Dziękuję Kochana:). Jutro jadę szukać słońca po świecie, bo u mnie go nie ma i nie ma.... Rasiu oproznij skrzynke Już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.10.2012 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Ujawniam się... w końcu dzisiaj mi wolno;)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.10.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 no, no przerażające oblicze Twe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.10.2012 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Ło matko!http://www.pic4ever.com/images/245.gif http://yoursmiles.org/msmile/wonder/m1821.gif http://yoursmiles.org/msmile/wonder/m1826.gif ps. I tak jesteś piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.10.2012 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Czy ktoś wie, gdzie się mam zgłosić z pytaniem: DLACZEGO NIE DOSTAJĘ POWIADOMIEŃ??? Nic, ani do swojego wątku, ani do poczty... no ani jednego... buuuuuuuuuuuuuuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.10.2012 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 super fota Kochana, z okazji 18 urodzin życzę ci dużo miłości, uśmiechu na buźce i spełnienia wszystkich marzeń http://w-spodnicy.ofeminin.pl/g/Kobieta.obiekt3.aspx/600/350/Kobieta/2553ddc2-98e1-4be8-82d7-f38b2427c692_20100504124240_Bukietnow3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.11.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/k020.gif najlepszego rasieńko powiadomień, podobno od czasu zmiany czasu, chyba nikt nie dostaje http://www.cosgan.de/images/midi/boese/e060.gif kilka osób pisze, pisze, pisze....w uwagach o naszym forum i co i nic nadal, nikt nawet się nie odzywa http://www.cosgan.de/images/midi/boese/k035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts