mariomili 02.11.2012 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Radiu sto lat!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.11.2012 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Miało być Rasiu ( to przez telefon ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.11.2012 00:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Radiu sto lat!!!!!! Sziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.11.2012 00:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Miało być Rasiu ( to przez telefon ) To jesteś ode mnie lepsza o milion, bo ja nadal nie mogę się przełamać w pisaniu postów przez telefon:D. Dziękuję raz jeszcze:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.11.2012 00:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Ja będę tylko pod fonem.. dzwoń o każdej porze... Nie mam pojęcia jak mogę pomóc... nie wiem nic... Też nie mogę pójść spać.. a powinnam... Ja też jutro tylko pod telefonem. Gdzie jutro jeździsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2012 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 W Polskę na grobowce pradziadków.... Trochę mi zajmie czasu.. prawie cały dzień... A jedziesz na południe? bo jak tak to może wieczorem byśmy naradę zrobiły u mnie albo przez fonia??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.11.2012 00:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 W Polskę na grobowce pradziadków.... Trochę mi zajmie czasu.. prawie cały dzień... A jedziesz na południe? bo jak tak to może wieczorem byśmy naradę zrobiły u mnie albo przez fonia???????... odezwę się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2012 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 To jak co..... czekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.11.2012 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Arnika spania nie Masz??? ja kurcze też nie mogłam zasnąć i obudziłam się jakiś czas temu bo od myśli przeróżnych opędzić się nie mogę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.11.2012 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Rasia buziaki zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Arnika spania nie Masz??? ja kurcze też nie mogłam zasnąć i obudziłam się jakiś czas temu bo od myśli przeróżnych opędzić się nie mogę.... Wiesz, że nie mogłam za nic spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 02.11.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Rasiu spelnienia marzen zdrowia i spokoju [/size]http://www.blueskyweddings.com/flower photos/vibrant/Chrysta/chrysf.jpg <!--url{0}--> nie pojawiaja sie obrazki buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.11.2012 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Rasiu spelnienia marzen zdrowia i spokoju [/size]http://www.blueskyweddings.com/flower photos/vibrant/Chrysta/chrysf.jpg <!--url{0}--> nie pojawiaja sie obrazki buuuuu Dziękuję Słonko:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.11.2012 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Rasiu spóźnione życzonka samych urodzinowych cudowności:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.11.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 (edytowane) Rasiu, wszystkiego najlepszego,kochana:hug: Pytałas u mnie w watku o osoby z Pszczyny (pod kątem tego, co sie stało.... ). Czy ktos sie z Tobą skontaktował? EDIT: Juz wszystko wiem z wątku dot. pomocy dla Neli. Doczytam zaraz co jeszcze jest potrzebne:( Edytowane 3 Listopada 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 03.11.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Rasiu ja do Ciebie z prosba a tu takie nowiny- SPOZNIONE,ALE BARDZO SZCZERE I CIEPLE ZYCZENIA URODZINOWE!!!! A prosba-mam paczke dla Nelusi ,ale nie mam pojecia gdzie poslac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.11.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Rasiu - spóźnione ale płynące z serca Życzenia Urodzinowe, Życzę Ci aby każdy następny dzień był lepszy od tego poprzedniego http://xxmisiexx.blox.pl/resource/mis_i_bukiecik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.11.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 (edytowane) rasiu, wszystkiego o czym marzysz :rolleyes: http://www.pracownia-florystyczna.pl/assets/Strona-gowna/slider-bukiety-slubne.jpg Edytowane 4 Listopada 2012 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.11.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Rasiu ,spóżnione ,ale płynące z serducha Życzenia Urodzinopwe http://obrazy.widi.pl/img/p/35-174-large.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Rasiula, dajcie znac czy dotarliscie bezpiecznie do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts