Arnika 04.11.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Ja też czekam na wieści od Was i Lidzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 04.11.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Rasiu najlepszego kobieto o gołębim sercu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.11.2012 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Jestem:D. Mam nadzieję, że Lidzia już też. Droga świetna, po remoncie nie do poznania:lol: (bo do Poznania jest inna świetna droga;)) Wszystkim jeszcze raz dziękuję za życzenia:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Rasia oddzwonie, tylko skoncze lekcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.11.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Rasiu jesteście wielcy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.11.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 dobrze, że już Jesteś na miejscu:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.11.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Jestem:D. Mam nadzieję, że Lidzia już też. Droga świetna, po remoncie nie do poznania:lol: (bo do Poznania jest inna świetna droga;)) Wszystkim jeszcze raz dziękuję za życzenia:hug:. ja też dotarłam do domu, w tym samym czasie co wy (nawet nie było korka w Jankach ) dzięki kochana za ten przemiły weekend i mam nadzieję, że ten peugeot, który ci przez całą drogę siedział na ogonie nie za bardzo cię denerwował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.11.2012 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 ja też dotarłam do domu, w tym samym czasie co wy (nawet nie było korka w Jankach ) dzięki kochana za ten przemiły weekend i mam nadzieję, że ten peugeot, który ci przez całą drogę siedział na ogonie nie za bardzo cię denerwował Już napisałam u Arni, że wspaniale się z Tobą jeździ i musimy to powtórzyć. Dziękuję Słonko:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Fajnie by było, gdyby najmniejszym na forumie turbolotem i ja na trzeciego za Wami śmigałam... Trzy kobietki za kółkiem... i niech nam który podskoczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 04.11.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Rasia i dziewczyny-SZACUN WIELKI DLA WASZEJ CIEZKIEJ PRACY I CUDOWNYCH SERC!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.11.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Pozdrawiam prawdziwe baby z jajami .... ... które wbiją każdego gwoździa ...żeby coś odbudować http://www.clipartoday.com/_thumbs/034/1/pcu020112bwk_tnb.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.11.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 I ja tutaj dotarłam, żeby powiedzieć wam, że jesteście fajne babeczki....szkoda, że nie znam was osobiście.... Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.11.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Już napisałam u Arni, że wspaniale się z Tobą jeździ i musimy to powtórzyć. Dziękuję Słonko:cool:. koniecznie trzeba powtórzyć uściski dla was kochani mam nadzieję, że niedługo się zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Lidzia/Rasia to może pościel zostawić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.11.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Rasiu jesteście wielcy:hug: dobrze, że już Jesteś na miejscu:hug::hug: Fajnie by było, gdyby najmniejszym na forumie turbolotem i ja na trzeciego za Wami śmigałam... Trzy kobietki za kółkiem... i niech nam który podskoczy... Rasia i dziewczyny-SZACUN WIELKI DLA WASZEJ CIEZKIEJ PRACY I CUDOWNYCH SERC!!!!! Pozdrawiam prawdziwe baby z jajami .... ... które wbiją każdego gwoździa ...żeby coś odbudować http://www.clipartoday.com/_thumbs/034/1/pcu020112bwk_tnb.png I ja tutaj dotarłam, żeby powiedzieć wam, że jesteście fajne babeczki....szkoda, że nie znam was osobiście.... Beata koniecznie trzeba powtórzyć uściski dla was kochani mam nadzieję, że niedługo się zobaczymy Lidzia/Rasia to może pościel zostawić??? To Forum jest niesamowite! Zrzesza wspaniałych, cudownych Ludzi o wielkich sercach i umysłach . Dziękuję Wam wszyskim, że jesteście:hug:. Idę odespać ten dłuuugi weekend;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.11.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Rasiula kochanie rozmawialam dzis z Arni, wiem ze to ty masz bezposredni kontakt z Nelli. Wiec ogromna prosba jesli mozesz podawaj mi na biezaco liste potrzeb a ja od razu ja bede zamieszczac w pierwszym poscie w watku zalozonym wczoraj przez Edzie - aktualnie jest to lista oferowanych rzeczy, potem zmienimy na liste potrzeb bedzie mniejszy chaos i balagan, watki pomocowe juz sa spore i trudno tam znalezc konkrety. link w mej stopce na czerwono lub bezposrednio http://forum.muratordom.pl/showthread.php?209010-LISTA-OFEROWANYCH-RZECZY-tu-zgłaszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.11.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Rasia wyspana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.11.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 ciiiiiiiiiiii, jeszcze śpi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Rasia wstawaj.. kawę już zrobiłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.11.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Przywlekłam się znowu bo zapach kawy zrobionej przez Wiolę poczułam;) Wiola to co, kawa dla wszystkich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts