gumis107 18.12.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Witam ,mam jeden dom przy glownej trasie ktora aktualnie poszerzaja.Przy domu na moim terenie stala reklama ,ale wczoraj robotnicy ja usuneli (jak twierdza na jakis czas, bo im przeszkadzala) nez pytania mnie o zgode na usuniecie.Moze ktos wie jak sie takie sprawy zalatwia ,dzwonic do GDDIA ,policja straz miejska ,dyrekcja firmy wykonujacej roboty?Usunieta reklama zmniejszy mi obroty sklepu, oraz moze spowodowac ,ze czesc klientow pomysli ,ze zlikwidowalem sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 19.12.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Zwrócić się do firmy prowadzącej prace o zwrot niesłusznie zabranej własności w stanie nienaruszonym do dnia XX. W innym wypadku poinformujesz policję o kradzieży i zniszczeniu, wtargnięciu na posesję, etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gazio 19.12.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Reklama zlokalizowana w takim miejscu musi być uzgodniona z GDDKiA i nie wiem czy czasem nie pobierają za to opłaty. Jeżeli było to zgłoszone, uzgodnione, a tym bardziej jeżeli było opłacone - nie mieli prawa tego bez uzgodnienia i ew. odszkodowania zdemontowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 19.12.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Reklama zlokalizowana w takim miejscu musi być uzgodniona z GDDKiA i nie wiem czy czasem nie pobierają za to opłaty. Jeżeli było to zgłoszone, uzgodnione, a tym bardziej jeżeli było opłacone - nie mieli prawa tego bez uzgodnienia i ew. odszkodowania zdemontowane.że niby co? Nie mogę na swoim terenie postawić na kiju bannera? A oni mają prawo wejść na moją własność i zabrać to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 19.12.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 znaczy wleźli Ci na podwórko i na Twoim podwórku robili co chcieli ? bez pytania ? Bo im przeszkadzało ? a w czym im przeszkadzało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts