Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 489
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

X1ZCk_h_uvR4ZDszxUiB0eRlVVK9dHoox3VYUtUZCc8=w721-h541-no

Lubię to miejsce... Z tarasu właściwie go nie widać, jest w najdalszej części ogrodu. Za rododendronami i azalią pontyjską jest schowany kompostownik... ale tu, pod kamieniem przed którym siedzi Pestka, pochowany jest Filip... tu przychodzę sobie popłakać lub schować swoje myśli... Te rododendrony, choć może tego nie widać, mają ponad dwa metry... jest się pod czym chować... ;):cool:.

• 3 weeks później...

Jestem znowu z doskoku... U mnie NIC się nie dzieje budowlanego... po prostu NIC:(. Miałam robić "remont" kamyczków, bo mi żywica popękała:(. Nie wytrzymała ogrzewania podłogowego niestety:(. Ale jakoś nie mam ochoty na pył i kurz... na pracowników w domu... no i nie mam pomysłu na dobrą bezbarwną żywicę, która przy okazji będzie ELASTYCZNA!!! (wszelakie pomysły mile widziane:rolleyes:) .

Miałam też zrobić pielęgnację podłóg drewnianych i tarasu... ale patrz jak wyżej... :(

Natomiast w ogrodzie siedzę bez przerwy, a dzięki pergotendzie nawet jak leje i wieje;):lol:. Ogród zarasta(chwastami przede wszystkim;)), a ja i tak dokupuję nowe roślinki... albo dostaję(dzięki Arniczko:hug:).

Nowe bzdzinki-roślinki;)

IMG_2753male.jpg

IMG_2756male.jpg

IMG_2759male.jpg

Zarośla dla Tarci :).

IMG_2611male.jpg

IMG_2612male.jpg

IMG_2609male.jpg

IMG_2556male.jpg

IMG_2679male.jpg

"Mój" śpiewający pan Wilga :D

IMG_2571male.jpg

• 6 months później...
  • 4 months później...

Wisteria, zwana przez Księciunia Histerią nie wiedzieć czemu :rolleyes:, posadzona równo trzy lata temu... zamierza kwitnąć!!! :lol2:

IMG_5365male.jpg

IMG_5352male.jpg

IMG_5369male.jpg

IMG_5330male.jpg

IMG_5372male.jpg

Wiśnia piłkowana też zakwitła po raz pierwszy i od razu z przytupem ;).

• 2 years później...

Hmmmm... nie było mnie tu ponad dwa lata... :rolleyes: Domek zarósł gratami... ogród zarósł chwastami ;) Jest cuuudownie!!! Nie chce się stąd wyjeżdżać nawet na wakacje :D :cool:

Z_vUsaWYOlJPFK8UlsGMlvmehZg4_5a8gzUL5hJbVnXfYeEUPLwjgfivrMtYFitdm45BVzabxpBIYx8PbT5UqxIuR4AzTXKZtA4I-1mUdDHZL9WG84tT9y0iBAeOyyacowQKpBznx6JgZPOoeaSvjulqyHSkRm5opwYElqJgjgO4Yj6lv3okHDWfwud6Y8Ineh0BD3pUDHikTb8xA3kIkNBy-cIFxZ4tniqy9m-Zqze5ewXdvF7FAY5xlxpQgB4f976BIjWzso-N9CU_8tQ4k9OKM5qvaknUaedltQoVmPFM2i07sZGKo1EQ2g9hO4GTazM5ZKJlT1OJUtXa70z4aZSgv4sN4UWh4F0wRi4MM1ppzjOmhHUk-6cwvCJR6msQtZdLaJyTC-mKNhqyOBrVPxwuYXZhBnoGhe0Bdgq91nm818KpTmscAXbEigb-UsEUnR7YvNfyrlImEGv0t6UeSXVlG3YAo5Mf3E6AcOJeCMlUOfw3l1mlN0jLD14wY_kwg4Co-TWfNMEkMXPDHmd02Nn9Onwiyf-r5Aw1zld0MeM_rrDSMxCFhJNNnr923oZO2ChEQqqTvUwWMky2x66GSgnlRRMWghPqk5mBgktLo377ns9QJNa5VQ=w952-h634-no

Edytowane przez rasia