amalfi 18.12.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Do Świąt pozostało 5 dni Jutro jade w delegację, wracam wieczorem. W sobotę odpalam do Lublina do szkoły , wracam wieczorem. Mam zrobione: - umyte okna - posprzątane w szafach i szafkach - jeden pokój zrobiony na błysk (zostało 4) - zamówione firanki do salonu (odbiór jutro) Pozostało do zrobienia: - wysprzątać do końca dom - zrobić zakupy - ugotować wszystko - wymienić karnisze (taki jeden wydał mi za krótkie, a ja nie sprawdziłam - zawesić te karnisze - upiąć firanki - umyć taras - kupić prezenty - zrobić parę prań - pociąć się? Dodam że pracuje do Wigilii włącznie. A jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.12.2008 02:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 U nas jest w deche ! Musze przeleciec przez Atlantyk i sprobowac wyladowac na Okeciu zanim zacznie sie strajk ( poniedzialek ) . Zle to wrozy przylotom. Na jutro zapowiadaja burze sniezna To z kolei zle wrozy odlotom ... Poza tym musze : posprzatac, zrobic zakupy, ugotowac, zapakowac prezenty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 19.12.2008 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 pociąć się? ależ skąd - przecież: żyjąc świetnie się bawię więc ... wspaniałej zabawy a tak poważnie - wcale nie mam lepiej, ale: jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 19.12.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 elutek to trochę tu sciemnia pocieszając innych , po avatarze wnioskuje, ze juz sama wszystko ma zrobione bo wszak strój świateczny nawet przybrała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 19.12.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 a tak powaznie, to ja do świąt podchodze na luzie. Zrobie ile zdążę, poprostu. Co prawda w wigilijny poranek luz mnie z letka opuszcza, ale do wigili jeszcze daleko . Najważniejsze żeby w ferworze przygotowań nie zapomniec najzwyczajniej w świecie cieszyc się z tego, ze te swięta nadchodzą. Tradycyjnie spotykamy się w duzym rodzinnym kręgu i to jest dla mnie zawsze najważniejsze, a nie to, czy zdązyłam posprzatac piwnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 19.12.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 z tego co widzę, to najbardziej krytyczne zadanie to "kupić prezenty". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.12.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Spokojnie - jest możliwe zrobienie Wigilii w 24 h - ćwiczyłam, da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.12.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 z tego co widzę, to najbardziej krytyczne zadanie to "kupić prezenty". Ja wlasnie tego nie lubie robic, bo nigdy nie wiem co komu kupic i czy osoba obdarowana bedzie zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 19.12.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 z tego co widzę, to najbardziej krytyczne zadanie to "kupić prezenty". Ja wlasnie tego nie lubie robic, bo nigdy nie wiem co komu kupic i czy osoba obdarowana bedzie zadowolona Dokładnie. I im bliższa osoba tym trudniej. Ja na szczęście połowę już mam kupioną - roczna prenumerata "M jak mama" dla przyszłej mamy Teraz jeszcze coś ładnego i można jechać na Wigilię lepić pierogi i uszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.12.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Pozostało do zrobienia: - wysprzątać do końca dom - zrobić zakupy - ugotować wszystko - wymienić karnisze (taki jeden wydał mi za krótkie, a ja nie sprawdziłam - zawesić te karnisze - upiąć firanki - umyć taras - kupić prezenty - zrobić parę prań - pociąć się? Eee tam zaraz pociąć się. Odpuścić sobie gruntowne sprzątanie, pranie i mycie tarasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 19.12.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Ja świętuję u rodziców ... mama nauczycielka więc od dziś ma wolne to głownie ona się wszystkim zajmuje. Ja niestety do późna w Wigilie pracuję, wyskoczę może w ciągu dnia do domu na 2 godziny aby stół ustroić i tyle ... ale w niedzielę mam zamiar pierogi i uszka lepić tym ja się zajmuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.12.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 No właśnie prezenty Może macie jakieś ciekawe pomysły na prezenty, bo czarna rozpacz mnie bierze. Myślę i myślę i nic nie wymyśliłam Jedynie dla mojej większej połowy już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.12.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Najlepiej cos kupic po linii hobby ..... a jak osoba nie ma hobby to bardzo niedobrze, zostaje ukarana i dostaje pydzame albo szlafrok. Ewentualnie kapcie. No, w porywach szalik lub rekawiczki. Hobby jakies trzeba miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 19.12.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Ja jutro jadę polować na prezenty ... dla mamy, taty, siostry, szwagra, męża iiiiii coś dla teściów jest tego trochę ... ale dla mnie zawsze niezawodny Douglas lub Sephora ... i jeszcze ci ładnie zapakują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.12.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 w tym roku wszyscy dostaną ...książki no , prawie wszyscy bo ja liczę na norki ....futro z norek ,jakby kto nie zrozumiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.12.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Trzymam kciuki, żeby sprawdziły sie Twoje oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 20.12.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Ja prezenty zaczęłam nabywać wczesniej i starałam się naprawdę przymyśleć co i komu Najłatwiej dziewczynom - ze wszystkiego się ucieszą - więc mama i siostra dostaną po komplecie bielizny a szwagierka śliczną koszulkę nocną.. kupiłam już z miesiac temu i kusiło mnie by ją sobie przywłaszczyc Teściowa za to dostanie sportową torbę na fitness bo biega namiętnie..na fitness Tata mój pracuje jako kierowca i w aucie spędza większą częśc miesiaca - przebąkiwał kiedyś , ze przydałaby mu się taka podstawka/stolik/nakładka na kierownicę, żeby jak człowiek śniadanie zjeść czy coś napisać..no to wyszperałam na allegro i będzie miał Dwóm szwagrom nie wiem co kupić, ale ze umówiliśmy się na drobiazgi to chyba kupimy im po jakimś wypasionym zapachu do auta.. No a mężuś mój dobiegajacy prawie 30-tki to w tym roku dostanie prawdziwą zabawkę od Mikołaja - konsolę do gire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 20.12.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Nie chce niktogo dobijac, ale wlasnie leze na kanapie z kompem na kolanach - nareszcie mam czas dla siebie i nie zamierzam go marnowac na jakies swiateczne porzadki czy takie tam hihi Jutro tylko odkurze i przetre co sie da... jak zwykle tygodniowo i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 20.12.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Spokojnie - jest możliwe zrobienie Wigilii w 24 h - ćwiczyłam, da się ba, ja się kiedyś przeprowadzałam w kilka godzin, tzn. o 10 rano dowiedziałam się, że o 14 będzie samochód i nas przeprowadzi /nowe mieszkanie - 120 km dalej/ do spakowania 3 pokoje, 2 małych dzieci i piwnica o 17 zamiotłam puste już mieszkanie i pojechaliśmy... dało się - ale nigdy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.12.2008 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Spokojnie - jest możliwe zrobienie Wigilii w 24 h - ćwiczyłam, da się ba, ja się kiedyś przeprowadzałam w kilka godzin, tzn. o 10 rano dowiedziałam się, że o 14 będzie samochód i nas przeprowadzi /nowe mieszkanie - 120 km dalej/ do spakowania 3 pokoje, 2 małych dzieci i piwnica o 17 zamiotłam puste już mieszkanie i pojechaliśmy... dało się - ale nigdy więcej Ale chyba poruszałaś się wtedy po domu z prędkością światła Szczerze podziwiam i zazdroszczę tak wysokiego stopnia zorganizowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts