lump praski 19.12.2008 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 dostal od kolezanek i kolegow nagrode jako najlepszyyi dziennikarz roku. Wyczailysmy pana juz jakis czas temu....jako jednego z nielicznych profesjonalistow na wizji - gratulacje od studentow i adeptow dziennikarstwa i nie tylko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.12.2008 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 ta nagroda się nie liczy.gdyby od Radia Maryja, to co innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 19.12.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 ta nagroda się nie liczy. gdyby od Radia Maryja, to co innego... Tym bardziej , że brak czarnego głosu całkowicie dyskredytuje pana Bogdana również w oczach "Naszego Dziennika" i światłej emigracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.12.2008 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Hahahaha - doskonaly dowcip Jak zwykle. Usmialam sie jak polski zajac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 19.12.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Jak dla mnie, to pan boguś jest zbytnim dupowlkazem w stosunku do polityków... tak jakby chciał, żeby wzięli go do roboty jak go już wywalcują z tvnu... pod tym względem podoba mi się skowroński... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.12.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 No i GW wyprodukowala jakis paszkwil na odbiorce nagrody - i dlaczego nie jestesmy zdziwione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 20.12.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Gazeta Wyborcza paszkwil napisała? Aaaaa, to całkowicie zmienia postać rzeczy. Jakakolwiek bowiem krytyka tego polskojęzycznego medium, pod czyimkolwiek adresem, powoduje przecież zaczątek do niebawem mającej odbyć się beatyfikacji opisanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.12.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 howgh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Gazeta Wyborcza paszkwil napisała? Aaaaa, to całkowicie zmienia postać rzeczy. Jakakolwiek bowiem krytyka tego polskojęzycznego medium, pod czyimkolwiek adresem, powoduje przecież zaczątek do niebawem mającej odbyć się beatyfikacji opisanego. Wojtku, sam nie wiesz, jak Cię lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.12.2008 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Alez wszystko co w GW napisane swiete , s wi a t l e i postepowe takie jest i nie podlega zadnej krytyce . Jest tak jak w gazecie stoi , musi to byc Prawda. Nie ma blogoslwaienstwa i namaszczenia GW pan Rymanowski B. Niech oddaje te nagrode, poczwara jedna ! ! ! Uzurpator i szuja. I tylko pate z polskiego zajaca na francuskim stole ! Tralalalala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 20.12.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Krynico Mądrości Wszelakiej,zaiste jest tak, jak nam to, chudopachołkom polskim tłumaczysz.Zaprawdę powiadam Wam Bracia: tralala la. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 20.12.2008 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Nie wiem co to jest " chudo...ktos tam " - jakies obco i starodawnie brzmiace slowo, ktore uzywane jest juz chyba tylko na tym forum Zarowno zwolennicy Michnika jak i Rydzyka to ta sama kategoria ludzi tylko okopy inne ( pozornie ). Zreszta sa tu tacy co i Panu Bogu swieczke i Diablu ogarek - i to jest naprawde bardzo zabawne . Latralalalala . Zycze wszystkim Wesolych Swiat - milo sie z wami gadalo caly rok, ale czas zrobic jakis ruch w kierunku NY i lotniska - niech sie odkopie spod tego sniegu. A panu Bogdanowi gratuluje - studentki dziennikarstwa namierzyly go juz dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 20.12.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Nie wiem co to jest " chudo...ktos tam " - jakies obco i starodawnie brzmiace slowo, ktore uzywane jest juz chyba tylko na tym forum Zarowno zwolennicy Michnika jak i Rydzyka to ta sama kategoria ludzi tylko okopy inne ( pozornie ). Zreszta sa tu tacy co i Panu Bogu swieczke i Diablu ogarek - i to jest naprawde bardzo zabawne . Latralalalala . A jużci , archaizujemy sobie czasem pospołu. Przeto Pana chwalić nie przestajemy, że postać tak światowa raczy u nas w zaścianku gościć i naszą nikczemną egzystencję mądrością swą ubogaca - trala-lala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 20.12.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 dostal od kolezanek i kolegow nagrode jako najlepszyyi dziennikarz roku. Wyczailysmy pana juz jakis czas temu....jako jednego z nielicznych profesjonalistow na wizji - gratulacje od studentow i adeptow dziennikarstwa i nie tylko ! Eee, a to z Muratora pan redaktor jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.12.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 skąd ta liczba mnoga? Wyczailysmy dlaczego nie jestesmy zdziwione studentki dziennikarstwa namierzyly kto, jak, gdzie To lumpiar jest więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 22.12.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Rymanowski budzi moją sympatię, Pacewicz nie, no ale muszem... Jak przeczytałam, że Pacewicz się jeży na Rymanowskiego, to w pierwszej chwili oczywiście zaczęłam myśleć, no tak, salon, i tak dalej Nie lubię Wyborczej i niezbyt poważam talenta pana Pacewicza. A potem przeczytałam w necie, co Pacewicz napisał, i niechętnie bo niechętnie, ale muszę się z nim zgodzić. Nie dopuscił się osobistej wycieczki, natomiast skrytykował pewien styl prowadzenia programów - takie byle co, zaprosić do studia Leppera i Niesiołowskiego i bedzie fajowo, a i oglądalnośc wzrośnie To jest robienie programów rozrywkowych, a nie publicystycznych, więc moze powinni wprowadzić nagrodę w tej kategorii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.12.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Zreszta sa tu tacy co i Panu Bogu swieczke i Diablu ogarek - i to jest naprawde bardzo zabawne . Latralalalala . mam nadzieję, że ci tacy są już na twojej krótkiej liście Krótko, bo musze lecieć po Wyborczą : Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 22.12.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 ... mam nadzieję, że ci tacy są już na twojej krótkiej liście Krótko, bo musze lecieć po Wyborczą : Wesołych Świąt A latralalalala to gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 23.12.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Zreszta sa tu tacy co i Panu Bogu swieczke i Diablu ogarek - i to jest naprawde bardzo zabawne . Latralalalala . mam nadzieję, że ci tacy są już na twojej krótkiej liście Ta krótka lista nawet mnie tak nie bawi, jak ten jej mały pistolecik. Wesołych świąt.Tralalala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts