Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chcemy pogratulowac panu Bogdanowi, ktory dwa dni temu

lump praski

Recommended Posts

Gazeta Wyborcza paszkwil napisała? :o

Aaaaa, to całkowicie zmienia postać rzeczy.

Jakakolwiek bowiem krytyka tego polskojęzycznego medium, pod czyimkolwiek adresem, powoduje przecież zaczątek do niebawem mającej odbyć się beatyfikacji opisanego.

:lol: :lol: :lol: Wojtku, sam nie wiesz, jak Cię lubię... :oops: :lol: :lol: :lol:

Alez wszystko co w GW napisane swiete , s wi a t l e i postepowe takie jest i nie podlega zadnej krytyce . Jest tak jak w gazecie stoi , musi to byc Prawda.

Nie ma blogoslwaienstwa i namaszczenia GW pan Rymanowski B.

Niech oddaje te nagrode, poczwara jedna ! ! ! Uzurpator i szuja.

I tylko pate z polskiego zajaca na francuskim stole ! Tralalalala .

Nie wiem co to jest " chudo...ktos tam " - jakies obco i starodawnie brzmiace slowo, ktore uzywane jest juz chyba tylko na tym forum :D

Zarowno zwolennicy Michnika jak i Rydzyka to ta sama kategoria ludzi tylko okopy inne ( pozornie ). Zreszta sa tu tacy co i Panu Bogu swieczke i Diablu ogarek - i to jest naprawde bardzo zabawne . Latralalalala .

:D :D :D

Zycze wszystkim Wesolych Swiat - milo sie z wami gadalo caly rok, ale czas zrobic jakis ruch w kierunku NY i lotniska - niech sie odkopie spod tego sniegu.

A panu Bogdanowi gratuluje - studentki dziennikarstwa namierzyly go juz dawno :D :D :D

Nie wiem co to jest " chudo...ktos tam " - jakies obco i starodawnie brzmiace slowo, ktore uzywane jest juz chyba tylko na tym forum :D

Zarowno zwolennicy Michnika jak i Rydzyka to ta sama kategoria ludzi tylko okopy inne ( pozornie ). Zreszta sa tu tacy co i Panu Bogu swieczke i Diablu ogarek - i to jest naprawde bardzo zabawne . Latralalalala .

A jużci , archaizujemy sobie czasem pospołu.

Przeto Pana chwalić nie przestajemy, że postać tak światowa raczy u nas w zaścianku gościć i naszą nikczemną egzystencję mądrością swą ubogaca - trala-lala.

Rymanowski budzi moją sympatię, Pacewicz nie, no ale muszem...

Jak przeczytałam, że Pacewicz się jeży na Rymanowskiego, to w pierwszej chwili oczywiście zaczęłam myśleć, no tak, salon, i tak dalej ;-) Nie lubię Wyborczej i niezbyt poważam talenta pana Pacewicza.

A potem przeczytałam w necie, co Pacewicz napisał, i niechętnie bo niechętnie, ale muszę się z nim zgodzić. Nie dopuscił się osobistej wycieczki, natomiast skrytykował pewien styl prowadzenia programów - takie byle co, zaprosić do studia Leppera i Niesiołowskiego i bedzie fajowo, a i oglądalnośc wzrośnie :-)

To jest robienie programów rozrywkowych, a nie publicystycznych, więc moze powinni wprowadzić nagrodę w tej kategorii? ;-)

...

mam nadzieję, że ci tacy są już na twojej krótkiej liście :)

Krótko, bo musze lecieć po Wyborczą : Wesołych Świąt :D

A latralalalala to gdzie?? :)

Zreszta sa tu tacy co i Panu Bogu swieczke i Diablu ogarek - i to jest naprawde bardzo zabawne . Latralalalala .

:D :D :D

mam nadzieję, że ci tacy są już na twojej krótkiej liście :)

Ta krótka lista nawet mnie tak nie bawi, jak ten jej mały pistolecik.

Wesołych świąt.Tralalala.