PKstudent 19.12.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Mam mała proźbe pisze referat na materiałoznawstwo z tematu wełny do ociepleń. Mój problem polega na tym ze poza 5-6 najbardziej znanymi producentami wełny do izolacji jest tudno znalesc mniej komercyjne firmy zajmujace sie produkcja w europie. Był bym wdzieczny za informacje na temat producentow wełny chodzi o nazwe firmy lokalizacje oraz najlepiej link do ich strony. z góry dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 19.12.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Mam mała proźbe pisze referat na materiałoznawstwo z tematu wełny do ociepleń. Mój problem polega na tym ze poza 5-6 najbardziej znanymi producentami wełny do izolacji jest tudno znalesc mniej komercyjne firmy zajmujace sie produkcja w europie. Był bym wdzieczny za informacje na temat producentow wełny chodzi o nazwe firmy lokalizacje oraz najlepiej link do ich strony. z góry dziekuje:) Napisz, które już masz to będzie łatwiej pomóc. Obawiam się jednak, że wszystkie te firmy są komercyjne. Aha, w referacie nie pisz "proźbe", a "prośbę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 19.12.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 te, student.i jeszcze zdublowałeś wontek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts