tomek123 23.10.2003 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Z jakiego materiału macie lub będziecie mieć parapety zewnętrzne. Słyszałem że fuga w parapetach klinkierowych lubi się wykruszać, do wyboru pozostają aluminiowe i konglomeratu (tzw sztuczny marmur). Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arsen 23.10.2003 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Aluminiowe lubia sie rozszerzać termicznie, szczególnie jeśli są od południa. Zostaje konglomerat lub granit, ja mam granitowe, sprawdzają sie świetnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 23.10.2003 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 jeśli montażyści zostawią szczeliny dylatacyjne w murze to rozszerzanie się tradycyjnych parapetów nie powinno być problemem...parapety klinkierowe... także są niezłe a jeśli fuga zostanie zrobiona fachowo i dobrych materiałów nie powinno jej wypłukaćpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Konglomerat czy ktoś może wytłumaczyć mi co to za dziwo? Jakie są ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 23.10.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Arsen, podaj jakieś namiary na sprzedawcę tych granitów. A czy cokół też masz granitowy? Czy to b. drogie?Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 23.10.2003 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Arsen, podaj jakieś namiary na sprzedawcę tych granitów. A czy cokół też masz granitowy? Czy to b. drogie?Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts