Wgregor 24.12.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Punkt rosy to początek krzywej rosy. to jeszcze nie woda w rurze. Sprawdź jeszcze wilotnosć względną przy czerpni w upały i będziesz wiedział , dlaczego wymienniki śzczelne zagopane max 1 do 1,5 m są suche. Klopoty mają tylko ci co mają nieszczelne gwc. Mam już 8 lat to mogę coś powiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.12.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Za wcześnie zacząłem świętować, czy mam jakie omamy? krzywa rosa Odstawię na jaką chwilę to piwo... Jakieś krzywe literki tu zaczynam składać... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 24.12.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 ... krzywa rosa .. Krzywa rosy a nie krzywa rosa chyba o to mu chodziło . pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 24.12.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Dobra! Już wiem! Piwo niewinne. Ale On czasem takie rzeczy pisze, że trudno nadążyć... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 24.12.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Punkt rosy to początek krzywej rosy. to jeszcze nie woda w rurze. No. W zasadzie racja. To tylko rosa w rurze. Potem kropelki tej rosy splywaja po krzywiznie rury, zwanej wyzej krzywa rosy i w ten sposob mamy wode w rurze. Naprawde nie wiedzieliscie tego? A jezeli krzywizna rury czyli krzywa rosy jest dobrze dobrana, to kropelki nie splywaja i nie ma wody w rurze.Howgh. Porzuccie wszelki rozsadek, ktorzy to czytacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 26.12.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Porzuccie wszelki rozsadek, ktorzy to czytacie. Racja, przecież to święta, wszystko co niemożliwe staje się możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts