mayland 31.12.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Kochani! Dziękuje bardzo za życzenia noworoczne. Wzajemnie!!!!! Niech ten Nowy Rok 2009 nie będzie gorszy niż mijający! Czego sobie i Wam życzę..... mayland http://kartki.trojmiasto.pl/pliki/kartka_54.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.12.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Moi drodzy, życzę sobie i Wam: żebyś my się jutro, pojutrze i po pojutrze spotkali tutaj zdrowi, uśmiechnięci i zadowoleni Żeby wszelkie nieszczęścia i niepowodzenia omijały Was szerokim łukiem, a Fortuna sprzyjała codziennie. Budującym życzę trafnych wyborów, obniżki cen materiałów i solidnych ekip, a wybudowanym radości z mieszkania i spadku kursu franka Szczęśliwego Nowego Roku, Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Zdrowia, szczęścia , spełnienia marzeń i planów na 2009 rok Buziaczki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.12.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Na wszystkie dni Nowego 2009 Roku Życzę Wam wiary w sercu i światła w mroku, Obyście jednym krokiem mijali przeszkody, Byście zawsze czuli się silni i młodzi, Abyście w tym odwróconym , Pokręconym świecie Potrafili odnajdywać pewny grunt pod stopami. Abyście zawsze wiedzieli Po co warto żyć i o co walczyć. Abyście kochali i byli kochani. Życzę Wam marzeń wielkich i odważnych I odwagi, by je spełniać! Niech Nowy Rok 2009 przyniesie Wam Radość, miłość, pomyślność I spełnienie wszystkich marzeń, A gdy się one już spełnią, Niech dorzuci garść nowych marzeń, Bo tylko one nadają życiu sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 31.12.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Z Nowym Rokiem coś się zmienia, Każdy nowe ma życzenia, NOWY ROK mi pióro łechce, Czego chcę a czego nie chcę? I nie wszystkich tym zachwycę, Czego nie chcę ,czego życzę! Cudów nie chcę już od TUSKA, Nie chcę ropy od Putina, Ani od innego ruska, Wolę KLAUSA i BOŻINA! Nie chcę z Ameryki TARCZY, Ani gazu z Emiratów, Lech Wałęsa mi wystarczy, Z grubą TECZKĄ doktoratów! Bogatemu byk się cieli, Więc ELITA się przeciska, By załapać się w BRUKSELI, Na poważne stanowiska! Mocno gonią za tym rajem, I Ci starzy i Ci młodzi, A co będzie z naszym krajem? To nikogo nie obchodzi! Niech Sikorski bierze NATO, Jak PZPN wziął Lato, Niech w spokoju nas zostawi, Niech się z NATO w wojnę bawi! Poseł GOWIN i podobni, Niech in vitro się zapłodni! Dla bogactwa tej techniki, Niech PALIKOT da plemniki! Terror sieje KOMOROWSKI, W Sejmie BUC i NIEDORAJDA! Wraz z bombowym NIESIOŁOWSKIM! Więc nie grozi nam AL-KAIDA! Nie potrzebne Polsce stocznie, I kopalnie i szpitale, Co rząd z tym majdanem pocznie? POLSKA? NIEPOTRZEBNA WCALE!!! Nie ma w Polsce polskiej huty! I z Wietnamu mamy buty! Wódka czeska,ukraińska, I konfekcja cała chińska! Poznikały polskie ryby, Przemysł nasz zakuto w dyby, Ledwo dyszą już rolnicy, Za to kwitną KOMORNICY! To jest ten nasz polski cud! Nam pozostał ino smród! No i jeszcze jedno swojskie, ŚWINIE! PRZY KORYCIE - POLSKIE!!! Ps. Nowy Rok się szybko zbliża, I by Boskim żył porządkiem, Ja przepraszam -nie ubliżam, Pożytecznym jest zwierzątkiem, To co najpierw jest prosiakiem, I kojarzy się z chlewikiem, To co później jest warchlakiem, Co na koniec jest tucznikiem. Szkoda tylko,że zwierzątko, Krótko żyje - takie życie! ZA to TAMTA - LUDZKA ŚWINIA, Żyje długo przy KORYCIE! Śmierć każdemu jest pisana, Choć bronimy się zaciekle, Zwierzę -świnia kończy w rzeźni, Ludzka Świnia skończy w PIEKLE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacqueline 31.12.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Wiele szczęścia i miłości, sukcesów i pomyślności, niech Wam zdrowie dopisuje, a gotówki nie brakuje. W Nowym Roczku przesyłają i szampana popijają.. Agnieszka i Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 31.12.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 http://img148.imageshack.us/img148/2098/001101nz8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 31.12.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Wszelkiej pomyslności w 2009 roku. Ide strzelac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 31.12.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkoski 31.12.2008 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Wróciłam ze strzelania . WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ. Niech sie spełniają budowlane marzenia a gwiazdy sprzyjają wszytkim planom i pragnieniom. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 01.01.2009 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Inwestorom - nerwów jak postronki, beczki pieniędzy i dużej asertywności Prawdziwym Fachowcom - taaakiej kolejki klientów Budowlanym paprokom i partaczom - żeby ich nie było Redakcji - częstszego patrzenia na świat okiem inwestora a Forumowiczom - najlepszego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
golden24 01.01.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Marzeń o które warto walczyć.Radości, którymi warto się dzielić,przyjaciół z którymi warto byći nadziei bez której nie da się żyć.Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2009oby nie był gorszy od minionegoale decydowanie lepszyw sprawach finansowych i zawodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk1 01.01.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Niech Nowy Rok przyniesie dużo zdrowia i radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts