KAMYCZEKC 20.12.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Chętnie wymienię się doświadczeniami z realizacji projektu Jaworowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz.cy 20.12.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 mail do korespondencji [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdawo 07.10.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam serdecznie, liczę na to, że od grudnia 2008 trochę w tym temacie się ruszyło Powiem szczerze, że dziwi mnie cisza na forum a propos Jaworowa w różnych wersjach (albo ja nie umiem szukać ) Jestem prawie zdecydowana na projekt "Dom w Rododendronach 6 P" z krakowskiego Archonu +, jednak im dłużej wgryzam się w ten projekt (i komentarze/doświadczenia osób budujących), tym bardziej wydłuża się lista poprawek... Stąd moje zainteresowanie Jaworowem, a dokładniej wersją Jaworowo 9k http://www.dom-projekt.pl/projekt-domu-165.html Czy już rozpoczęliście budowę? Na jakim jesteście etapie? Jaworowo wydaje się mieć dużą kuchnię - ale boczna ściana z oknem w projekcie jest pusta. Czy wystarczy miejsca dla wszystkich sprzętów? Salon - czy nie sprawia wrażenia "kiszki"? (hmm... to zależy od wersji projektu) Napiszcie coś więcej o Waszych wersjach, lub podajcie linki do dzienników, jeśli je prowadzicie, wówczas będzie łatwiej zadawać pytania Z góry dziękuję, myślę, że ten projekt (bez względu na wersję!) wart jest dyskusji!! Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz.cy 08.10.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Witam. Teraz widzę pewne różnice między Jaworowo a Jaworowo 9k. Nasz dom zbudowany został wg projektu Jaworowo, w którym jest troszkę inny układ parteru. Dla mnie ma on kilka wad, wymienię kilka z nich: okna na lewej ścianie domu zostały zaprojektowane zbyt blisko siebie, powiesić karnisz to jest sztuka. No i skosy na poddaszu trzeba podnieść nieco do góry, bo już nieraz nabiłem guza ale co do szczegółów może później. Najpierw trzeba się zdecydować na konkretny projekt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts