Marcin Borys 20.12.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Polecam sie pamięci Szanownych Forumowiczów w sprawie rekomendacji wykonawcy drewnianych schodów. Najlepszego Świątecznego MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 22.12.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Polecam sie pamięci Szanownych Forumowiczów w sprawie rekomendacji wykonawcy drewnianych schodów. Najlepszego Świątecznego MB Moge polecić górali. Mi robią w lutym drewniane samonośne. Obkładaja także lane. Widziałem ich kilka prac na żywo. Robili też koledze i kilku osobom z okolic Starych Babic. Robota i kontakt z nimi super. 602 341 420 - pan Dochnal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Kielce 06.01.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 wykonuję schody z drewna proszę o wytyczne pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzeźbiarzMG 07.01.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Witam. Ja tutaj pierwszy raz. Wykonuję nietypowe kominki, obudowy ciepłe wg. autorskiego projektu, nietypowe wykończenia bądź po prostu schody. Posiadam dobrze zaopatrzone warsztaty kamieniarski i stolarski oraz wykorzystuję wieloletnie doświadczenie swoje i pracowników. Zainteresowanych proszę o kontakt 505784403, [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts