grzywa91 20.12.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Witam!!Chciałem pomalować Dom ponieważ tynk ma juz pare lat i zzieleniał troszke. i stąd moje pytanieCzy jest możliwość pomalowania tynku?? Jak tak to jaką farbą i jaki to jest koszt?? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 28.12.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 A jaki tynk jest na ścianie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miHoo79 15.01.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Witam!! Chciałem pomalować Dom ponieważ tynk ma juz pare lat i zzieleniał troszke. i stąd moje pytanie Czy jest możliwość pomalowania tynku?? Jak tak to jaką farbą i jaki to jest koszt?? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Hej ja jakies 3 lata temu malowalem u kolegi stara stodole (sluzaca jako pom. gosp.) otynkowana miotla.Nie mielismy myjki wiec mech i inny syf usunalem miekka szczotka druciana. Uzylem najtanszej farby zewnetrznej i za pierwszym razem rozrzedzilem ja troche bo sciany pily jak wielblad. Nastepnego dnia pomalowalem druga warstwa bez rozcienczania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikołaj 77 08.05.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Doradzałbym w pierwszej kolejniości zmycie elwacji, następnie odgrzybienie odpowiednim środkiem a następnie zagruntowanie gruntem odcinającym a potem pomalowanie odpowiednią farbą )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts