askala 07.12.2006 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 ktoś posiada i podzieli się opinią najchetniej jakby ktos mial zdjecie bo w katalogu jest tylko szkic, a cen ajest przystepna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 09.12.2006 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 nikt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 26.01.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Witam Czy może wiecie, gdzie można kupić tanie drzwi prysznicowe? Chodzi o zabudowanie kabiny z luksferów. pzdr gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 27.01.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Witam Jeśli ma być wmiarę tanio to : okucia do kabinki kupisz wysyłkowo - wpisz w wyszukiwarce: "OKUCIA DO KABIN PRYSZNICOWYCH" - JEST MULTI FIRM KTÓRE TAKOWE SPRZEDAJA, A szkło hartowane lub bezpieczne zamów u szklarza w Twojej okolicy. Jesli będziesz mieć troszke szcześcia to i szklarz zamątuje okucia i szybki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 27.01.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 są gotowe drzwi wnękowe w cenie ok 1600 import z Chin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 28.01.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 28.01.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Sanitec Koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monument 28.01.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 szukałem w wielu firmach,najładniejsze wg.mnie szer.90 cm srebrne ramy,szkło hartowane cena brutto 600 pln znalazłem w obi.Nie pamiętam nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.03.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 może coś się zmieniło i ktoś dysponuje fotką albo spostrzeżeniami na temat użytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 05.03.2007 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 kupione ale jeszcze nie zamontowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogumiła 05.03.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Dysponuję drzwiami, ale fotką-nie. Jestem zadowolona. Polecam, zwłaszcza tym, którzy nie dysponują zbyt dużą gotówką. W użytkowaniu są całkiem dobre, no i mi się podobają (chociaż czytałam na tym forum zupełnie inne opinie odnośnie wyglądu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.03.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Oooo jest jakiś odzew a już traciłam nadzieję... Wczoraj też mi się udało zobaczyć na żywo takie drzwi, muszę powiedzieć że wyglądają całkiem, całkiem wyślę jeszcze męża na rekonesans żeby zobaczył je swoim okiem i raczej je zakupimy Dziewczyny czy te drzwi mają powłokę koło reflex - bo nigdzie nie mogę tego wyczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogumiła 06.03.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Ale zadałaś trudne pytanie! Nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kondoria 23.11.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Był kiedyś wątek, w którymś ktoś podawał link do sklepu internetowego, gdzie można było kupić takie dwuskrzydłowe szklane drzwi do prysznica, które otwierały się na zewnątrz i do wewnątrz. Zgninął mi link, czy ktoś mi pomoże ?Niestety szukałam wyszukiwarką i nie mogę tego znaleźć...Podobne do tych z allegro:http://allegro.pl/item485677396_nowosc_kabina_prysznicowa_polokragla.html A tak przy okazji, może ktoś ma taki prysznic i może podzielić się uwagami, czy warto i czy to się sprawdza ?Mam małą łazienkę, brodzik murowany, odpływ w podłodze i zastanawiam się nad takim rozwiązaniem. Zaoszczędziło by to sprro miejsca, gdyby te drzwi były składane na ścianę, a otwierane tylko na czas kąpieli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 23.11.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Drzwi otwierane do wewnatrz , wiaza sie z nastepujacym ryzykiem : podczas kapieli w goracej wodzie , osoba o oslabionym sercu , moze ulec zaslabnieciu . Upadajac na podloge , tarasuje swoim cialem drzwi , utrudniajac ich otwarcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kondoria 23.11.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Te drzwi otwierają się do wewnątrz oraz na zewnątrz, więc taki problem odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 23.11.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Te drzwi otwierają się do wewnątrz oraz na zewnątrz, więc taki problem odpada Przepraszam . Zmylil mnie temat watka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 23.11.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 http://www.kabinyprysznicowe.pl/kabiny.htmhttp://www.duschobad.pl/?p=dz9&product=5 Mam kabine wahadlowa (czesciowo skladane skrzydla) i sprawdza sie jak najbardziej, przy okazji uszczelka na dole tak "nie cierpi", ma jak wysychac, skladam drzwi do srodka i skapuje wszystko do brodzika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 23.11.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 My nabyliśmy takową kabinę - drzwi otwierają się na zewnątrz i do wewnątrz.To jest kabina półokrągła KERMI-CADA z powłoką Kermiclean:http://www.megalazienki.pl/Kabina_polokragla_90_cm_drzwi_wahadlowe_z_powierzchnia_Kermiclean,CAP4809018VPK,1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kondoria 24.11.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Dziękuję Wam bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts