gahan 07.07.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Ja będę miała otwierane na zewnątrz, wytrzeć parę kropel to nie problem, przerabiałam rozsuwane i nigdy więcej. Wolę wytrzeć podłogę niż próbować się dostać do prowadnic, żeby je wyczyścić pałeczkami do czyszczenia uszu ( inaczej nie było szans ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmena 15.07.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Odradzam drzwi lamane. Ciezko sie je czysci. Sa miejsca, ktorych nigdy nie doczyscisz, bo nawet najmniejszym patyczkiem do czyszczenia uszu nie jestes w stanie tam dosiegnac. Mialam Hueppe - nigdy wiecej.Polecam drzwi otwierane. Jesli przeszkadza ci kapanie to zrob je otwierane do srodka. Mam Hueppe - strzal w dziesiatke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zpoe 16.07.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 u nas są także drzwi Kolo Niven...owszem zawsze kilka kropli spadnie ale jak osoby które się wypowiadały zawsze coś pod nogami jest więc nie widzę żandej uciążliwości w tym...zawsze można ściągnąć wodę ściągaczką i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciotkapaszczaka 16.07.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Muszę kupić drzwi prysznicowe 150 cm.- rozsuwane.Czy kupić z profilem na dole czy tylko takie z wąskim paskiem z uszczelką, czy dół na rolkach czy bez? Może ktoś ma doświadczenia z drzwiami Ronal, Ravak, Sanplast, Novellini - to te firmy które robią 150 . Jeżeli możecie mi pomóc - dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 18.07.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Muszę kupić drzwi prysznicowe 150 cm.- rozsuwane.Czy kupić z profilem na dole czy tylko takie z wąskim paskiem z uszczelką, czy dół na rolkach czy bez? Może ktoś ma doświadczenia z drzwiami Ronal, Ravak, Sanplast, Novellini - to te firmy które robią 150 . Jeżeli możecie mi pomóc - dzięki! stoje przed podobnym wyborem tylko moja szerokość to 160 cm. na jakie się zdecydowalas? dodam ze szukam takich drzwi juz parę miesięcy wybor niewielki a ceny zaczynają sie od 2300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciotkapaszczaka 24.07.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Ja mam jeszcze bardziej ograniczony wybór bo muszą być drzwi wysokie 2 metry - inaczej mąż się nie zmieści.Przeszukałam wpraktycznie wszystko i dręczyłam sprzedawców w sklepach. Jeżeli mogą drzwi być na 190 to jest jeszcze Idealstandart seria KUBO mają 160( podobno niezłe )a nie makabrycznie drogie, Widziałam RONAL PUR LIGHT S Drzwi rozsuwane czteroczęściowe PLS4 - na ekspozycji bardzo szybko zrobiły się paskudnie żółte uszczelki.Warto popatrzeć w Hupe bo jak się nie chce ich najwyższej półki to mażna pokombinować na miarę. Dopytywałam się i dość chwalą Sanplast.Z wszystkich rozmów wynika , że lepiej brać z profilami na dole bo lepiej się je koserwuje.No to tyle udało mi się podowiadywać od ostatniego wpisu.Szukam dalej Jeżeli ktoś ma dobry pomysł na drzwi 200 cm wysokie będę wdzięcznaJak bym miała brać 190 to chyba byłby to sanplast - może nie wyglądają skrajnie nowocześnie ale jestem dość leniwa a one chyba najłatwiej się dadzą umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 16.11.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Widziałam RONAL PUR LIGHT S Drzwi rozsuwane czteroczęściowe PLS4 - na ekspozycji bardzo szybko zrobiły się paskudnie żółte uszczelki. i takie własnie kupilem tylko 2 częściowe Drzwi rozsuwane dwuczęściowe Ronal Pur Light S PLS2. cena poniżej 2K długo leżały w garazu w tej chwili są zamontowane. Co do uszczelek czas pokaże ale nawet jako nowe nie są one białe o dziwo drzwi bardzo stabilne , profile boczne znosnej szerokości. Na jakie sie zdecydowalas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 19.03.2017 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Witam, Własnie dzisiaj przyjechały do mnie drzwi PDOP2 100 oraz ścianka boczna PPS100. Tez długo szukałem i w końcu się zdecydowałem na ravak (cena była akceptowalna, a wygląd tez ma nowoczesny) Jeśli chodzi o montaż to pierwsza klasa (wszystko przemyślane i super spasowane) w sumie całość postawiłem samemu w 1h zupełnie się nie spiesząc. Zobaczymy jak będzie z utrzymaniem czystości ale to już inna bajka. Jak narazie jestem super zadowolony i mogę z czystym sumieniem polecić Witam, bardzo intereuje mnie wysokość progu w tych drzwiach - bardzo bardzo proszę, czy mógłby Pan zmierzyć - byłabym bardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 19.03.2017 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Biorąc pod uwagę fakt, że użytkownik PROOLO był na Forum ostatni raz w październiku 2013, to możesz trochę poczekac na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts